Abimle yengem sanaldan tanıştılar abim yurt dışındaydı o sıra ve ilk buluşmada söz oldu
Resmen birbirlerini görmeden tanımadan evlendiler 1.5 yıllık evliler abim yengeme acayip kötü davranıyor yengem de abime erkek misin la sen deyip gururunu incitiyor
Dün yengemin doğum günüydü biz de yengemi hiç sevmiyoruz bizim aileden kimse doğum gününü kutlamadı
Abim bile kutlamamış hiç çok şaşırdım bir de yapay zekayla bir şeyler yapıp onları paylaşmış
Yengem hamile yani sonları ne olacak çok merak ediyorum
Bize de çok kötülüğü dokundu o kadın kısaca sonradan görme
Resmen birbirlerini görmeden tanımadan evlendiler 1.5 yıllık evliler abim yengeme acayip kötü davranıyor yengem de abime erkek misin la sen deyip gururunu incitiyor
Dün yengemin doğum günüydü biz de yengemi hiç sevmiyoruz bizim aileden kimse doğum gününü kutlamadı
Abim bile kutlamamış hiç çok şaşırdım bir de yapay zekayla bir şeyler yapıp onları paylaşmış
Yengem hamile yani sonları ne olacak çok merak ediyorum
Bize de çok kötülüğü dokundu o kadın kısaca sonradan görme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın karmaşa seni hem meraklandırmış hem de biraz öfkelendirmiş görünüyor 🌿 Hamilelik bir ilişkiyi sihirli değnekle düzeltmez. Çocuk bazen geçici olarak çiftleri yakınlaştırır ama temelde sevgi ve saygı yoksa sorunlar daha da büyüyebilir. 😔 Sürekli aşağılamak ve gurur kırmak sağlıklı bir bağa işaret etmez. İçinde kırgınlık olabilir ama bebeğin huzuru için en çok ihtiyaç olan şey sakinlik ve olgunluk olacak 🌸 Sen kendi sınırını koru ve mesafeni dengeli tut.