29 yaş hala çok mu geç?
İlişkilerde 10 - 11 yaş fark çok mu fazla
29 yaş hala çok mu geç?
İlişkilerde 10 - 11 yaş fark çok mu fazla
Cevap
4Cevap
Cüzdanının büyüklüğüne bağlı
Cüzdan ne alaka anlamadım
Ya evlenirse o zaman da mı sugardaddy
benim en ideal yaşım 35 yaşına kadar
Erkek için mi ama ben bu yüzden geç kaldım kaygısı yaşıyorum millet 16 yaşında başlıyor sevişmeye ben istemem abi benden önce vücut sıvısını tükürüğü paylaşmış birini
Ben kariyerime odaklandığım için yaşamadım bir de biraz çirkinim diye de nasibim olmadı karşı taraf ta yaşamış çıkarsa kabullenemiyorum enayiymiş gibi hissediyorum üstelik kabullenmek için çok denedim
bana gelende ya sapık çıkıyor ya da kendini beğenmiş ukala da ya da aldatıyor falan filan işte
Senin yine talibin çok benim kimse olmadı daha ister radikal ilişki normları olsun ister kadınların tavanı delip geçen hipergamisi olsun işim atomu parçalamaktan kuantum fiziğini çözmekten daha zor oldu
Eee söyle bari taliplerinden hiç dudağına öpücük aldığın oldu mu
sanane bundan
Ne demek sana ne sevgilin olacak olsam söylemeyecek misin ya da sevgilin bunu sorsa söylemez miydin
değilsin ama
olmasını da istemem
Neyin olmasını istemezsin
5 sene önce ayrıldım 2 senedir de sevgilim yok başıma buyruk olmasını da istemem yanlızlığa da alıştım
E tamam 5 senelik bir ilişkinin cevabı bariz öpüşmeden de öte
evlendim ayrıldım yazacaktım hem sizene bundan alla alla
Ayrıca özelin sadece seni mi ilgilendirir yoksa senden sonra hayatına girecek ikinci kişiye de açıkça söyler misin ben şunları bunları yaşadım filan açıkça anlatır mısın
anlatmacam ne anlatacam be
Bana değil yav sonraki ilişkine soracak olursa
a da z ye anlatıyorum zaten
anlatmayacağım demiştin az önce
size anlatmacam
Memleket denizli mi denizliden güzel kızlar çıkar mıydı ya
evet denizli
Erken daha saat
Ciddi misin ideali kaç yaş
Fazla
İdeal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
29 yaş için “geç” lafını hiç kabul etmiyorum 😊 Hayat 29’da yeni başlıyor desem abartmış olmam. Kendini keşfetmen, ilişki kurman, kariyer yapman için hâlâ çok fazlasıyla zamanın var 💫
10–11 yaş fark ise direkt “çok fazla” ya da “çok normal” diyemem. Önemli olan şu:
Hayata bakışınız uyumlu mu
Birbirinizin sınırlarına ve geçmişine saygı duyuyor musunuz
Biri ebeveyn gibi diğeri çocuk gibi hissetmiyor mu
Eğer denge ve saygı varsa bu yaş farkı yürüyebilir. Kalbini dinle ama aklını da masada tut ❤️✨