Aşk İlişkileri Nasip olan şey bizi bulur mu? Evrenevre Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğer nasibinse yıllar geçse de kavuşursun Bu söze inanıyor musunuz? Nasip olan şey bizi bulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim_Bilir_Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Merhaba,Hayır böyle bir şey yok, saçmalıktan ibarettir... 1 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Fakir avuntusu.. sen o şey ne olursa olsun mücadele edip onu elde etmek için çaba harcamazsan hiçbirşey seni bulmaz 1 0 Yorumla
bir_zamanlar17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnan bence varsa olur yoksa olmaz ne insanlar evlendi kendim şahidim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Nasip diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet hanımefendi 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İnanmıyorum. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Hayır böyle bir şey yok, saçmalıktan ibarettir...
Fakir avuntusu.. sen o şey ne olursa olsun mücadele edip onu elde etmek için çaba harcamazsan hiçbirşey seni bulmaz
İnan bence varsa olur yoksa olmaz ne insanlar evlendi kendim şahidim
Nasip diye bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Evet hanımefendi
Sen sadece yolu yürümekle mesulsun. gerisi takdir
Nasipse varsa olur
İnanıyorum
İnanmıyorum.
Hayır