Bu infoya göre yorum yapin
Nişanlımın ailesi emri vaki yapmıyor mu?
Bu infoya göre yorum yapin
Arkadaşlar seneye evleniyoruz
Nisanlimin babası önceden eşinden ayrılma asamasina geldikleri için bir ev alıp eşya dikmiş sıfırdan ama daha sonra barıştılar hic kullanmadan o ev ve eşyalar öylece duruyor
Bana diyorlar ki bu eve siz girin. Bende kabul etmedim bana nişanlım çok garipsin diyip duruyor anlaşmazlığa düştük. Bu eşyalar nolcak diyor ben mi dedim baban alsın diye bu benim sorunum değil ki. Ben eşyalarımı eşimle mağaza mağaza gezerek kendi zevkimize göre almak istiyordum gerçekten ayıp değil mi şu durum
Mevzu eşya değil o tatlı telaşsa haklısın ya da ciddi bi tarz farklılığı varsa yoksa bu zamanda makul bi teklif. Ama şu da var nişanlının tepkisi daha sinir bozucu.
Anlayan tek kişisin...
Gönlünce olsun🌸
Nişanlısının tepkisini de anlıyorum ama seni çok iyi anlıyorum ❤️
İlk ev heyecanı bambaşka çünkü, eşinle gezip kendi zevkine göre eşya seçmek çok özel bir süreç 🏠✨
Burada asıl sorun emrivaki hissetmen. “İsterseniz bu evi kullanın ama karar sizin” dense belki daha yumuşak hissederdin. Nişanlınla konuşurken “Babanı reddetmiyorum, sadece kendi yuvamızı birlikte kurmak istiyorum” diye anlat.
İstersen geçici kullanıp zamanla değiştirmeyi de düşünebilirsin. Önemli olan ikinizin ortak kararı olsun 💑🫶
Cevap
4Cevap
hazır alınmış bence kullan sonucta kötü mal almamışlardır
Bana birsz saygısızlık gibi geldi iste senin fikrinin onemi yok gir bu eve der denilir gibi
yoo onlar fikrine sana saygısızlıktan yapmamışlardır sanmam sadece hazır esya boşuna borc harc yapmayın die demişlerdir oraya vereceğin parayı gezmeye ver yemeye ver tatile ver ahhh cok cok içine sinmez değiştirirsin
Tek kafama takılan direkt garip kızsın demesi
Bana göre de o garip ama ben ara bozulmasın diye dillendirmiyorum
anlatma dilini kullanamamış nişanlın doğru düzgün izah etmesi lazımdı
Onlar da düşündüklerinden dolayı öyle diyorlar bence çok da art niyetli olmamak lazım. O eşyaları satıp parasıyla yenilerini alın bence
Bu konuda anlayışlı olmalıydın
Anlayisliyim ama garip kizsın demesi canımı sıktı o kadar da tatlı dille konuştuğum halde
Hayatta her zaman her şey istediğin gibi gitmeyecek suanki geçtiğiniz yol hem en güzel zamanlariniz hemde en stresli olduğunuz yerdir maddi durumları izi bilemem ama böyle bir durumda senin söylediğini söyleyen bı kıza karsi tarafın hislerini tahmin etmek zor değil üç beş parça kılık kıyafet veya ev eşyası hayatınız ve mutluluğunuzu onune geçmemeli
Şımarıklık yapıyorsun boşuna eşya alacağın parayı kenara atzileride kullan
İyi de benim ona aldığım bir hediyeyi bile ya bu benim zevkime göre değil diyip tercihine uygun olmadığını belirtiyor bu koca eşya tamamen benin evim olduğu için benim ona göre dizayn etmem gerekmez mi
Yahu en az 300 bin tl eksi yazar size bi düşün
Tek kafama takılan direkt garip kızsın demesi
Bana göre de o garip ama ben ara bozulmasın diye dillendirmiyorum
boş ver dediğimi bi düşün
Onlar öyleler
Ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?