Nişanlımın ailesi hiçbir şey yapmıyor?

Merhaba 5 ay sonra düğünüm var benim ailem üstüne düşeni yapıyor beyaz eşyam çeyizim yatak odam olsun ellerinden geldiğince bu süreçte bana destekler. Nişanlımın ailesi bu süreçte ne beğensem çok pahalı diyor nişanlımın babası benden bir şey bekleme diyor ben bir şey yapamam diyor evet yapmak zorunda değil yetişkin insanlarız ancak geleneklerimiz bir kültürümüz var durumu olmasına rağmen kendi evladını zor durumda bırakıyor inanın 1 yıl oldu nişanlanalı bir kere cebime harçlık koymadı kızım bir şeye ihtiyacın var mı demedi bende kendi aileme her şeyi nişanlım yapacak diyemiyorum onu mahçup etmek istemiyorum aileme karşı o kadar bunaldım ki artık nasıl hareket etsem ne desem bilmiyorum. Evlerinde kaldım 2 ay başka şehirde yaşadıkları için o süreçte bile beni alıp bi yere götürmediler ailecek. Düğünde takılacak orta parasını bile onlar alıp düğün salonu borcunu kapatacaklar ki ben düğünde istemedim kendileri istedi buna bile tamam dedim gerçekten anlayışla okuyup cevap verirseniz çok mutlu olurum

Nişanlımın ailesi hiçbir şey yapmıyor?