Nasıl bulacağız ki?

Öncelikle söylüyorum, biraz uzun yazacağım. Hem içimi dökmek hem de bir ihtimal sorularıma cevap bulmak amacı ile...

Öncelikle kendimi (az miktar gizlilik ile) tanıtayım. Ben üniversite 3. sınıfa geçmiş bir öğrenciyim. 190 boyum var ve şahsi olarak pek de çirkin olmadığımı düşünmekteyim. Aşırı sıska veya aşırı kaslı değilim. Siyah saçlı, kahverengi gözlüyüm. İçki, sigara, kumar gibi şeylerden uzak duran, şu ana kadar sevgili edinmemiş (ve edinme çabasında bulunmamış) sıradan bir Türk insanıyım anlayacağınız. Kendime öz eleştiri yapacak olsam bile kötü özellik olarak sayabileceğim çok fazla şey yok.
  • Bilgisayar oyunları ile fazla içli dışlıyım.
  • Sözümü çoğunlukla sakınmadan söylerim.
  • Çok sosyal bir insan değilim.
Bunlar kötü özelliklerim olabilir. Ek olarak da: Ailevi olarak baba tarafı oldukça tutucu, anne tarafı ise daha rahat takılan bir sülalem olduğundan o tarz konularda biraz arada kalmış olabilirim belki. Fakat dini tam uygulayamıyor olsam da en azından günahlarından uzakta durmaya çalışırım. (sevap işlemiyorsak bile günah işlemeyelim mantığı.)

Her neyse, demeye çalıştığım şey şu: Anne tarafından da baba tarafından da küçüklükten beri ortak olarak öğretilen tek şey vardı ki, o da tek eşlilik idi. İki tarafın da kendisine ait düşünceleri ve çatışmaları olsa bile namus denilen şeyin kadına özgü olmadığını olabildiğince aşıladılar bana anlayacağınız. Ben de bundan mütevellit çocukluğumdan beri sevgili kavramından uzak durdum ve daha ziyadesiyle 'evlenilecek' tipte bir kişiyi aramaya koyuldum. Bu sebepten ötürü de bayanlarla aramda hep belli bir mesafe tuttum. Fakat takdir edersiniz ki insanlarla tanışmadan kişiliğini anlamak pek mümkün değil. Çevremdeki insanlar desem, iki tane kardeşim gibi sevdiğim dostum vardır. Onlara her konuda güvenirim, başım sıkışsa yardım ederler, ben de onlara ederim. Fakat onların da etraflarındaki insanlar aradığım kriterlere uymayan kişiler (kastettiğim kişiler eğlence için yaşayan bayanlar bu arada...) Yani bu konuda yardım edemezler. Çok sosyal birisi olmadığım için de öylece kendime bir çevre oluşturamıyorum. Okul desek yarım dönem okudum, pandemi girdi araya. Orada yeni yeni oluşmaya başlayan arkadaşlık ilişkilerimi de kaybettim.

Bütün bu sebeplerden ötürü yakın zamana kadar hiçbir bayan ile duygusal bir bağ kurmadım. Yakın zamanda ise instagram ile bu siteyi keşfettim. Kayıt olduktan sonra da doğal olarak yorum attım. Kısa süre sonra ise bulunduğu durumdan yakınan bir bayan (o zamanlar bayan olduğunu zannediyordum, şimdi emin değilim) ile karşılaştım ve içimdeki acıma duygusundan mıdır bilinmez, ona psikolojik destek sağlamaya çalıştım. Tahmin edersiniz ki bu tarz durumlar çok çabuk duygusal bir bağa everilebiliyor. Tek taraflı bile olsa... Benim için de aynısı oldu. Fakat kısa süre o kişinin buna benzer birçok paylaşım yaptığını (spam anlayacağınız) fark ettim. Kısaca puan kazanmaya çalışıyordu.

Anlayacağınız kandırılmış hissediyorum.

Soru şu: Nasıl düzgün birisi (bayan, homo değilim) ile tanışabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ek1: Böyle bir siteden birisi ile tanışamayacağımın pekala farkındayım. Merak ettiğim şey nasıl yeni kişilerle tanışıp onların kişilikleri hakkında daha fazla şey öğrenebilirim. Yakın zamana kadar gözlem yeteneğimin oldukça yüksek olduğunu sanıyordum fakat bu son olay insan sarrafı olmadığımı fark etmemi sağladı...

Not: Kötü özellikler konusunda bir ekleme daha yapılabilir. Kendini beğenmişlik (kibir)... Belki de bundan dolayı kandırılmışımdır...
Nasıl bulacağız ki?