Gizli Üye(25-29)3 aySana bunu düşündüren nedir? Sen yaşadıgın ülkeyi mi bilmiyorsun?
Anadolu ajansı ve tüik verileri, sabah gazetesi, trt kanalı, atv kanalı , ülke tv, kızılay vakfı bunların hepsi ak partiye ve recep tayyip erdogana çalışan kanallar. Yaptıkları haberlerin hiçbiri dogru degildir. Sen şimdi gider kızılaya bagış yapıyorsun degil mi? Kızılay ne yapıyor gidiyor suriyeli ve filistinli insanlara bagışları veriyor. Peki türkiyede evine ekmek götüremedigi için intihar eden 40 yaşındaki adama kızılay neden yardım etmedi, konuşacaksan önce bunları konuş. Bu ülkede insanlar açlıktan intihar ediyor , sen şimdi gelip kızılay yardım vaktfına bagış yapalım diye mantıksız konuşmayı kes. Kızılaya yaptıgınız bagışlar filistine gidecegi yerde bizim ülkedeki insanlara gitmelidir. Açıkcası önceden filistinin tarafındaydım ama artık degilim. Sen önce bizim yaşadıgımız, kendi ülkene dönüp bakacaksın, geçen dönem 1 tane üniverste ögrencisi aç kaldıgı için açlıktan bayılmış hastanelik olmuş. Neden kimse bu ülkede olan felaketleri konuşmuyorda, filistin saçmalıklarını konuşuyor anlamadım. Önce senin canın , sonra başkasının canı gelir. Bu ülkede her ay 20 kadın ölüyor bunları neden konuşmuyoruz bir şey konuşcaksan önce bunları konuş, yok tüik verisi , yok bilmem ne mantıksızlık. Üf hiç çekmicem şimdi sizi ha
35 Yorumla- 3 ay
Yinede fazla eşleştirmeyin Silivri soğuktur ben Kızılay'a bağış yapmam a haber izlemem
Cevap sahibi3 ayEn iyisi olması gereken budur. Valla knka bizim ülkedeki insanlar çok kötü evet bunu inkar edemezsin yani ama yinede öyle olmamak lazım
- 3 ay
Tabiki haklısınız
Cevap sahibi3 ayTeşekkürler yai🥰💜
- 3 ay
Rica ederim ya 😂
En İyi Cevaplar
Sonuç olarak bir düzenin içindesin. Ne yapacağını bilmemek yıpratıyor zaten. Mutlu olmasalar da huzurludurlar
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tuikin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum
31 Yorumla- 3 ay
Niye
Gizli Üye(30-35)3 ayGerçekten daha mutlular çevrem ve arkadaşlarım evlendi sanırsam lise ilkokul da bekar ben kaldım hepsi çok daha mutlu güler yüzlü kendime bakıyorum gerçekten üzüntü stres ve mutsuzluk var gerek storylerde gerek ziyarete gittiğimde keşke bana da nasip olsa diyorum
Bence çok güzel bir duygu eşinin olması baba olmak en azından birlikte yaşlanacağın bir insanla berabersin sana bakacak çocukların olacak torun vs seveceksin bilmiyorum bana nasip olur mu bu yaşıma kadar ne bir sevgilim oldu nede karşılık gördüm bir kız tarafından sevilmek beğenilmek dahi ne olduğunu bilmedim sonra hiç bir kızın mantığına dahi uymadım iyi efendi temiz olunca tip olmayınca karşılık görmüyorsun maalesef çirkin şansı bile nasip olmuyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Mutluluk evli olmakla bekâr olmak arasında net bir “kazanan” konusu değil 🤷♀️💫
Evlilik sevgi, saygı ve uyum varsa çok besleyici olabiliyor ❤️ Destek gördüğün bir eş, hayatın yükünü hafifletiyor. Ama sağlıksız bir evlilik de insanı bekâr halinden çok daha yorgun ve mutsuz yapabiliyor.
Özetle mutlu eden şey evli olmak değil, kiminle ve nasıl bir ilişki içinde olduğun 💍✨
Kendini tanıman ve ne istediğini bilmen en kritik nokta 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 3 aykişiye bağlı
01 Yorumla- 3 ay
Evet
3 ayTUİK kapatılsın mq. TUİK kapatılmadığı sürece evlenmem. Ben böyle yalancı iki yüzlü ahlaksız kurum görmedim. Ne derse yalan söylediğinden emin hissediyorsun. Allah tektir dese ben 1000 dir kesin derim. O kadar güvenilirliği objektif yaklaşılırlığı sorgulanır şüphe duyulur bir kurumun açık olması anlamsız.
22 Yorumla- 3 ay
Katılımcıların %100 kadındı galiba. Türkiyede evli olup mutsuz olan kadın varsa. Kocasını değil kendini suçlasın. Tanrıya biaat edilmediği kadar kadınlara biaat ediliyor. Hindistan da ki gandilerin taptığı inekler ne ise türkiyede kadınlar da bu gibi el üstünde tutuluyor.
- 3 ay
Anladim
3 ayHiç inandırıcı değil. İnsanları evlenmeye özendirme politikası gibi geldi. Madem evliler bu kadar mutlu, ne demeye boşanma oranları zirve yapıyor ben bunu anlamadım? Arada ters korelasyon var, düz değil. Ha bu demek değil ki her evli mutsuz. Elbette mutlu olan evliler de vardır ama onların da geliratları çok yüksektir, evi arabası vardır, birbirleri ile son derece uyumlulardır vesaire. Bunun dışında inandırıcı değil dediğim gibi.
12 Yorumla- 3 ay
Haklısınız
- 3 ay
Teşekkürler...
3 ayDevlet askere gönderecek çocuk yok doğurun diyor. Bu da bak mutlular evlenin manipülasyonu. Tüik enflasyon oranlarını bile doğru açıklamıyor hükümet ne kadar söylemesini isterse o kadarını söylüyor. Umarım buna inanmıyorsunuzdur. Dışarıda konuştuğum hiçbir kadın bu zamana kadar mutluyum demedi. Birçoğu çocuk için devam ediyorum diyor.
11 Yorumla- 3 ay
Belkide öyle
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
3 ayÇünkü mutluluğun kaynağı evlilikte değil, evlenen kişilerde. Sırf evlenmiş olmak için, baskıdan kurtulmak için evlenmek, gerektiğinde evlilik danışmanına gitmemek, daha kendini gerçekleştirmeden/kişisel gelişimini bile tamamlamadan evlenmek, günümüzdeki ekonomik zorluklarla baş edememek, ütopik standartlara sahip olmak vs. evliliklerin sonunu getiriyor ve getirmeye de devam edecek.
01 Yorumla- 3 ay
Haklı yorum
3 ayBİM, A 101 gibi ucuz marketler üzerinden aldığı fiyat verileriyle enflasyon açıklayan bir kurumdan bahsediyoruz.
Bu anket de aileden/sülaleden zengin, tuzu kuru bir çevre üzerinde yapılıp toplumun gerçeklerinden bir neticeye ulaşmaları mümkün.
YAKIN SİYASİ TARİHE BAKTIĞIMIZDA TÜM TOTALİTER REJİMLER, EN BÜYÜK YALANLARI İSTATİSTİKLERLE SÖYLEMİŞLERDİR.
03 Yorumla- 3 ay
Bazı ahmaklar veya tam aksi uyanıklar da akılları sıra TÜİK'i aklamış. Bunlar ya ülke gerçeklerinden habersiz ya da maksatlı paylaşımlar yapan troll bir grup...
Yalan, manipülatif, gerçekdışı verilerle halkın tepkisini çekip nefretini kazanmış ve hiçbir ekonomi-politik bağımsızlığı, özerkliği olmayan Hazine/Maliye Bakanlığı bünyesindeki bir kurumu YEEAAA TÜİK BU SONUÇLARI KAFASINA GÖRE SIÇMIYOR, ANKET SONUÇLARINI İSTATİSTİKİ TABLOLARA DÖKÜP BİZE VERİ OLARAK SUNUYOR tarzında altı boş, çürük argümanlarla savunmazlardı. - 3 ay
Haklısınız
- 3 ay
Ama yinede fazla şey yapmayın dava felan açarlar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen öyle olabilir diye düşünüyorum. Evli olmak bir anlamda sorumluluk almak ve bir hayat paylaşmak demek. Bu da insanların daha memnun ve mutlu olmasına yol açabilir. Ayrıca evli olmak sosyal bir güvence olarak da görülüyor Türkiye'de. Belki de bu yüzden evli olanlar daha mutlu oluyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutluluk evliliğe ya da bekarlığa bağlı değildir
Mutluluk kişinin yaşadığı hayattan aldığı keyfe ve zevke bağlıdır
Bu hayat pahalılığında artık hickimse kolay kolay mutlu olamaz21 Yorumla- 3 ay
Anladim
Olabilir neden olmasın birbirinin hayatını zehir edenler kadar birbirine iyi gelen iyi anlaşan çiftler de var tabi. Sayılarının çoğalması dileğiylee
11 Yorumla- 3 ay
Deme ya
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayYalan haber bence. Evlilik propagandası yapmak için uydurulmuş bişey gibi geliyor. Kendi gözlemlerime daha çok güveniyorum. Kimse evlenmeyince baktılar işlerini gördürecek insan yetişmiyor böyle şeylere başvurmuş gibiler.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaaaaw he hee
Otobüste bile milletin sorunlu evliliğini dinliyorum ya
Bana bir Allah'ın kulu gösterin evli olup mutlu olan? Yav gösterin (evin içinde gizli kamera falan varsa) kanıt manıt, öyle inanıcam ancaaa
Yok inanmıyorum, yok çünkü04 Yorumla- 3 ay
Yalan mı yani
- 3 ay
Öyle olsun
Normal. Çünkü dert yok tasa yok. Asla evlenmeyi düşünmüyorum ben de. Ömür boyu hizmet etmek, kaynana, görümce derdi çekmek, hesap vermek istemiyorum. Özellikle kadınlar için evlilik cehennemdir. Bir de maddiyat kısmı var. Bu saydıklarımın yanında insanlar bu sebepten dolayı da evlenmek istemiyor.
02 Yorumla- 3 ay
Belkide haklısınız
Öyle tabii ki mutlu bekar mutlu evli kadar mutlu olamıyor yalnız olan hayatı paylaştığı birisi olmayan tamamen mutlu olamaz evlileri kıskanmalarından belli bekarların mutsuz olduğu
01 Yorumla- 3 ay
Bilemem
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayTÜİK kafasına göre bu sonuçları sıçmıyor Ortalama bir anket yapıyor anket sonuçlarını istatistik tablolarına dönüştürüp Veri olarak sunuyor işimize gelir ya da gelmez anket sonuçları bunlar
05 Yorumla- 3 ay
@Fikretin_İktidarı olmayan beynine soktuğumun o******** kusmuğu Seni muhatap alacak değilim s********* şimdi yorumundan
- 3 ay
@Fikretin_İktidarı o******** kusmuğu yorumları açık tutum diye gelip sıçmam mı gerekiyor kanını s********* eniği kendine ait yerde görüşlerini sıçamıyor musun sütü bozuk diyor israfı ne diye gelip yorumlarımı salça oluyorsun Seni çıktığın deliğe sokarım o******** kusmuğu defol git yorumumdan sütü bozuk mundar
- 3 ay
@Fikretin_İktidarı Sen hangi ara insan olduğunda seni insan yerine koyup fikirlerimi söyleyeceğim dön bak bakalım yazdıklarına pislik
- 3 ay
Şimdi de havla bakalım kanını s********* en iyi insan gibi davranmayı insan gibi konuşmayı beceremiyorsunuz sütü bozuk diyor israflara kendini ayrılan yerde görüşün ifade edemiyor musun kanını s********* enigi ne diye salça oluyorsun yorumuna
- 3 ay
Lütfen tartismayalim
Gizli Üye(25-29)3 ayBen ülkemizde aile evi denen şeyin katlanılamaz boyutlarda olduğunu düşünüyorum. Eski gelenekçi baskıcı yaşam tarzlarını çocuklarına da dayattıkları için bekarlar mutsuz. Evlenmek yeni bir düzen kurmak oluyor çoğu insan sırf bu yüzden bile evlenmek istiyor.
21 Yorumla- 3 ay
Olabilir
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
3 ayYani güzel sevdiğin insan ile aynı evin içinde yaşamak ile işte ben bekarım kafam rahat diye kendi kendini kandırmak arasında uçurum fark var
01 Yorumla- 3 ay
Tabi
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
3 ayEvlilik zaten var olan mutluluğuna mutluluk eklemek için yapılan bir eylem o yüzden bana normal geldi.
01 Yorumla- 3 ay
Anladim
3 ayEvli olmayan geçici bir heves taşıyor. Sağlıklı iletişimle yürütülen evlilikler daha mutludur ki son derece normal.
01 Yorumla- 3 ay
Anladim
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsanın sevdiği yanında olunca mutlu olur yalnızlık mutsuzluk getirir ama masraflar dan mutlu değiller halkımız
01 Yorumla- 3 ay
Belkide
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. millet evlenemediğinden demekki mutsuz. bence cıkıcak sonuc bu.
11 Yorumla- 3 ay
Belki
- Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı.
3 ayAraştırmaya katılanların bunu karılarının duymasından korkan erkeklerden oluştuğunu 😂
11 Yorumla- 3 ay
Olabilir :)
ya bayılıyorlar şova madem mutlusunuz niye boşanmada ilk sıralardayız hadi onuda açıklayın
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız
3 ayİşine bak TÜİK, bekarlık imparatorluktur. 😎
03 Yorumla- 3 ay
Öyle midir
- 3 ay
Tabii, değil mi
- 3 ay
Doğrudur
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayİnşallah doğrudur insanların mutlu evlilikler yapmasını isterim
01 Yorumla- 3 ay
Bende
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
3 ayEvli , Hanımcı erkekler hayatta her yonden bizden mutlu...
Çünkü arkalarında sevdaları var.01 Yorumla- 3 ay
Anladim
- Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı.
3 ayİyi sallıyor 😂evli olanlar pek öyle görünmüyor evli bekar kimse mutlu değil bu ortamda
01 Yorumla- 3 ay
Belkide
3 ayTÜİK'e inanmak, A haber izlemek gibi bir şey.
01 Yorumla- 3 ay
Belkide
Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı. TÜİK yanlış demiş bana göre:)) Boşanmalar neden çoğalmış peki?
01 Yorumla- 3 ay
Bilmem :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayEvli degilim ama çok mutlu da degilim
Millet g. tünde havai fişek mi patlatıyor anlamıyorum ki
01 Yorumla- 3 ay
Bilemem
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evliliğe göre değişir bu durum. Her evlilik için geçerli değil bence..
01 Yorumla- 3 ay
Tabi haklısınız
- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
3 ayAkpliler mi yapti bunu. Evliliğe teşvik etmek icn ne yalan uydurcaklari belli değil 😄
01 Yorumla- 3 ay
Bilemem :)
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayTÜİK verilerine bir kez daha neden inanmamalıyızın kanıtı 😏
01 Yorumla- 3 ay
Bende çok ciddiye almıyorum
Gizli Üye(30-35)3 ayHocam ne kadar sorumluluk o kadar çok sitres huzursuzluk insanda otamatikmen nasıl bjr araştırma bu😄 insanların olağan genetik gerçekleri kimse değiştiremez ki
01 Yorumla- 3 ay
Doğru
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayEvlilik huzurdur
Her sabah yataginda kadın olmadan nasıl uyanir bir erkek anlamis degilim01 Yorumla- 3 ay
Bilemem
TÜİK verilerine inanmıyorum. Akp oy alsın diye gtünü bile satar
00 YorumlaTÜİK bugüne kadar neyi doğru ölçmüş ki bunu da ölçsün. Hangi evlilermiş o 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKesin eslerinin zoruyla mutluyuz demişlerdir
11 Yorumla- 3 ay
Olabilir
Gizli Üye(30-35)3 ayMilleti evliliğe teşvik etme çabaları ama yemezler, aklı olan yabancıyla evlenir ya da hiç evlenmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aySosyal medyaya göre yapıldıysa bu verilendirme haklılar.
01 Yorumla- 3 ay
Belkide
Gizli Üye(25-29)3 ayYalancıyı sevmiyorlar ya, at yalanı inananlar olur mutlaka.
01 Yorumla- 3 ay
Anladım :)
Gizli Üye(25-29)3 ayBen 4 Yıldır. Evliyim çok mutluyum iyi ki evlenmişiz
01 Yorumla- 3 ay
Ne güzel
Gizli Üye(18-24)3 ayTamamen ya da her yönden mutlu bir insan olamaz. Medeni hal etkili olabilir mali hal de etkili.
00 Yorumla
3 ayMutsuz insan cok o kesin bence evli sayisi bekara gore da az oldugundan evli olanlarda eşiyle birlikte anketi cevapladi ise dogrudur😉
01 Yorumla- 3 ay
Anladım :)
3 ayinandırıcı gelmedi. bir sürü evli adam gece burdan yalvarıyor bir sey için
15 Yorumla- 3 ay
Ne için can kuş yalvarıyorlar? 😄
- 3 ay
@ZodyakBeyi belli ne için oldugu
- 3 ay
Kolay gelsin öyleyse 😄
- 3 ay
@ZodyakBeyi onlara gelsin benlik durum yok
- 3 ay
Karaktersizdir onlar
Sanmıyorum hele ki bu devirde hiç mutlu göremiyorum pek doğru düzgün
01 Yorumla- 3 ay
Belkide
Gizli Üye(30-35)3 ayKesinlikle yalan bence, çünkü çevremde o kadar mutsuz evliliklere şahit oluyorum ki, evlenenlerden pişmanlik sözleri duyuyorum sadece
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız
3 ayAynı TÜİK türkiye ekonomisinin dünya devi olduğunu söylüyor. Gerisini siz düşünün artık.
00 YorumlaYalan haber düşmeyin arkadaşlar 😂
13 Yorumla- 3 ay
Deme ya
- 3 ay
Peki madem
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ayBence bekârlık sultanlıktır
11 Yorumla- 3 ay
Niyr
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Tüikin gtunden uydurdugu bir haber gene
11 Yorumla- 3 ay
Deme ya
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayBence bekarlar daha mutlu
11 Yorumla- 3 ay
Neden
- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
3 ayBekarlar yalnızlk içinde çürüyor
01 Yorumla- 3 ay
Evet
- Aile & Toplum konusunda 777 cevap paylaştı.
3 ayTuike göre ekmek 1 lira zaten
01 Yorumla- 3 ay
Belkide
Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Bu KS de başımızı şişirenler kolpa mı
01 Yorumla- 3 ay
Öyle belkide
Bilmem evlilere sormak lazım
01 Yorumla- 3 ay
Sorun
3 ayDoğrudur eşler halinde yaratildik
01 Yorumla- 3 ay
Tabi
3 ayÇünkü paraları var
05 Yorumla- 3 ay
Zenginler evlenir
- 3 ay
Fakirler mastürbasyon yapar
- 3 ay
Deme öyle
- 3 ay
Maalesef
- 3 ay
Peki
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayHaklı olabilir ama yalnızlık da sor
03 Yorumla- 3 ay
Sordum
- 3 ay
Zor demek istemişimdir ya djdjdk
- 3 ay
Olabilir
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. TÜİK söylediyse şüphelidir..
01 Yorumla- 3 ay
Anladım
3 ayTüik'in Allah dediğine inanmam 😀
01 Yorumla- 3 ay
Deme ya :)
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem