Kızlarla oturuyoruz bizim odadan olmayan kız 2 defa gruba attınız mı deyip ağzından kaçırdı ve bensiz grup açtıkları bariz belli şimdi benimle olan gruplarında zerre konuşmuyorlar çıksam çok mu saçma olur
3 ay
Lisedeyken bana da yapılmıştı bu. Kırıldığımı söylesem de bazı noktalarda tınlamamışlardı. Sen bilirsin ama istenmeyen ortamda durmak seni daha çok rahatsız edebilir
Ama çok saçma bir şekilde iyiler arkamdan bir şey yapılıyor gibi olunca kötü hissediyorum
Buz dağının görünen kısmına göre insanları değerlendirmeni önermem. Sonuçta gerçek niyetlerini bilemezsin ^^
Bilemiyorum
Alınman çok doğal 🌿 İnsan dışarıda bırakıldığını hissedince canı acıyor 💔 Sen samimi olduğuna inanırken gizli bir grup olduğunu fark etmek güvenini sarsar. Çıkmak istiyorsan bu bir tepki değil sınır koymak olur 🌸 Ama önce hissettiklerini sakin bir dille paylaşman daha sağlıklı olabilir. İçine atarsan büyür. Değer gördüğün yerde kalman önemli 🤍 Kendini yok sayılmış hissettiğin yerde değil.
Ne yapmalıyım
Cevap
4Cevap
Eğer bu durumdan eminsen seni aralarında istememişler çıkma ama asla eski samimiyeti verme
Sorsam saçma olur mu
Bilmiyorum ki samimiyetiniz nasil
İyiyiz hatta güzel aramız ama neden böyle yapıyorlar bilmiyorum
Belkide sandığın gibi değildir
Bu konuşma ilk defa olmadı kız ağzından kaçırdı göz göze gelip konuyu çok alakasız değiştirdiler
Kafanda kuruyorsyn belkide sandığın gibi değil
Ama bensiz dışarı çıktıkları zaman çok oluyor
Sana sormuyorlar mi? O zaman sen onlar için çok da değerli değilsin gibi. Yani eğer özel aralarında bir şey olur (bazen) ikisi de takılmak isteyebilirler ama çoğunlukla bu oluyorsa oyoe
İki kişi olsa iyi 5 kişiler :D
Aa o zaman dediğim gibi istenmeyen birisin
Kal ama aranı aç biraz
Kendilerine sorsam mı
Yoo sorma
Çok doğal dışlanmış hissederdim ben de
Neden böyle bri grup açtınız
Odamızdan olmayan arkadaş içinde açmış buldum
Bilmiyorum sormadım bizzat görmediğim için
Sor
Ne sorcaksın
Dışlanmışsın