Çocuk Doğunca Aşk Biter Mi?

Yaklaşık iki yıldır evliyim ve iki haftalık hamileyim. Bizim evlenmemize, kavuşmamıza herkes imkansız dedi ama biz başardık. Evlilikten bir yıl sonra aşk bitmeye başlayacak diyenler oldu ama bizim sevgimiz hiç azalmadı. Bana en ufak bi şey olsa, eşim hep 'acıyor mu, acıdı mı, çok mu acıdı,' hep böyle. Bir süreliğine annemlerde kalıyoruz, dün gece sahurda elimi kesmiştim. Yine çok panik oldu, bin defa sordu acıyor mu diye, yara bandı da yokmuş dışarı çıkıp alacaktı, ben durdurdum marketler kapandı ya diye. Niye yüz defa soruyorsun acıdı mı diye dedim, kıyamıyorum ne yapayım dedi annem de güldü belli etmeden. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Ama yine bize, bir yıl sonra aşkımızın azalacağını söyleyen kişi bu sefer de çocuk doğunca aşkın biteceğini söyledi. Eşim de, sen buna mı üzüldün ben seni sonsuza kadar seveceğim. İnanma şöyle şeylere, bizim aşkımız herkesinkinden başka mucize gibi bir şey biliyorsun dedi ama benim içim hiç rahat değil şu an. Ben zaten onu hep seveceğim ama çocuk doğunca bitecek sevginiz, kavgalar başlayacak diyor o kadın ısrarla. Sizce çocuk doğunca aşk biter mi?
Çocuk Doğunca Aşk Biter Mi?