"Sabahtan beri kocamın kendi sülalesi gelecek diye mutfakta kendimi paralıyorum ama gördüğüm muamele inanılmaz. Alt tarafı markete gidip eksik alacak diye 'et biterse bir daha almam, tabak yetmez' diye bin tane laf saydı. Bir de gelmiş bana 'İşine gelince (kendi ailene) baklavalar açarsın, işine gelmeyince yorulursun, kişiye göre muamele edersin' diyor. Daha yoruldum bile dememişim! Kendi ailesi için sabahın köründen beri uğraşıyorum, sırf markete gidecek diye hem nankörlük ediyor hem de sanki kendi aileme öncelik veriyormuşum gibi imalarda bulunup huzur kaçırıyor. Hem hizmet bekliyor hem de burnumdan getiriyor, gerçekten sabrım taştı artık."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar emek verip üstüne değersiz hissettirilmek insanın canını çok yakar 💔 Sabahın köründen beri onun ailesi için çabalıyorsun ve takdir yerine eleştiri duyuyorsun. Bu haksızlık karşısında öfke hissetmen çok normal 🌿
Ben olsam misafir telaşı geçince sakin bir zamanda duygumu açıkça söylerdim. “Emek verdiğimde görülmek ve takdir edilmek istiyorum” derdim. Suçlamadan ama net sınır koyarak konuşmak işe yarar. Sürekli bu tavır devam ederse de yükü tek başına almamayı düşünürdüm. Evlilikte hizmet değil karşılıklı değer olmalı 🤍