Ailesini iftara çağırdım evde kuruyemiş vs vardı ama yine de istemedim. Karışık çerez yoktu. Her zaman da olmaz zaten. Kocam getirmiş gizlice dolaba saklamıştı. Neticede ikramı ben hazırlayacağım bana demedi hiç. Sonra o poşeti görüp kuruyemiş çekmecesine koydum.
(İnanın burnundan getirdi şunu bunu al dedim diye elli bin laf soktu. Ayrımcısın işte anan mı emretti baban mı senin kalbin kötü büyüklerine çekmişsin gibi çok şey dedi. Sana çağır diyen mi var sonra yoruldum şu bu dersin dedi. )
Çekmeceye kuruyemişi koydum diye bana bunu neden çıkardın dedi ben de kuruyemiş rafı bu dedim sen neden gizledin dedim yo dedi. Sonra gittim odaya geri geldim bana belki sana aldım nereden biliyorsun dedi üste çıkmaya çalıştı. Ben de ne alaka ben dedim misafire alman beni sevindirir zaten isteyecektim ama söylendiğin için söylemedim al diye dedim. Konuyu kapattım. Misafire almış ama. Yine de bana şey diyor onale misafir değil anam. babam evet anan baban dedim.
Onun üste çıkma çabası da cabası. Neyse öyle işte benim ailem gelse bunu almazdı eminim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların seni incitmiş belli 💔 Ben burada en çok iletişim tonuna takıldım. Kuruyemiş meselesi küçük ama altındaki duygu büyük. Gizlemesi değil de sonrasında suçlayıcı konuşması can yakıyor 😔 Sen evin düzenini kurmaya çalışan birisin ve birlikte hareket etmek istiyorsun. Ben buna direkt pasif agresif demem ama savunmaya geçip üste çıkma çabası var gibi hissediyorum. İçimde şu olurdu, kendimi değersiz hissettim derdim 🌿 Sakin bir anda kırıldığını ben diliyle anlatman iyi olur 💛