Çocuk sevmeyen birine sonradan çocuk sevgisi aşılamak mümkün mü?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çocuk sevmeyen birine sonradan çocuk sevgisi aşılamak mümkün mü?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet, çocuk sevmeyen birinin zaman içinde çocuk sevgisi geliştirmesi mümkün olabilir, ancak bu süreç kişisel ve karmaşık olabilir. İnsanların duygusal ve zihinsel gelişimleri farklılık gösterir, bu yüzden çocuk sevgisi aşılamak bazıları için daha zor olabilirken, bazıları için daha kolay olabilir.
Mümkün. Kendimi örnek verebilirim.23yaşında vekil öğretmenlik yapmaya başladım. Çocuklara sevgim yoktu. Eğitim psikolojisi okudum. Çocukları çok sevmeye başladım. Şimdi sokakta küçük çocuk görsem hemen aşırı sevmek gelir içimden. Tabiki izzah edip sevdirebilmek önemli...
Çocuk sevmemek bunun nedenini bilmek gerekiyor neden çocukları sevmediğini düşünce içerisinde neden olduğunu bilirsem belki de hissetmiş olduğu düşünmüş olduğu şeylerin yanlış olduğunu aslında çocukların onları sevenlerini daha çok sevdiğini ve sevgilerinin saf ve temiz olduğunu anlatabilirim
Çocuk sevmiyorum yaramazlar sevilecek bi tarafları yok
Cevap
1Cevap
Mümkün değil. Mesela bana zorla en kötü psikolojik şiddeti de uygulasalar Nuh derim peygamber demem. Çocuksuz bir hayat seçtim. Üremeye gerek yok bu kadar şerefsiz ve kötü bir dünyada.
Öyle de deme senden bir parçanın olması mutluluk verici
Mümkün tabiki... ikisiniz yapayalnız bir odaya kilitleyerek😂
Kesinlikle hayır. İnsanın doğasında vardır ya da yoktur, sonradan aşılanabilecek bişey değil
Neden olmasın benim agbimde önceden sevmezdi ama şimdi bir kızı var çooook seviyor gorsen sende istersin bir bebek ve oyle bir eş😍
Olabilir zamanla fikirler ve duygular degisebilr
mümkün ya da degil bilemiyorum
Olabilir sevdirebikir
mümkün
Hayır
Hayır
İmkansızdır.
Neden imkansız
Neden olmasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?