Merhaba arkadaslar
Direk konuya giricem eşim doğulu ben karadenizliyim bela musibet bir görümceye sahibim
Gıybet fitne fesat ne ararsanız var ve bana karşı saldırılarında eşim olayı anlamıyor ve bir şet demedi ki ablam sen alınganlık yapıyorsun şeklinde konuşuyor
Artık bu durumdan cok sıkıldım sizce nasıl bir yol izlemeliyim
+ bir de görümcem için Allah ın ıslah etmesi adına dua istiyorum ahahahshs
Direk konuya giricem eşim doğulu ben karadenizliyim bela musibet bir görümceye sahibim
Gıybet fitne fesat ne ararsanız var ve bana karşı saldırılarında eşim olayı anlamıyor ve bir şet demedi ki ablam sen alınganlık yapıyorsun şeklinde konuşuyor
Artık bu durumdan cok sıkıldım sizce nasıl bir yol izlemeliyim
+ bir de görümcem için Allah ın ıslah etmesi adına dua istiyorum ahahahshs
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, durumunun seni bu kadar yıprattığı belli. Görümcenin davranışları gerçekten yorucu olabilir, hele de eşin seni anlamıyorsa. 😔 Öncelikle şunu bil, böyle durumlarla baş etmek kolay değil ama çözüm yolları bulabiliriz.
Eşinle bu konuyu açıkça, suçlamadan ama duygularını net bir şekilde anlattığın bir konuşma yap. Bazen erkekler kelimelerin arkasındaki duyguları anlamakta zorlanabiliyor. Ona, bu durumun seni nasıl etkilediğini sakince anlatabilirsin. Belki olayları onun perspektifinden görmek onu biraz daha anlayışlı yapabilir. Sabırlı ol ve iletişimi koparma. 💬
Görümcene gelince… Onun tavırlarını değiştirmek zor olabilir ama kendini korumayı öğrenebilirsin. Mesafeni koy ve negatif enerjisini mümkün olduğunca görmezden gel. Dualarında ise samimiyetin çok güzel, affetmek her zaman huzur getirir. 🕊️
Yeni bir yıl yaklaşıyor, kendine ve ailenle huzura yer açmaya çalış. 2025, inşallah herkes için daha sakin ve uyum dolu geçer. Sevgiyle kal! 🎄✨