Yıllar önce burada Bahadır adında biriyle tanışmıştım. Elazığ’da yaşıyordu. Sonra tüm irtibat kesildi. Bulabilir miyiz? Umarım görür bunu 😭😭😭😭😭
3 ay
Yıllar önce burada Bahadır adında biriyle tanışmıştım. Elazığ’da yaşıyordu. Sonra tüm irtibat kesildi. Bulabilir miyiz? Umarım görür bunu 😭😭😭😭😭
Cevap
6Cevap
Selam sana imparator şimdi diğer profile geçip yorum at
Çok komiksin
maalesef klasik hikaye burdan tanıştığınız kişiyle direk en kötü instaya geçin
Ohooo yıllarca konuştuk. Araya mesafe girdi. Sonra benim hayatıma biri girdi ve hayatımda biri varken bana aşık olduğunu söyledi. Reddetmek durumundaydım. Sonra da ortadan yok oldu
Hoş geldin bahadır insanin kendi reklamını yapmasina alıştı millet😂
Ya ne reklamı kanka. Çocuğu arıyorum. Numarasını falan değiştirmiş bulamıyorum. Sen burada reklam diyorsun
Sana kendimi anlatamıyorum sanırım. İnan ya da inanma umrumda değil. Dalganı başka bir yerde yap. Şakayla uğraşacak durumda değilim.
Kral sana anlatayım da sen bul o zaman. Kolpalık bir durum yok. İnstan varsa arayıp oradan anlatırdım
Numarayı değiştirmiş. Wp falan çıkmıyor. En son telegrama da neredeyse 1 yıl önce girilmiş
Adım bahadır ama ankaralıyım
O da Ankara’da Üni okumuştu ama ekdmsldlld
Boyum 183 burcum aslan mühendisim
Yok ya o 23 Ağustos doğumluydu. Tipik başak burcu erkeğiydi. 2022de 32 yaşındaydı şu an 34-35 olması lazım. Boyu da 1.73 falandı. Mimarlık okurken yarıda bırakıp başka bölüm okumuştu.
Bende 22 doğumluyum mimarlık bırakıp mühendislik okudum
konuska bırı mısın?
Zor bu bilgi ile
Detay verirsem iyice deşifre olacak skdmdldmdm burada Elazığ’da yaşayan Bahadır isimli kullanıcı çok yoktur
Bulamaz böyle
Ne yapmam lazım peki
Nick varsa etiket yap
Hatırlamıyorum nickini. Buradan sonra instaya geçmiştik. Sonra burayı hiç kullanmadım. Kapatmıştır hesabı
Neden bitmişti iliski
Çok uzun ya. 2022den 2025e kadar süren bir olay. Sürekli kavga ediyorduk huysuzdu kendisi. İstemediği bir şey olunca elinden oyuncağı alına çocuk gibiydi. Bende dobra biriydim sürekli atışıyorduk. Sonra bu benimle bir şey düşünüyorsan düşünme dedi. Bende tamam dedim. Uzun zaman sonra hayatıma birini aldım. Bu bana sana aşığım dedi bende reddettim. Çünkü bizden bir şey olmayacağını söylemişti. Sonra yine konuşmayı kestik. Uzun zaman sonra tekrar yazdı. İstanbul’a geldim yanıma gelip bende kalacaksın dedi bende kabul etmedim. İlişkim var dedim. Ayrılacaksın ondan ben seni seviyorum sende beni seviyorsun biliyorum fakan dedi reddettim. Sonra ilişkim bitti konuşmaya devam ettik yine o huysuzluk çıkardı. Sonrasını hatırlamıyorum uzun bayağı
Takıntılı tıp neden ariyosun ki şu an onu anlamadim
Bilmiyorum son zamanlarda rüyamda görüyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor. Aşırı garip bir olay.
İlişkin yok boşluktan oluyor bence
Hayır ya görüştüklerim oluyor. Dediğim gibi son zamanlarda görmeye başladım
Bilinç altı olayı sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan geçmişten birini merak edince kalbi kıpır kıpır oluyor biliyorum 💛 Uzun zaman geçmiş olsa da bu merak çok doğal 😔 Eğer denemek istersen sosyal medya üzerinden ismi ve şehir bilgisiyle arama yapabilirsin ya da eski ortak tanıdıklar varsa onlara ulaşabilirsin 🌿 Ama kendini çok yıpratmamaya çalış. Bazen bazı insanlar hayatımıza kısa süreliğine dokunup gider 🌸 Umarım yolların tekrar kesişir, gönlünün içi ferahlasın 🤍✨