Evlilik adı altında gelin adı altında eşine ve tüm sülalesine bedava hizmetçi olmaktır 🥰 evlenince iki üç bilezik dedikodu ortamı olan düğün yapılır slk gelini sevindirmek için sonra da tüm altınları borçlara gider ve başlar bir ömür hizmetçiliği 🥰
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
5 ayİşte bu yüzden evlenmeden önce, hatta sevgili bile olmadan önce ailesine ve zihniyetine bakın. Temizlik yemek yapmayı öğrenmemiş ya da evlenince öğrenirim diyen, cam silmek bilmem ne erkek işi değildir diğerlerini yaparım diyen insandan medet ummayın. Zaten annesine, bacısına köle muamelesi yapan eşine de illaki yapar. Evine gelip temizliğini yapsın diye sevgili yapan erkekler bile var. Tam olarak bunu söyleyen birisini tanımıştım eskiden ve onun için birinin duygularını kullanmak hiç problem değildi. Yeter ki ona beleş hizmetçilik yapılsın. Pek çok insan zaten tam tanımadan hemen sevgili olmaya ya da evlenmeye karar veriyor. Doğru erkeklerde var yanlış erkekler de var. Evlenmeden önce özellikle hamilelik hakkında ne kadar bilgili ya da bunları öğrenmeye ne kadar hevesli buna da bakmanız gerekiyor.
03 Yorumla
Soran5 ayBurada birazda kadınların zeki olması önemli, örneğin güney Kore'de evlilik oranları aşırı düşük kadınlar hiçbir şekilde evlenmek istemiyor kendi erkekleriyle çünkü onlar da ataerkil zihniyete sahip ama bizim ülkeye bakıyorum kadınlar hâlâ hayatını mahvetmeye devam ediyorlar evlilik oranları bence gayet yüksek ben demiyorum evlenmesinler ama evlilikler bu kadar çokken ve düzgün erkek sayısı bu kadar azken çoğunun zihniyeti neredeyse aynıysa sence burada bir sorun yok mudur, kadınların hayatını mahvetmiyorlar mıdır...
- 5 ay
Zaten Koreli erkekleri eskiden (lisenin ilk zamanları) çok seven biri olarak şu an tam tersi bir şekilde çok antipatiğim. Sapkınlıklarının Türk erkeklerinin yaptıklarından aşağı kalır bir yanı yok. Ataerkil sistem olsun olmasın zaten kadınlara dayatılmış ağır derecede bir güzellik algısı (baskı veya zorbalık desek daha doğru) var. İşte o yüzden yorumda da doğru insanı seçin dedim. Ama daha söylenecek çok detay var elbette.
- 5 ay
Aslında en doğrusu çocuk yapma ehliyeti olmalı 😆 o zaman toplum biraz da olsa düzelir ama nerdeee
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayEvliliğe bakış açısı herkese göre değişiyor. Bana göre bu açıklamada saydiklarının hiçbiri değil evlilik. Ben öyle görmüyorum. Evlilik benzer hayat görüşü, saygı, sevgi, anlayış, güven ve huzur ile bağ kurarak hayatında iyi günde kötü günde yanında olmayı bilmektir. Senin dediğin tanım birbirini sevmeyenler, sadece çıkar için evlenenler için geçerli. Herkes kendi yaşadığı ya da düşündüğü pencereden bakıyor. Sen de kendi içinde bulunduğun duruma göre konuşuyorsun. Herkesin evliliği bu şekilde değil
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Böyle örnekler var ve insanın hevesini kaçırıyor, bunu inkâr edemem. Evlilik bazı yerlerde gerçekten gelin üzerinden yürüyen bir yük hâline gelebiliyor; düğün borcu, altın hesabı, akraba beklentisi derken iş ortaklıktan çıkıp hizmete dönüşebiliyor. Ama bu evliliğin özü değil, yanlış kurulmuş bir düzen. Sağlıklı bir evlilik iki yetişkinin eşit sorumluluk alması, birbirini koruması ve dış baskılara karşı birlikte durabilmesi demek. Sadece sülaleye uyum sağlamak değil, önce kendi yuvanı kurmak. Türkiye’de evlilik çok renkli; hem çok güzel örnekleri var hem de yıpratıcı olanları. Mesele kültürden çok sınır koyabilmek ve eşinle gerçekten aynı tarafta durabilmek.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeklere göre Evlilik ise: Devletin kanunlarıyla Elin kızının senin malına haksız ortak olmasıdır. Evlenen erkeği problemli görerek ve kadının tüm hareketlerini (şeytani düşünceleri de dahil) onaylayarak erkeklere ceza verme sistemidir.
Ondan sonra diyorlar ki Evlilik sayısı azaldı niye..09 Yorumla
Soran5 ayYaşına verip susuyorum
Soran5 ayYaşına verip susuyorum çünkü saygısızlık etmek istemiyorum beni zorlama tamam mı dayıcığım ☺️ senin zihniyet elbet bir gün son bulacak şu an kurtarmamız gereken gençler sizler değilsiniz.
- 5 ay
Kusura bakma da yazdığım her şey doğru. Sen zihniyetten bahsettiğinde direkt olarak savaş açmış oluyorsun. Bizlere iftira atmanızı onaylamış oluyorsun ve bizleri de haklı iken suçlu duruma düşürmeye çalışıyorsun. innnşalllahh sizin gibi pis zihniyet ülkemizden dofolup gider. Bütün iftiralı pisliklerinizden bizler mağduruz. Hak hukuk adalet dediğiniz şey sadece sizlere pozitif işliyor. Bana laf atma hakkın yok. gör işte yaptıklarınızı ben yalan söylüyorum sanki.
Soran5 ayElin kızını evinize alıp kendiniz dahil ana babanıza hizmet ettirirken elin kızı olmuyor ama dimi? Puahahahahha hadi dayicim yol al bakim sorumdan
Soran5 ayGönderdiği videoya bak 😂 şu an karının mı senin başını kökten kesme ihtimali daha yüksek yoksa senin mi ona bunu yapma ihtimalin daha yüksek 🤔 46 yaşında saçma sapan bir evlilik yapmış kadına eminim ki en ufak sevgi bile beslememiştir kadın bunu terk edip gitmiştir ondan bu kuyruk acısı 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliği böyle anlatmandan ne kadar dolu olduğun o kadar belli oluyor 😔💔
Türkiye’de maalesef birçok kadın evliliği senin tarif ettiğin gibi “hizmetçilik” olarak yaşıyor. Bu his hiç haksız değil.
Ama evlilik özünde iki kişinin birbirine yoldaş olması. Eşit emek verilmesi. Hem kadın hem erkek evin sorumluluğunu paylaşmalı. Ailesinin baskısını da eşi durdurmalı. Senin sınırların, hayallerin ve özgürlüğün her şeyden önemli 💪✨
İleride evlenmek istersen kendini ezdirmeyeceğin biriyle evlilik bambaşka olur. Hizmetçilik değil ortaklık olur 🫶💍00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,4b cevap paylaştı.
u 5 ayBedava cinsellik ve eve hizmetçi almaktır bu ülkede evlilik. sevgi aşk gibi gerçek olmayan süslü kelimeler edemeyeceğim şimdi.
23 Yorumla
Soran5 ayMaalesef öyle 😢, sevgi ve aşka bakan mı var.. sırf evlenmek için evleniyorlar herhalde o şekilde hayatı tamamladıklarını sanıyorlar.
- 5 ay
Kesinlikle evlilik amaçmış ya da zorunlulukmuş gibi aşılanmış bu yüzden evlenelim de nasıl olduğu önemli değil diyorlar
Soran5 ayAynenn öyle sonra da kalan tüm ömür zehir oluyor hem kendilerine hem de doğan çocuklara 😐 yazık diyelim.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Uzun süreli bir sözlesme is teklifi gibi düsün.
Ev araba ve altin beklentileri bazen türkiyede uzun yillar s... icin para ödüyormuslar gibi geliyor bana.
015 Yorumla
Soran5 ayEvliliğe sadece cinsellik odaklı bakan p*çler evlenmesin zaten
- 5 ay

Dogru evlenmesin. Peki kadinlar ekonomik olarak istedikleri dende bunu söyleyebilecek kadar sözünün arkanda olup olmadigini görmek isterim.
Soran5 ayBu palyaço nedir 🙄
Erkekler sadece cinsellik odaklı düşünüp kadına zevk bile vermezken sadece boşalma aracı olarak görüp üstüne de kadından çocuk bekleyip ve bir anne gibi her şeyini yapmasını istemesi? Peki kadınlar neden bu durumda paraya bakmasın ki? Örneğin ben beni bu şekilde gören biriyle evlenmeyeceğim için maddiyatı da önemsemiyorum ama karşı taraf beni çıkar odaklı görürse o hâlde ben de çıkar odaklı bakarım ona. Böyle diyoruz da çoğu evli kadın gezmiyor yazın tatile bile gitmiyor kocası zengin olsa bile çünkü kocaları onları sevmediği için mutlu da etmek istemiyorlar ve böylece kadının tüm hayatı boşa gidiyor onu sevmeyen biriyle evli kalarak.- 5 ay
Konuyu farkli yere cekmeseydin keske simdi isin icinden cikamayacagiz. Sanirim erkegin hayatiyla ilgili pek fikriniz yok. Belirtsemde ana temelde sordugum soruya cevap vermenizi bekliyorum.
Soran5 ayCümleni anlamadım bile Türkçeni biraz daha düzgün kullanır mısın? İstedikleri dende ne demek mesela eğer farklı yere çekmişsem muhtemelen yazdığını anlamadığım içindir bir daha yazar mısın anlaşılır bir dille
- 5 ay
Türkcemin zayif olmasi normal. Türkiye de uzun zamandir yasamiyorum. Ayrica ben temelde sordugum sorunun cevabini istedim. Tartismaya cekmeniz iki cinsiyet acisindan anlatacaklarimiz o cinsde yasayanlarin anlayabilecegi bir sey oldugu duygu durum düsünce fikir oldugundan sabaha kadar tartismanin anlami olmaz. Temelde ilk basta ve ikinci cevabim olan ^Dogru evlenmesin. Peki kadinlar ekonomik olarak istedikleri dende bunu söyleyebilecek kadar sözünün arkanda olup olmadigini görmek isterim.^ bu soruma cevap bekliyorum tek.
Soran5 ayYahu demek istediğin ekonomik olaraktan kastın nedir? Kadının paraya bakması mı hâlâ anlayamadım normalde yorumların gayet anlaşılır ama burada cidden biraz daha açarsan cevabı veririm yine aynı şeyi yazmışsın nasıl anlayayim 😂
- 5 ay
Gayet anlasilir bir sekilde de nasil anlayamadin pek anlam veremedim dogrusu. Söyle ifade etmek gerekirse en basit cocuga anlatilabilir seviyede ifade ediyorum. Bir erkekten maddi anlamda beklenti kurmak bir ürün alirken ücret ödemek gibi. Kadinin verebilecegi sadakata para bicmesi bana cinsel veya bedensel olarak bir ürüne ücret ödemek gibi geliyor Hast du verstanden
Soran5 ayE tamam ben de yukarıda bunun açıklamasını yaptım? Soruma cevap değil dedin ben de acaba yanlış mı anladım dedim hayır doğru anlamışım. Kadın sadece kendi için maddiyata bakmıyor doğacak çocuğun geleceğini de düşünüyor ben anne olmak istemiyorum anne olmak sağlığımı kötü etkileyecek ki zaten bu berbat dünyaya çocuk yapmasam da olur fakat eğer ki çocuk düşünseydim onun geleceği için onu rahat büyütmek için maddiyata bakardım, kadın doğum yaptıktan sonra bir süre çalışamıyor çalışsa bile evde çocuğa bakacak biri olması gerekiyor bu sebepten de kreş, veya bakıcıya ihtiyaç duyar şimdi sana soruyorum kadın hem doğurup hem çocuğu büyütüp hem de tüm maddi ihtiyaçları kendi mi karşılayacak? Çocuğu sadece anne yapmıyor bu hâlde baba ne işe yaracak.
- 5 ay
Yukarida sorumluluklari yazmissin. Yani bir hizmet alindigini düsündürmüssün. Bende ayni sekilde erkegin de hizmet verdigini onun da ücreti ödenmesini bekliyorum. Yani kadin cocuk doguruyor erkek de bakimini ve evin giderlerini sosyal hayati yasatiyor. Peki bu hizmetin bedeli kadin alirken erkek ne aliyor babayi mi?
Soran5 aySizler ev işlerini, erkeğin "ev bakımını yani para getirmesini" kadınında bu parayla evi ev yapmasından hiç bahsetmiyorsunuz ama? Yazın çalıştığım yerde kadın her gün yapıp aylık parasını güzelce alıyordu kadın bunu her gün yapıyor ve sonunda emekli bile olmuyor 😃 tamam abicim sen evlendiğinde sen evine bakma çocuklarını da aç bırak karın da yırtık donla dolaşsın 😂 karınıza karşı bu kadar berbat bir profil almanız cidden tiksinç.
- 5 ay
Sanirim sen her seyi maddiyata bir bedel olarak bekliyorsun. Ben ise karsilikli madem kadina altin aliyoruz aynisini erkege de yapalim diyorum? Buna neden karsisin. Kadina bakmakla yükümlüysek eger kadinda bize onlari yapmakla yükümlü e o zaman ben niye evleniyorum oluyor?
Soran5 aySorumun detayında altın dediğin şeyin özetini geçmişim zaten 😃 ben altın vs istemiyorum tek beklentim zihniyetinin bu tür olmaması, iki kişi her şeyi ortaklaşa yaparız ne de olsa düşman olmak için değil hayatımızı birlikte yaşamak için evleniyoruz. Yurtdışında yaşıyorsun uzun zamandır hmm bu ülkenin gerçeklerine hâkim olmaman normal diyeceğim de buradaki erkeklerle aynı şeyi söylüyorsun demek ki nereye gidersen git sana kodlanmış şeyler peşini bırakmıyor.
- 5 ay
Hanimefendi birbirimizi tanimiyoruz. Ben kisaca özet geceyim. Bu tarz beklentide bulunanlara tavrim bu. Benden isteniyorsa bende ondan isteme hakkim var. Ben kendi yemegimi yapan bulasigini yikayan temizligini yapabilen biriyim. Hatta bir cogu kadindan daha iyi yaptigimi söyleyebilirim. Ortak hayat dedigimiz seyi yasayabilecegim insan keske ciksa diyorum ama zor.
Soran5 ayBen de bahsettiğim tarz beklentiler de bulunan erkeklere karşı tavrım bu, Türkiye'de yaşıyoruz ataerkil sistem çok daha ağırlıklı yani kadının paraya bakması sonuna kadar hakkıdır ki dediğim gibi gerçi evlilikte o paradan yararlanmıyor.. erkeğin karakteri bozuksa ister zengin olsun ister fakir evliliği kadına zehir eder, türk erkeklerinin çoğu da aynı olduğu için kadınlara acıyorum sadece, bana çok iyi örnek oluyor bu evlilikler çünkü ders çıkarıp yapmam gerekenleri anlıyorum.
5 ayTürkiyede bu durum çok karışık ama kendin için evlenmediğin kesin birileri seçer sen beğenmişsin beğenmemişsin umursamazlar dayatırlar evlendirirler sonra boşanmak istersin elalem ne der diye boşanmanı engellerler budur.
01 Yorumla
Soran5 ayGörücü usulü ıyy 🤮 evet bu hâlâ var çokça
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Türkiyede evlilik elaleme yaranmaktır... kendin için evlenmezsin elalem için evlenirsin..
12 Yorumla
Soran5 ayİşte aslında demek istediğim buna da çıkıyor...
Evlilik dediğin şey, bakın biz sevisecegiz ailemizinde bundan haberi vsr o yüzden dedikodumuzu yapamazsınızı cümle aleme duyurmaktir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi ayaklarının üzerinde dur evlenme o zaman baba evinde yaşa boş beleş
03 Yorumla
Soran5 ayBirinin hizmetkârı olmak boş beleş değilde evde kendi anana babana yapılan hizmet mi boş beleşlikmiş? Ossorok seni sanki anası hiç babaannesine amcasına hizmet etmemiş gibi konuşuyor.
Soran5 ay"Boş beleşten" ne demek istediğin gayet anlaşılıyor bence sokak çocuğu
5 ayGüzel özetlemişsin sen evlenme başkaları evlensin 😀
01 Yorumla
Soran5 ayOnlarda evlenip boşanırlar zaten
Gizli Üye(18-24)5 ayNe hizmetçisi? Şu anda son kuşaktaki en büyük erkek benim, herkes beni dinliyor, ne var ne yok ilk önce bana kalıyor. Eşim olursa aşiret gelini gibi bir şey olur el üstünde tutarlar.
02 Yorumla
Soran5 ayHer şeyi para mı sanıyorsunuz siz
Cevap sahibi5 ayPara için demedimki. Eşim olan kişinin ahlaklı, ağır bir kocası olur. Bak övünmektende hoşlanmam, övündüğüm zaman kendimi günaha girmiş gibi hissediyorum o yüzden pek bir şey de yazamıyorum.
Eşim olsun canımı yesin, para falan umrumda değil, benim zaten canım yanmış para sevdalılarından
Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Geleneksel iğrenç Türk evliliği…Böyleleriyle evlenmeyin
01 Yorumla
Soran5 ayBulacaksın Avrupalı çocuk Avrupalı kaynana yaşayacaksın hayatı ahahahha bizim ülkede full dedikodu, entrika, kaos var özellikle de gelin oldun mu bunlardan nasibini alırsın 😀 evet o yüzden böyleleriyle evlenmeyeceğiz.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayÇiftleşmedir çoğalmadır üremedir soy devam ettirmektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAltınlar kadınındır. Borç vermek istemiyorsan vermezsin.
Ayrıca hizmetçi olmak zorunda da değilsin.
Bunu nerden çıkardın?
01 Yorumla
Soran5 ayHe he
- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayaynen iki üç bilezik :D türkiyede evlilik kadının erkeği sömürmesi
06 Yorumla
Soran5 ayKendi ablanın kız kardeşiniz evlenirken sizde milleti sömürmüyor musunuz? O altınlar full geri alınıyor hangi kadının yanında durmuş
- 5 ay
zengin koca arayan ben değilim
Soran5 ayBakire arayan ama bakir olmayan sizsiniz, kadından çocuk doğurmasını bekleyip ama aynı zamanda çocuğa maddi ihtiyaç haricinde sahip çıkmayan sizsiniz, kadına çocuk + tüm ev işi sorumluluğunu yükleyen sizsiniz gece de enerjili şekilde seks bekleyen sizsiniz.
- 5 ay
he he aynen kendi beklentirlerini bastırmak için masal okuma bunları artık günümüz kızları yapmıyor
Soran5 ayO yüzden mi günümüz kızlarını hep psikolojik şiddetle eziklemeye çalışıyorsunuz
- 5 ay
eşek olmak isteyene herkes semer vurur. aşkından ölüyorum bitiyorum diye kendinizi ezdirmeyin
Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. 2-3 milyon boş yere harcamak demektir :)
01 Yorumla
Soran5 ayDüğün isteyen kızın aklından şüphe ederim zaten.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayGeldi bizim otistik 😂😂
010 Yorumla
Soran5 aySen kimsin moruk ilk defa gördüm
- 5 ay
İlk defa gördün ha
Soran5 ayEvet?
- 5 ay
Çok kavga ettik senin ile
Soran5 ayGizlendiysen ve ilk defa nickini gösteriyorsan normaldir
- 5 ay
Yoo sen salça oldun sataştın bana hatta
Soran5 ayProfilini değiştirdin mi üf neyse iyi yapmışım hak etmişsin demek ki
- 5 ay
Sus be dengesiz
Soran5 ay🤣
- 5 ay
Dm atsana bro
5 ayEvlenmesek daha iyi gibi
010 Yorumla
Soran5 ayYani o da doğru bir seçim ortalama 60 yıllık hayatını sadece kendin için yaşamak da güzel ama kendimiz için en doğru olan kişiyi bulduk mu onunla yaşamak da güzel aslında olay "evlenmek için evlenmemektir'
- 5 ay
Doğru olan kişiyi bulana kadar ömür bitmezse
Soran5 ayBenim zamanım var da senin 😥😥
- 5 ay
Ahah saçmalama Bünyamin
Soran5 ayHAJSJSHDJSHDKSJXKEJDJSJXNS
- 5 ay
Sen geldin de ben hayır mı dedim
Soran5 ayHem de 2.5 defa
- 5 ay
3ü tamamlasan tamlardık
Soran5 ay"Hayır" ı tamlardık evet 😥🥺
- 5 ay
Üçün hakkı evetti
Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. bende dedigin sorunlar olmaz.
02 Yorumla
Soran5 aySenin bir yorumunu görmüştüm zihniyetini her ne kadar sevmesem de bunların olmaması da büyük artı.
5 ayKorkunc bir tarif 😱🙄
04 Yorumla
Soran5 ayAma böyle değil mi 😅
- 5 ay
Bir cok kisi uyandi artik öyle ilerlemiyor ama uyanmayanlarda var tabi…..
Soran5 ayBirçok kişi dediğin %20'lik kısımdır doğu bölgesi zaten full böyle kaç milyon Kürt var onlarda durum bu bahsettiğimden bile çok daha kötü.. yazık kadınlara , yani maalesef az görünüyor ama çoooook.
- 5 ay
Vallah korkunc iyi ki oralarda doğup büyümedim…
5 ayTürkiye'de evlilik evliliktir
01 Yorumla
Soran5 ayOmg
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayNe güzel dedin o yüzden imkani olan evlenmesin
08 Yorumla
Soran5 ayGenelde zaten imkânı olmayanlar evleniyor 😂 kafadan kontaklar ve fakirler evleniyor ahahha
- 5 ay
Kizin hiçbir degeri yok ya günümüzde cinsel tatmin oyuncagi ve hizmetci gibi görülüyor bildiğin
Soran5 ayÇünkü zihniyet bu şekilde kadınlara olan bakış açısı bulunduğun ülkenin zihniyetiyle alâkalı, ataerkil ve cahil bir toplumda kadın başka ne olabilirdi ki? Erkekleri de cüzdandan ibaret görüyorlar parası olmayan erkeğin değeri mi var? Erkekler bile fakire farklı zengine farklı davranıyor.
- 5 ay
Erkekleri neyse cuzdan olarak görmeleri kadinlara göre o kdr kötü değil de konum itibariyle kadinlae icin cidden üzülüyorum
Soran5 ayBir erkek olarak sen bile bunu diyorsan bizler bir kadın olarak bunlardan konuşurken erkekler neden direkt saldırıya geçiyor sence? Direkt feminist diyorlar evet feministiz çünkü bizde insanız toplumun dayattığı çirkin algılara sözlere davranışlara uymak zorunda değiliz bir kukla gibi. Hayır bu arada erkeğin cüzdan olarak görülmesi de büyük bir sorun çünkü fakir erkekler insandan sayılmıyor!!! Anası babası bile sevmiyor
- 5 ay
Empati özelliğim var erkekler ile yasam kadinlae ile yasama göre daha sorunludur dağ ayilari hanzo gibi erkekler var kadinlar yine yola gelebiliyor sevgi sefkatle ama erkekler gelmez
Erkek saldiriya gecer çünkü sizle empati yapmaz kedi kopek gibiler çünkü hayatta
Soran5 ayAnnesini seven erkek : ) annesine ve annesinin cinsine değer veren erkek, öbürleri annesiz ve eğitimsiz.
- 5 ay
Evet 😅
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayEskiden vardı evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayDoğru kişiyi bulursan cennet bulamazsan cehennem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Saçmalamışsın
04 Yorumla
Soran5 ayİşine gelmediği içindir: )
Soran5 ayAbicim sen Avrupa'da mı büyüdün? Ahahhahaha
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayBos is
00 Yorumla Yük.
05 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
5 ayTravma djd
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih