Son yıllarda Türkiye’nin boşanma oranı resmen dünya ortalamasını geçmiş… Yani artık “bizde boşanma azdır” dönemi bitmiş gibi görünüyor. Modern hayat mı dersin, beklentilerin uçması mı dersin… herkesin ilişkilerden istediği şeyler baya değişti.
Bir yandan insanlar “ben mutlu değilsem niye devam edeyim ki?” modunda; öte yandan da küçücük bir tartışmada bile herkes valizleri kapı önüne koymaya hazır 🤷🏻♀️. Sabır mı azaldı, yoksa artık kimse kendi mutluluğundan ödün vermek istemiyor mu… bilemiyorum.
Ekonomi desen ayrı stres, büyük şehir hayatı desen ayrı tempo. Sosyal medya zaten bonus kaos. Böyle olunca ilişkiler iyice dayanıklılık testinde gibi. Ama bir yandan da insanlar mutsuz evliliklerde sürünmek yerine “tamam kardeşim, yoluma bakıyorum” diyebiliyor.
Yani işler karışık… hem beklentiler artmış gibi hem de sabır seviyeleri dibe vurmuş gibi.
Sizce hangisi daha ağır basıyor? Beklentiler mi uçtu, yoksa gerçekten sabrımız mı bitti?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer