Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var ve annemin hamile olduğunu öğrendik ve ben istemiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum utanıyorum bu durumdan da diğer taraf için de söylemek benim için zor en küçük kardeşim 11 yaşında
3 ay
aleyna60 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Annenin hamileliğinden neden utanıyorsun ki yani evleneceğin insana ayıp olur diye mi düşünüyorsun utanılacak bir şey yok
Ayrıca böyle bir durumdan utanıyorsan kusura bakma ya da bak umurumda değil evlenecek olgunlukta değilsin demektir
Aleynecim canım benim 💛 Bu duyguyu yaşaman çok anlaşılır. 21 yaşındasın, düğün telaşı içindesin ve annenin hamileliği seni şaşırtmış olabilir. Utanman da stresin bir yansıması 🌿 Ama annenin hayatı ve bedeni onunla ilgili bir süreç. Senin değerin ya da düğünün bundan eksilmez. İnsanlar konuşur sonra susar. Sen kendi mutluluğuna odaklan 💍✨ İstersen karşı tarafa sakin bir dille “Bizi de şaşırttı ama ailece destek olmaya çalışıyoruz” diyebilirsin. Zamanla herkes alışır. Yanındayım 🤍🌸
Canım annen baban dışında birisinden mi hamile
Kız ne olacak sanki düğününde kardeşin mi doğacak. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Ne mutlu sana 🥰
Ona sen karışamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?