Alışveriş & Hediyeler GGünaydın! Size bir sorum var bakar mısınız lütfen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 18-34 olur mu? Güncellemeler1 yıl Ama adam cok kafa dengiii Güncellemeler1 yıl Yani çok iyi anlaşıyoruz onunla cok mutluyum GGünaydın! Size bir sorum var bakar mısınız lütfen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. hayır olmaz kızı yaşındasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ciddi olmaz da öteki türlü de çok yaş farkı var iki türlü de olmaz bence 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öteki tur ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaş farkı çok fazla ya 1 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kafa dengi olduğunu nereden anladın Yorumla Soran 1 yıl Ama çok iyi biri he Yorumla Soran 1 yıl Çünkü bulustuk konuştuk sinemaya gittik 🤪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neren anlıyorsun ya iyi biri olduğunu belki öyle gözükiyordur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄 başka şeyler de yapmadınız mı Yorumla Soran 1 yıl Ne gohi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınlaşma gibi Yorumla Soran 1 yıl Neden gizledin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vazgeçtim çünkü yazacak halin yok ya. Yaş farkı fazla seni kullanır bilgin olsun. Muhtemelen yakınlaşmaya başlamıştır Yorumla Soran 1 yıl Benim olayları abartis hizi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen öyle san Yorumla Soran 1 yıl Neyi soyliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınlaşıyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl Nooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç mi Yorumla Soran 1 yıl Sanane lo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak dediğim doğru işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle değil mi Yorumla Soran 1 yıl Nededinkisen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya bi konuşmak ister misin Yorumla Soran 1 yıl İstemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya neden. Yemicem Yorumla Soran 1 yıl Burdan yaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya kötü bir şey olursa engellersin zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşemiyor musun Yorumla Soran 1 yıl Hadi basy Yorumla Soran 1 yıl *bays Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Olgun erkek tercih ediyorsunuz anladığım kadarıyla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ama bu başka Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Bu konu hakkında bir şey söylemek doğru olmaz hanımefendi bunu zaman gösterir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl evlimi ya da her hangi birsey? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hee iyi bariii ozamann.. soyle soylim karakteri felan iyise anlasabiliyorsaniz olur yoksa olmaz.. baskin bi karateri olmasinda.. mesela benden 11 yas buyuk olanla anlasabildim ama 7 yas buyukle anlasamadim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kiz icin sorun.. erkegin canina minnet. citir kiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden sorun Cevap sahibi 1 yıl Adam buyuk
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl Şagır dady 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahaha şeker mi diyorsunn Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Günaydın 0 1 Yorumla cetin12345 1 yıl Mutluysan devam Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 329 cevap paylaştı. Olmasın bence 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Çok zengin ise olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahahaha Yorumla sannoro 1 yıl Gerçekler acıdır 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır olmaz kızı yaşındasın
Ciddi olmaz da öteki türlü de çok yaş farkı var iki türlü de olmaz bence 😂
Öteki tur ne
Yaş farkı çok fazla ya
Kafa dengi olduğunu nereden anladın
Ama çok iyi biri he
Çünkü bulustuk konuştuk sinemaya gittik 🤪
Neren anlıyorsun ya iyi biri olduğunu belki öyle gözükiyordur
😄😄 başka şeyler de yapmadınız mı
Ne gohi
Yakınlaşma gibi
Neden gizledin
Vazgeçtim çünkü yazacak halin yok ya. Yaş farkı fazla seni kullanır bilgin olsun. Muhtemelen yakınlaşmaya başlamıştır
Benim olayları abartis hizi
Sen öyle san
Neyi soyliyim
Yakınlaşıyor musunuz
Nooo
Hiç mi
Sanane lo
Bak dediğim doğru işte
Öyle değil mi
Nededinkisen
Ya bi konuşmak ister misin
İstemem
Ya neden. Yemicem
Burdan yaz
Ya kötü bir şey olursa engellersin zaten
İşemiyor musun
Hadi basy
*bays
Olgun erkek tercih ediyorsunuz anladığım kadarıyla
Hayır ama bu başka
Bu konu hakkında bir şey söylemek doğru olmaz hanımefendi bunu zaman gösterir
evlimi ya da her hangi birsey?
Hayir
hee iyi bariii ozamann.. soyle soylim karakteri felan iyise anlasabiliyorsaniz olur yoksa olmaz.. baskin bi karateri olmasinda.. mesela benden 11 yas buyuk olanla anlasabildim ama 7 yas buyukle anlasamadim
Kiz icin sorun.. erkegin canina minnet. citir kiz
Neden sorun
Adam buyuk
Şagır dady
Ahahaha şeker mi diyorsunn
Günaydın
Mutluysan devam
Asla olmaz olamaz
Olmazzzx
Sorabilirsin
Tabiki olmaz
Olmasın bence