Ben önlisans mezunuyum ama bölümümün ne ataması var ne de atanmak için kpss'den yüksek bir puan aldım.
Sorum şu bilgisayar kurslarından herhangi birine gidip sertifikasını alsam bilgisayar alanında işlere başvurabilir miyim?
Ben önlisans mezunuyum ama bölümümün ne ataması var ne de atanmak için kpss'den yüksek bir puan aldım.
Sorum şu bilgisayar kurslarından herhangi birine gidip sertifikasını alsam bilgisayar alanında işlere başvurabilir miyim?
Üniversite mezunu olman senin için bir avantaj. Elbette iyi yerlerden özellikle MEB onaylı, üniversite onaylı yerlerden bilgisayar adına birçok belgeler alırsan, iş bulma konusunda olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum. Özellikle sadece bilgisayar kursu, sertifikası değil. Genel anlamda bilgisayara ait birçok eğitime başvur. Donanımın olsun bu alanda..
Evet başvurabilirsin. Şahsen bilgidayardan çok iyi anlıyorum yine de bir kağıt parçası lazım diye bilgisayar kursuna gittim (Adamlar tıklamayı öğretiyor☠️) o kağıt sayesinde kendi işimi kurdum. Sen de bir serviste görev yapabilirsin veya satış temsilcisi olabilirsin bu yolla.
Hmmm o sertifika işe yarar diyosun yani demi
Peki hangisi işe yarar yani hangi bilgisayar kursu? bir sürü var sen anlarsın diye soruyorum.
Bilgisayar yazılımı, donanımsal çözümler, modifikiasiyon, soğutma sistemleri elin hangisine yatkınsa. Elektronik bir şeye dokunup çarpılmaktan korkuyorum diyorsan yazılım gider sadece. Şahsen çarpılmayı da tercih ederdim eğlenceli oluyor. ☠️
Ahahhahahahahahhs
Bilgisayar işletmenliği nasıl?
Olabilir ama müşteri hizmetlerinden fazlası olamazsın. Küfürlere maruz kalırsın... Katlanırım diyorsan başka. Şahsen onu da yaptım eğlenceli oluyor az gelişmiş insanlarım ağzından böyle şeyler duymak.
Cevap
3Cevap
Yaşın kaç bilmiyorum ama yerinde olsam ikm olmaya çalışırdım ya da katip
Hiç o alanlara hevesim yok
Beni yanlış anlama ama hevesi bir kenara bırak bir işe başka sonra başka planları yaparsın tabi sen bilirsin yine de
O alanlara girmek içinde belli şartlar istiyorlar
Evet ama öyle aman aman şartlar değil yaş- KPSS yeterli sonrası mülakat
İlan görürsen bana atar misin
İlanlar için telgramda kanal var orayı takip et adalet bak. Tüm ilanları için
Bilgisayar yazılım işleri de artık çok zor oralarda doldu
elbette netsis kursu al
Netsis nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?