Sevgilimin ailesi yüzünden ilişki çok sıkıcı ve plansız, bu durum normal mi?

Arkadaşlar fikir vermenize ihtiyacim var, neredeyse bir buçuk senelik bir ilişkim var. Sevgilim hiç olan yapmıyor, yaparsa da sinema kahve planları. Eskiden bahanesi araba süremiyorumdu. Artık araba sürebiliyor hiç güzel plan yapmıyor. Gelecek hayallerinde bile plan yok, evlenmek ve evde oturmak dışında. Yılın başından beri Uludağ, Kartepe diyorum. Gidelim görelim. Benim ailem daha rahat onun ailesi aşırı baskıcı, olmaz diyor gidersek ailem senin hakkında kötü düşünür diyor. Günübirlik gidelim diyorum, yine olmaz diyor benim ailem gerikafali diyor. Kendisi üniversite son sınıfta bu yaz inşallah çalışmaya başlayacak. Onu bahane ediyor, param henüz yok aileme bağlıyım diyor. Diyorumki boluya gidelim sandviç yapar götürürüz para da harcamayız. Oraya kadar araba suremem diyor. Hep bi bahane ve aile meselesi beni çok sıkmaya başladı. Ailem öyle ailem böyle akşam dokuz ondan sonra izin vermiyor oturmasına babası, neymiş beni düşünüyor musunuz sevgilim geç saate kadar durursak babası benim hakkımda kötü düşünüyormuş. Deliresim geliyor, bir buçuk sene ilişkimiz var insanda azıcık heves olur en kötü yalan söyler hicbirsey yok. Kahve ve sinema dışında uzak yerlere hiç gitmedik, trenle günübirlik Eskişehir'e gidelim diyorum. Aileme ne diyeceğim diyor. Normal mi bu?

Sevgilimin ailesi yüzünden ilişki çok sıkıcı ve plansız, bu durum normal mi?