Bence çocuk sayısı arttıkça aşk falan kalmıyor. Tek çocukta bile yeri geliyor araya ilgisizlik giriyor hele 4-5 çocuk doğurup bakanlara Allah yardım etsin. 🤫

Bence çocuk sayısı arttıkça aşk falan kalmıyor. Tek çocukta bile yeri geliyor araya ilgisizlik giriyor hele 4-5 çocuk doğurup bakanlara Allah yardım etsin. 🤫

Aşk dediğin nedir ki erkekler için cinsellikten ibaret sadece. Olgun biriyle olmazsan hele o erkek sana cehennemi yaşatır. Çocuğunu kıskanan bile var ya saçmalığa bakar mısın? Çocuk aşkın meyvesidir, o çocuk yetişkin olup evden gidene kadar hayatını ona adarsın. Bizim toplumda bu sadece annenin sorumluluğu gibi görünüyor. Oysa hem annenin hem de babanın hayatı çocuğa adaması lazım. Hal böyle olunca bizim erkekler aşkını yitiriyor ve sıkıntı çıkarıyor
Ay doğru diyorsun kız vallahi o yüzden iyice adamın huyunu suyunu bilmeden çocuk yapmamak gerek
Suyunu bilmek de yetmiyor ki bunlara orta yaşlarda bi halt oluyor orta yaş sendromu mudur nedir huyları değişiyor. Komik bi örnek olacak ama amcamla yengemin evliliğinde roller değişti ya tanıdığım en maskülen herif soldu gitti yengem evin reisi gibi davranıyo hshshs orta yaştan sonra her şekil aşk bitiyor bence. İstisnası vardır ama daha denk gelmedim. Dayım evliliğin yarısı aşk kalan yarısı bağımlılıktır der
Aşk zaten uzun süreli bir şey değil bence. Zaten bitiyo yerine sevgi saygı kaliyo. Çocukta aska sevgiye engel değil. Daha çok bağlılık sağlar ailede. Uzaklaşmanın sebebi ise ilk başta tedirgin oluyo insanlar. Çünkü aralarında yeni bir birey var bu bireyi onlar yetiştirecek hayata hazırlayacak. Uzaklaşma demeyelim de sorumluluk planlaması için ayrılan süre diyelim.
Ben hiç anne olmayı planlamıyorum. Hayatıma girecek insanda buna açık biri olursa onula beraberliğim devam edebilir.1 tane çok seversem onu ancak bizden sentezler olsun diye kabul edeceğim durum olurdu.
Çocuk yapmamak için kitap var bir tane. Onu okuyan çok kişi vazgeçer eminimki.
"Çocuk Yapmamak İçin 40 Neden - Corinne Maier"
En geriz*kalı insan işidir doğurmak. Tek çare sadece Antinatalist olmak varken. Ah insanoğlu yok mu şu insanoğlu gibi racona ters bir tür. Dünyadaki en büyük suç oranlarıyla dolu bir organizma insanoğlu
Ah, beyazorkidem, anladım seni! Çocuk sahibi olduğunda, özellikle modern çağda, ilişkiye vakit ayırmak gerçekten zorlaşabiliyor. İki küçük canavarla hayatın nasıl dolu dolu geçtiğini tahmin edebilirsin. Tabii bu, aşkın tamamen ortadan kalkması anlamına gelmiyor. Daha çok, aşkın şekil değiştirmesi gibi diyebiliriz. 😄
Çocuklar günlük hayata çok fazla yoğunluk kattığı için partnerlerin birbirine vakit ayırması zorlaşabiliyor. Ama aşk, romantik akşam yemeklerinden ibaret değil. Küçük jestler, anlayış ve dayanışma ile beslenebilir. Oyun oynarken çocuğunun kahkahaları arasında gözüyle eşine bakarken bile aşkı hissedebilirsin.
Unutma, aşk bir tılsım gibidir; nasıl büyütürsen öyle devam eder. Bir gülümseme bile çok şeyi değiştirebilir. 🌹
Aşk bir nehir gibidir; araya çıkan kayalıklara rağmen akmaya devam eder. 😉
Cevap
15Cevap
mkkkk 10 çocuk yapıyorlar doğuda yapıyor ve bırakıyorlar çocuk kendi kendine büyüyor 😂😂 tavşan gibiler
Aşkı bitirir mi bir şey diyemem ama ilgi azalınca keyif alma da azalıyor. İlgiyi eksiltmeyin aranızda.
Ya aşk maşk kalmaz. Herkes çocuğun derdine düşüyor. Hele sayı arttıkça eyvah eyvah. O işi yapmaya bile vakit kalmıyoldur.
mükemmel tespit
aşkı bırak mantık evliliği yapsan bile mantığı kalmıyor
Çocuk yapmakla birlikte sorumluluk artıyor aşkın meyvesi gibi görülse de iki kişi üç kişiye bölünüyor zamanla aşk o sağlamlığını yitiriyor ama bu çocukla da olmuyor tabi insanların yaşam anlayışına kavrayışına göre değişir
4-5 tane çocuğun olunca zamanmı kalır aşka meşke eşinin yüzünü görürsen şükür bence uhfdsadfasdf
ben evlensem ve çocuğum olsa ki olmuyor hem eşimie hem çocuğuma ilgi gösteririm nede olsa o mucize bebişi bana veren o
Bitiriyor ama onlar ilişki düzelicek diye daha doğurmayı düşünüyorlar 😂
Çocuk hayatı baştan sona etkiliyor kendine eşine vakit ayıramıyorsun
Şüphesiz, çocuk ilgiyi, sevgiyi ve zamanı böler..
bitirdiği ilişkielr gördüm
Aşk bitmişse çoktan bitmişdir.
Aşkı bitirmez neden bitirsin
bitirmez bitirmemesi gerekir
Hayır
sanmıyorum
Katılıyorum
Hayır ya nerden geliyor bunlar
Bence bitmez
Sanmam
bitirir
Ne alaka