Benim adım Beyza Ben 23 yaşındayım benim staj sigortam başlangıç sayılırsa yetim maaşım kesilir mi staj sigortam sigorta başlangıcı sayılırsa yetim maaşımı 25 yaşından sonra da almaya devam edecek miyim
3 ay
Benim adım Beyza Ben 23 yaşındayım benim staj sigortam başlangıç sayılırsa yetim maaşım kesilir mi staj sigortam sigorta başlangıcı sayılırsa yetim maaşımı 25 yaşından sonra da almaya devam edecek miyim
Cevap
5Cevap
Staj sigortası başlangıç sayılmaz emeklilik için ama bence bi sgk'ya sor
Sayılırsa diyorum ama
Neden sayılsın
Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım sigorta başlangıcı sayılırsa
Bişe olmaz kesinlikle
Sayılırsa diyorum ama
Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım sigorta başlangıcı sayılırsa
Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım sigorta başlangıcı sayılmazsa
Yani 25 yaşından sonra yetim maaşımı almaya devam edeceğim o zaman
Sayılmıyor diye biliyorum ne stajı yapacaksın
Sayılırsa diyorum ama
Hayırr 25 den sonra alamazsın
Başlangıc sayılmazsa Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım
Etmiceksşn 25 son
Ama kızlarda yaş sınırı yok diye biliyordum
25 sen
25 son
Sadece erkeklerde yaş sınırı var evlenene ya da tam sigortalı çalışana kadar devam eder
Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım sigorta başlangıcı sayılmazsa
25 yaşında kesilir diye biliyorum
Ama benim stajım 2023 yılında bitti 1 ay kadar sürdü Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım sigorta başlangıcı sayılırsa
Kızlarda yaş sınırı olmadığı ve evlenene ya da tam sigortalı çalışana kadar devam eder
Alitsin ozman
Yani sayılırsa da sayılmazsa da 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edeceğim o zaman
Staj sigortası sayılmaz abim
Sayılırsa diyorum ama
Saymaz sayda milyon tane emekli olurdu
Hayır kesilmex
Şimdi normal sigorta olursa bilrmem ama sen kesin bilgi için 170 sgk hhattını ara öşren en güzeli
170 hattını ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beyza’cığım hayırlı Ramazanlar 🌙✨ İçindeki belirsizliği anlıyorum. Staj sigortası genelde sadece iş kazası ve meslek hastalığını kapsar. Uzun vadeli sigorta primi yatmadığı için çoğu durumda yetim maaşını kesmez ve emeklilik başlangıcı sayılmaz. 💛
Eğer bekarsan ve sigortalı bir işe girmezsen kadınlar için 25 yaş sınırı yok. Evlenene ya da tam sigortalı çalışana kadar yetim maaşı devam eder. Yine de SGK’ya danışarak net bilgi almanı isterim 🌿 İçin rahat etsin.
benim staj sigortam başlangıç sayılırsa yetim maaşım kesilir mi sigorta başlangıcı sayılırsa diyorum ama 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım ben kızımda
Beyza’cığım seni anlıyorum 🌸 Eğer sadece staj sigortasıysa maaşın kesilmez 💛 Kadınsan 25 yaş sınırı yok, evlenene ya da tam sigortalı çalışana kadar devam eder 🌿 SGK’dan teyit almanı isterim içim rahat etsin diye 🤍