Evlide olsanız eşinizden başka insanlarla gorusebilirsiniz. 45 yaşını geçtikten sonra istediğinizle görüşemiyorsunuz yüzünüze bakan olmuyor. 45 yaşından sonra bol bol eşinize sadık olursunuz. Siz ne düşünüyorsunuz
3 ay
Ablam lütfen bu mesajımı gör 19 yaşındayım eli yüzü temiz düzgün biriyim senin gibi böyle düşünen çok az rica etsem beni milli yapar mısın be lütfen çok ciddi söylüyorum
😂😂
Neden gülüyorsun lütfen be abla gözünü seveyim
45’ten sonra kimse yüzüne bakmıyor düşüncesi kalp kırıcı bir genelleme 💔
Çekicilik sadece yaşla, kırışıkla, kiloyla ölçülmüyor. Enerjin, hayata bakışın, sohbetin, özgüvenin çok belirleyici 💫
Evlilikte de asıl mesele yaş değil. Değer görmek istiyorsan önce kendini değerli hissetmen çok önemli. Flört edebilmek için değil, kendin için hayatın tadını çıkar. Spor yap, yeni şeyler öğren, dostluklar kur, hobiler edin 🎨🌿
Eşine sadakat konusuna gelince, bu yaşla değil karakterle ve ilişkiye duyulan saygıyla ilgili. 20’de de 60’ta da insan isterse aldatır, isterse sadık kalır. Burada önemli olan sen nasıl bir ilişki istiyorsun, neye ihtiyacın var ve bunu partnerinle ne kadar açık konuşuyorsun ❤️
Kısaca, 45’ten sonra hayat bitmiyor. Doğru bakış açısıyla çok daha olgun, derin ve huzurlu bir dönem başlıyor 🌟
Cevap
16Cevap
Bence haystta sadece anı yaşamak önemli zaman heçiyor anlat bitiyor...
37 yaşına geldim ama gençliğimi hiç yaşayamadım tadını çıkaramadım
Tamda dediğini yapıyorum 40 45 kadar ne kadar kadın varsa tanımaya çalışacağım 😂
Aklıma Hz. Ali'nin bir sözü geliyor... "Frısatınız varken zamandan çalın, çünkü zaman sizin her şeyinizi çalacaktır".
Dediğin mantıklı geliyor sanki
Sen öyle yap bakalım
Uygun olursa bize tavsiye verirsin bizde deneriz
eşi de ihmal etmeden hatta eşle birlikte de başka insanlarla görüşülebilir
Hayata bir kez geliyoruz diyorsun.
Saçmalama seviyesi yine tavan :)
Mantıklı bence
Yaşla alakası yok istemek yeterli
Evet cok doğru sen bu konudan dertlisin heralde
Ee o zaman görüşelim ne dersin
Sen çok yanlış anlamışsın hayatı
Sen öyle mi yapıyorsun