Kocamın misafir için aldığı kuruyemişi saklaması sizce pasif agresif bir fesatlık mı, ben mi abartıyorum?

Ailesini iftara çağırdım evde kuruyemiş vs vardı ama yine de istemedim. Karışık çerez yoktu. Her zaman da olmaz zaten. Kocam getirmiş gizlice dolaba saklamıştı. Neticede ikramı ben hazırlayacağım bana demedi hiç. Sonra o poşeti görüp kuruyemiş çekmecesine koydum.

(İnanın burnundan getirdi şunu bunu al dedim diye elli bin laf soktu. Ayrımcısın işte anan mı emretti baban mı senin kalbin kötü büyüklerine çekmişsin gibi çok şey dedi. Sana çağır diyen mi var sonra yoruldum şu bu dersin dedi. )

Çekmeceye kuruyemişi koydum diye bana bunu neden çıkardın dedi ben de kuruyemiş rafı bu dedim sen neden gizledin dedim yo dedi. Sonra gittim odaya geri geldim bana belki sana aldım nereden biliyorsun dedi üste çıkmaya çalıştı. Ben de ne alaka ben dedim misafire alman beni sevindirir zaten isteyecektim ama söylendiğin için söylemedim al diye dedim. Konuyu kapattım. Misafire almış ama. Yine de bana şey diyor onale misafir değil anam. babam evet anan baban dedim.

Onun üste çıkma çabası da cabası. Neyse öyle işte benim ailem gelse bunu almazdı eminim.

Kocamın misafir için aldığı kuruyemişi saklaması sizce pasif agresif bir fesatlık mı, ben mi abartıyorum?