Alay etmeyin linc etmeyin derdim bana yetiyor , 31 yaşındasın bizim sana öğreticez bunu demeyin, annesiz büyüdüm nişey öğreten olmadı neyse , ben dışarda çok pısırık davranıyorum sesim bile çıkmıyor kendimden nefret ediyorum öyle anlarda , elim ayağım kitleniyor , hani böyle anasının gözü uyanık gerçek bi kadın gibş davranmak istiyorum em azından millet mal olduğumu anlamasın rol de yaparım neyse , tek olsam bu halimi umursamam ama evlendim ve kocam böyle şeylere önem veriyor diğer kadınlara olgun givi bakıyor beni önemsemiyor tek başına markete bile beceremiyorsun diyor , bana söyleyin mesela şöyle yap deyin, linc yiyecem ama söylerseniz sevinirim
Güncellemeler
6 ay
EN AZINDAN KOCAMLA BİRLİKTE DISARDAYKEN NASIL DAVRANİM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne diyelim anlamadım ki madem tek başına market bile göremiyorsun niye seninle evlenmiş o zaman
Aslında herseyş yapıyorum ama o yetersiz görüyor yoksa ben yapıyorum yemin ederim
O zaman takma kızım kafana. Beğenmiyorsa başkasını alsaymış demek ki onun da pek alıcısı yokmuş.
Kocan öküz kusura bakma ama. Kadın kocasının yanında sessiz sakin olur normalde. Bunu beğenmeyen adam kendine bi baksın.
İşte benim eşim konuşkan aşırı sosyal birini seviyor bilmiş olayım böyle
Hayır kocan kadın olmak nedir erkek olmak nedir onu bilmiyor asıl
Bence de
Aslında sen doğru olansin yazık üzüldüm bu duruma
Anlamadım:(
Temiz kirlenmemiş bir melek gibi düşündüm sizi
Gerçekten öyleyim ama nasıl kadınsı olurum
Bu halin en kadınsı halin... keşke değerin bilinse
Aslana ot koyuna et yazık
Kendine asla sıkıntı yapma hatta bu durumunu koru bence. Çocuk var mı
Yok çocuk yapmam da çok istiyorum ama neyse , ben böyle olmak istemiyorum ama nasıl kadınsı olunur?
Kadinsilik tan kastın nedir, detaylı konuşmak istersen gizliden çıkabilirim
Keşke gelecekte ki eşim de böyle olsa ne güzel hiç sıkılmayız hep bi aksiyon deneriz onunda heyecanını
Ne mezunusun kardes
Linc edeceksin lise mezunu,
Hayır tam tersi amacım sana yardım etmek. Össye hazırlan. Sayısalınmı iyi sözelinmi
Bence iyisin sorunun yok