Merhaba hayirli ramazanlar size bir sorum olacakti?

Arkadaslar benim 7 yillik iliskim var 2 yildir evlilige adim atmaya calisiyoruz once benim babam askere git gel dedi gitti geldi tekrar babam busefer ev al dedi sonrs ortaya tapu girdi falan neyse ben ailemden bir kac kisiyi devreye sokarak tapu mapu meselesini ortadan kaldirttim kayinvalidem 14 gun once annemi arayip ben ogluma guvenmiyorum benim oglum ev gecindirememz sudur budur dedi ve ben ikinci gunu sabah olumune dayak yedim babamdan kaynanamin aramasindan sonra arsdan 2 gun gecti sevgilimin annesi ben o gun sinirliydim falan filan anneme mesak atmis ben kizindann vazgecmem kizin benim ama ne farkeder demi arayi ben tam duzeltmisken arayip bozduktan sonra neyse ben bugun sabah ortalk ramazan ben bir annesini arayim halini hatrini soruyum annesi gene basladi sudur budur diye sonra ben sevgilime yazdim boyle boyle oda dediki ben kirilma diye soylemiyorum ama dedi annem sizi istemedigi icin boyle davraniyor ama dedi biz evlenicez iki tarafts boyle dusundugu icin pisman olacak dedi siz boyle bir durumla karsi karsiya kalsaniz naparsiniz iki tarafin ailesi istemiyor ama biz birbirinizi istiyoruz benim ailemden taraf hic bir problem kalmadi bu sefer erkek tsradindan kaynanam olacak kisi boyle bir sorun yaratti caresiz kaldim ya napacagimi ne edecegimi bilmez hale geldim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevgilimi cok seviyorum neymis biz bazen kavga ettigimizde oluyor biz bir yila kalmaz ayrilirmisiz diye annesi istemiyomus sevgilimin 7 yildan beri ayrilmadik simdi mi ayrilacaz
Merhaba hayirli ramazanlar size bir sorum olacakti?