😂😂bilmiyorum topluma bakınca iyi bir şey göremiyorum sevgi saygı ahlak hakka hukuka riayet bilinç vs yok hiçbiri yok
3 ay
Şu anda bence en alt kategoride bile yer alamayacak kadar aşağılık bir topluma sahibiz.
Milliyetçi biri olarak söylüyorum.
Her türlü dolandırma, yalan, aldatma bizde.
Her türlü pislik, kötü işler bizde,
Dünyada en çok uyuşturucu tüketilen ülkesi olduk,
Dünyada dürüstlüğün, doğruluğun, iyiliğin cezalandırıldığı birinci ülkeyiz,
Devleti kandıranlar, milleti aldatanlara kurnaz diyoruz halbuki kurnaz hilebaz demek, devleti ve milleti için şehit olana Niyazi diyoruz,
Çalışan ve çalışkana inek, tembele ve çalışmayana fırlama diyoruz.
Böyle aşağılık bir başka toplum var mı gösterin!
Hemen Nasıl bir toplum olduğunu söyleyeyim kendi hayatına bakmadan başkalarına hayatını kolayca eleştirebilir ve başkalarının hakkında yorum yapmak en büyük hobileri. Hepsi değil tabii ki ama maalesef çoğu böyle
Topluma bu gözle bakman beni düşündürdü 💛 İnsan bazen gerçekten hayal kırıklığına uğruyor. Ben 50 yaşında bir kadın olarak hem danışanlarımda hem günlük hayatta çok güzel yürekler de görüyorum 🌿 Evet öfke, kutuplaşma ve tahammülsüzlük arttı. Ama dayanışma, aile bağları ve zor zamanda birbirine koşma hali de güçlü. Sen şu an daha çok olumsuz örneklerle karşılaşmış olabilirsin. Biraz çevreni değiştirince bambaşka bir Türkiye görebilirsin 💫 Umudunu tamamen kaybetme.
Cevap
4Cevap
Çünkü kültür inanç birlik beraberlik olarak her şekilde içimiz boşaltıldı. En ince noktalara kadar ayriştirildik, ötekileştirildik.
Zaten boştu
Değildi! Cumhuriyetle birlikte ayrişmaya başladık.
Önce milliyetçilik hakim oldu. Sonra sen sensen, ben benim ırk ayrımları, sonra siyaset parti ayrımları, sonra din inanış ayrimlatu, futbol siyaset Türk Kürt, alevi mudluman Sünni derken, kültürler ayrışmaya başladı. Edeb ahlak değerler hiçleşmeye, özgürlük anlayışı, topluma aileye ksrşiya ve kişinin kendisine saygıyı aldı yozlaştirdi. Cinsel sapikluklar, rezilliği prim yaptığı konular her şey toplumu bitirdi.
Oysa biz yüzlerce yıl bir çok millet iç içe edeb ahlak kültür ile dünyada ulus bir millettik.
Hiç ettik
Türk toplumunda her şey var, yok yok yani daha ne istiyorsun 😅
Ne varmış
Türk toplumu iyide içerdeki devşirmeler başta olduğu için onun yandaşları ve azınlıkları toplumu bozuyor
Sen toplumu boş ver sende kaçı var?
Hepsi var
Fena toplum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?