29 yaşıma girdim her şeye geç kaldım gibi hissediyorum. Aşka olan inancım da kalmadı. Çok yoruldum her şeyden. Ne yapacağımı bilmiyorum
3 ay
Geç değil, sadece planladığın zamana uymadı. 29 bir bitiş değil yön değiştirme yaşıdır çoğu insan için. Yorulman da normal çünkü beklentilerinle yaşadıkların uyuşmamış ama bu her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bazen inanç değil tempo değişir, kendine biraz alan verince hem hislerin hem bakışın toparlanır.
Sadece üst segment kulüplerde sporcu olmak için geç kaldın harici yaşadığın sürece umut var. Aşkın kendisi de dümdüz nasip işi, üstüne kafa yormak yersiz.
35 de kafana sıkarsın o zaman. Bu kadar bunalıma girmeye gerek yok. Bizde 27 deyiz benim yaşındakilerin çoğu evli çocuğu oldu. Napak nasip kısmet.
29 yaş, hiçbir şey için geç değil; aslında birçok şeyin yeni yeni başlayabildiği bir yaş 🕊️ Sen şu an yorgunluk ve umutsuzluk dönemindesin, bu yüzden her şey sanki bitmiş gibi görünüyor. Biraz durup dinlenmen, beklentilerini ve hayat ritmini gözden geçirmen iyi gelir. Aşk da, fırsatlar da genelde pes ettiğimizi sandığımız anda çıkar karşımıza 💫
Cevap
26Cevap
Asla değil. Popüler kültüre ayak uydurduğun için öyle zannediyorsun
Popüler kültüre göre zaten 20 ye kadar çocuğuz 25 kadar genç sonra yaşlı. Ben hangi ara genç olacaktık falan fark etmedim o kısmları

Cay ic.
Ruhun yorgun sadece zamana ihitiyacın var dinlen. Yaş değil doğru kişi doğru zaman gelince oluyor kısmet.
Çok geç kalmışım hissi hayatın her evresinde insanı bulabiliyor. Bazen bakış açısını değiştirip yeniden başlaman gerek
Şu kadınların ilgi açlığı bağırtıyo ya tamam kanka evlencen birini bulursun
😂tek o değil. 30 ol da bi göreyim seni
O yaşa kadar beklemişsin azıcık daha bekleyemiyon mu cinsellik için
Ya tek o değil diyorum sana
Neymiş o
En azından 6 yıl daha genç sayılırsınız. Telafi etmek için çokta kısa bir süre değil.
Sal ben öyle yaptım her şey olacağına varır rahat ol. d
Şu an hayatının geri kalanın en genç yaşındasın.. neyin geç kalmışlığı olsun ki
Oo biz kırk dedik hala inancımız var. Hayat güzel be
Yapacağın şeyi söylerim de yapar mısın yoksa bu ne diyor mu dersin bilmem Allah'a dua edeceksin Allah tan isteyeceksin herşeyin zamanı var hiç birşeye geç kalmadın herşeyin zamanı var
37 yaşına geldim ben de herşeye geç kalmış hissediyorum hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim böylece yaşlanıyorum
Kendine geç kalma yeter. Zaten insan kendine yoğunlaşırsa hayattan keyif almaya bakar.
Bende ayni durumdayim hangi ara 29 olduk bilmiyorum cevrede baska ornekler goruyorum 23 yasinda evlenenler artik oyle bi duruma geldiki benle kiyaslaniyor nolacak bilmiyorum
Sen neden evlenmedin peki
@Meraklı-birbey1907 kariyer odakli yasadigim icin. Suanki konumum muthis ama hak edenden kimse yok
Doğrudur inşallah kariyerinde çok başarılı olursun kimseye muhtaç olmazsın elbet biri olur zamanla
@Meraklı-birbey1907 amin Allah razi olsun tesekkur ederim aynen zamanla olur insallah
Rica ederim ☺️ ne zaman istersen yazabilirsin dertleşmek sohbet muhabbet seviyeli saygılı bi şekilde her zaman burdayım 🙏
. Benim müthiş değil ama işim mesleğim var. Ama çok daha iyi yerlere gelecek potansiyeldeydim. Ne ara 29 olduk cidden bende anlamadım. Her yönden çok daha farklı olmasını hayal ettiğim bi yaştayım. çok insan çıktı karşıma ama nasip değilmiş demek ki.23 yaşımda çocuk gibiydim daha doğrusu doğru kararlar verecek durumda değildim. Bu da rol model alacak kimsenin olmamasısından kaynaklanıyor herhalde bilmiyorum. Ya da doğru yol gösteren. Ne yapıcaz ya? Aslında bi yandan çok geç değil hala bi şans var ama yorgun hissediyorum
Endişe edecek bir şey yok. 30 lu yaşların buhranlı havası bir yıl erken gelmiş. Her yeni yaşın güzel şeyler getirsin sana ☺️
Hayat sadece aşktan ibaret değil ki. Çok daha güzel şeyler var.
Neden gec olsun daha dur yat yeni basliyor. Asktam baaska ne yapmak istiyorsun
Akışına bırak kafaya takınca da düzelmiyo zaten
Haklısın
Hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın
Daha genç sayılırsın
40 olsan neyse de
Hiçbişey için geç kalmadın
kızların aşka olan inancı menfaat olunca geç kalırsın normal
Seninle aynı ruh halindeyim
Bu yaşlarda tam tersi çok mutlu olacağımı sanıyordum
Hayat beni yıprattı aşkı aramak istiyor bazen kafa ama mantığım izin vermiyor zaten diğer sorunlarda
cabası
Bir yerden başla tut bırakma
30 oldum aynı boşver😁
Aşırı moralim bozuk ya
Sohbet ederim istersen
Yaşın genç. Geç değil yani
değil daha
Geç değil
Geç değil
Ben çoktan yitirdim
Biraz evet
Ülkenin özetisin kanka, içinden geldiği gibi yaşa