Geç mi kaldım sizce evllik icin.. biri de çıkıp seni seviyorum demiyor ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)4 ayEvlilik kadin icin de erkek icin de yani insan icin riziktir, nasiptir. Ders degil ki calisasin, sinavi yok ki girip kazanasin, para degil ki biriktiresin.
Dunyada bazi seyler bizim cabamiza bakiyor, gayret etmek vs gibi. Ama yaşamak, omrumuzun uzunlugu, kaderimiz, evlilik, cocugumuzun kim olacagi, anne babamiz, dogdugumuz ev, ulke sehir... bizim disimizda seyler. Evlilikte öyle.
Tamamen takdiri ilahi. Bize dusen hayirlisini isteyip, dua etmek. Ha olmayadabilir. Rabbimizin bize eş borcu yok. Imtihan etmek isterse oyle de eder, hic vermeyedebilir ama bu sukur sebebi de olabilir.
Belki falanca kul icin evlilik cokta cazip olmayacak, zor agir gelecek belki, o yuzden nasip etmeyebilir. Allah bilir biz bilemeyiz. Ya da bu konuda kulluk ve sabir sinanabilir. Ya da vermemesi bir şükür sebebidir bizim icin bilemeyiz. Verecekse de elbette hayirlisini versin. Cunku Allah'ın verdigi her seyin icinde imtihan da vardir. Bu dunya bize oyle cicek bahcesi vaadetmez. Kimi es konusunda sanslidir ama cocuk konusunda sıkıntıdadır. Ya da tam tersi. Bir seylerin icinde imtihanlardq gizlidir.
Herkesin de bir vakti var. Eger bu tarz konulari Allah'a ve onun zamanina birakmazsaniz kafayi yer, kendinizi yorarsiniz. Bu konularda kulturu heleki turk kulturunu, Türklerin kadina bakis açısını, toplumun ongordugu yaş sınırını, evlenilecek kadin kriterlerini vs cok takmayin derim. Bu yorar. Bizim kultur, bu ataerkillik cok zor. Bu kisma takilmamak lazim.
Kimse gec kalmadi, bir yere de yetismemiz gerekmiyor. Her sey Allah'ın zamaninda ilerliyor.
Iste diyorlar ki kadin 40 li yaslarda cocuk doguramaz. 30-40 li yastaki kadini kim ne yapsin? Pardon?
Zaten insana kalsa falanca yasta dogum olmaz, falanca yasta ask olmaz, falanca yasta cocuk bakilmaz, falanca yasta evlenilmez, falanca dulla evlenilmez, falanca hastalik tıp bilimine gore gecmez... ohooo. Iyi ki Allah var yoksa insanla yaşanmaz.
Allah ol dedikten sonra 50 kusur yasindaki kadini da hamile birakir, saglikli sekilde doğurtur, omur enerji verir baktirir da. Yeter ki istesin.
Yahu 25 yasinda kadinla evleniyorlar doğurgan yas diye Allah cocuk nasip etmiyor. Bilime gore her sey normal kadinda da, erkekte de ama olmuyor. Mevla vermezse vermez ama verirse de yaş maş, o şu bu dinlemez. 25 yasinda dogurgan cagi sayilana vermez ama bu menopoza girmistir diye dusundugumuz kuluna verir.
Doktorlar bu hastalik iyilesmez der, niceleri iyilesmistir. Allah istesin yeter. Kulun eline, insafina kalirsak bu dunya yasanmaz.
Evliliginde Allah katin da yaşi yok. Ol dedigi an karsimiza cikacak zaten. Demeyedebilir kendisi bilir, orada da vardir bir hikmet deyip uzulmeyip yolumuza bakacağız.
O yuzden ozellikle hemcinslerim toplumun, erkeklerin koydugu kurallar çerçevesinde kendinizi degerlendirirseniz kendinizi yetersiz, ozguvensiz hissedersiniz.
Cunku bu toplumda turk kadini agziyla kuş tutsa zaten yaranamaz. Bizim yaptigimiz cogu sey suc zaten bu toplumda. Her seyimiz lincleniyor. Kul olupta, bu kadar linclenen bir cinsiyet yok.
Yaşımız sorun, kiz bebek dogururuz o sorun, lohusa depresyonu yasariz o sorun (herkes anne oluyor bir tek sen misin asagilamalarina girmiyorum bile), calisiriz sorun, calismayiz sorun, tesetture gireriz sorun, girmeyiz sorun, sehir disinda okuruz sorun, okumayiz sorun, evleniriz sorun evlenmeyiz sorun, cocuk dogururuz sorun, dogurmayiz problem mi var... say say bitmez. Boyle de yaşamak buyuk bir sorun.
Toplumun fikirlerine degil, Rabbe sığınmak, toplumun zamanini dusunmek degil, Rabbimizin zamanina teslim olmak onemli. Gönlünüzü ferah tutun.
83 Yorumla
Soran4 ayÇok güzel yazdın.
- 4 ay
Vallahi şu yazdıklarını ateist veya gayrı müslim biri okusa o bile imana gelir, muhteşem bir anlatım adeta ders niteliğinde 👍👏👏👏
Soran4 ay@Soyersoyer 😂😂
En İyi Cevaplar
Her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği şekilde oluyor. Kader gerçekten çok ilginç bir şey ezelden bizim karşımıza çıkacak kişiler belli, hatta bir hadis-i şerif var diyor ki; Ruhlar toplanmış cemaatler. Onlardan birbiriyle önceden tanışanlar kaynaşır, tanışmayanlar ayrılırlar.
Bu demektir ki bir ilahi sistem var emin ol olması gereken olur sen kendi hayatına odaklan. Çünkü sen kendi zaaflarını ve kendi geliştirilmesi gereken yanlarını ne kadar geliştirirsen o kadar yara almadığın imtahanın ağır olmadıgı bir evlılık yaşarsın çünkü sen nerede aşırılık yaparsan imtihan edilirsin. Kendine değer vermezsen sana değer vermeyen birisi çıkar karşına. Sen kendini seversen o zaman bu taraftan imtihan olmazsın. Herkes bizim aynamızdır. Bak şu ömrüm boyunca en önemli ders olarak neyi öğrendin dersen. Herkesin bana aynalık etmek için hayatıma girdiğini fark ettim.
Yani kişide beğenmediğin her özellik ya senin zıddın orada dengeli olman gerek ya da onu fazla yapıyorsun demektir
32 Yorumla- 4 ay
Evleneceğimiz kişi belli midir
- 4 ay
@Denizzz6788 evet kader kalem kurulduğunda yazılmıştır diyor hz Muhammed
Yani aslında Allah katında zaman yok bile her şey yasandı ve bitti karsımıza iki seçim de çıksa ikisi de aslında kaderden ve seçim hakkı bize ait ama k seçim de bizim kaderimiz.
Çünkü hiç bişey tesadüf değil.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 4 ay27 de eşimle tanıştım. Bence geç değil
136 Yorumla- 4 ay
Allah gecinden vermis sanda 🤣🤣🤣🫣
- 4 ay
Evli misin?
- 4 ay
Evet evliyim bende ayni kaderi paylasiyoruz seninle
- 4 ay
Aynı kader midir bilemem ben memnunum halimden
- 4 ay
Yok ya Bnde memnunum burada sakasina vuruyorum ama tabi bekar olakda ayri guzldi evlenince sorumluluk cok artiyo bee
- 4 ay
Sorumluluk elbette artıyor ama her güzel şeyin de bedeli var 😅
- 4 ay
Uymadi galiba
- 4 ay
Abooww cok yanlsi anladin sen hemde bana kufur ettin bunun örf muzde yeri idamdr haa🤣🤣
- 4 ay
Oooff off hala geliyo gelenler
- 4 ay
Neden bukdar cirkinlestin birden onu anlamdim
- 4 ay
Sebebini cok merak ettim kurt kadina donustun birden
- 4 ay
Farkettim sanrim sen kocasisin
- 4 ay
Karina guvenmiyorsan ne isin var burada anlamdim
- 4 ay
Ajsjajdj kocam değil kafan mı güzel senin
- 4 ay
Çok inanarak boş yapıyorsunuz cidden
Soran4 ay@ayabasanmaymun sende ciddiye almşsn 😂😂 takılıyoruz işte
- 4 ay
Kocam olduğunu ve kocamın bana güvenmediğini iddia ediyor ayrıca bir sürü hakaret etmişsin bu mu takılman 😅
- 4 ay
Ki sana boş yapıyorsun demedim üstüne alınmana gerek yok🙃
Soran4 ayHakaretlri hak etti o ayrı konu ondan sonrası ironi 😂😂
- 4 ay
Nereme hakettim soylerimisin ben sana hakaret etmedim hakeretlerini senin kalbinin icinin nekdar kotu cirkin. Ve kirli oldugunu gosteriyor inslah bir gun kalbin temizlenir
- 4 ay
Cok tesekkur ederim beni destekledigin icin 🙏🙏
Soran4 ay@Keremcan2021 kimse seni desteklemedi canım ) boş yapma
- 4 ay
Ben orada kocanmisin da karisiyorsub aramiza goroyorsun baabinda soyledim yaa haha
- 4 ay
Venmi boş yapiyorum aramiza girp bana kufreden sensin kocasi gibi karisiyorsun muahbbete
- 4 ay
Soruyu soran kişi olduğu için karışması gayet normal
- 4 ay
🤣🤣🫣🫣hee omuymus soruyu soran
Soran4 ay@Keremcan2021😂😂 slk
- 4 ay
Nerden bilim herkes gizli olabiliyo burada ismin gözükmüyordu
- 4 ay
Neguzel sanada eylence cikti yaa cok eyleniyorsun bakıyorum da bugun kufur gekmedi senden
Soran4 ay@Keremcan2021 😂😂♥️
- 4 ay
Vayy en buyuk arkdaslikalr kavgayla baslar sozu gercekmi oluyor acaba 🌹🌹🤣
- 4 ay
Yorum yazsan orada konuşsanız? Devamlı bildirim geliyor
- 4 ay
Neguzel iste sende muhabbete dahilsin zaten
- 4 ay
Oo günaydın arkdaslar nasılsınız yaa ozledik dimi 🤔😁😁
- 4 ay
Eig için teşekkür ederim
- 4 ay
Tebrik ederim ikinci eig de beni secer artik isnlah
Gizli Üye(25-29)4 aySosyal medyada 40 lı yaşlarda üztüden ve duygusal çalkantılardan gotume dönmüş ama estetik ve 5 kg boyayla genç gözüken yapma nenelerden olmak istiyorsan evlenme. Bir düzenim olsun evlendiğim adam 40 geldiğinde bana baksın ilgilensin diğer erkeklerin politikasını uygulamasın diyorsan geç bile kalmaktasın. Hiç bir erkek 30 gelip evlenene kadına gerçekten değer ilgi vermez işin acı ama doğru prensibi doğrusu da budur. Kadın 20 lerinde geleceğine yatırım yapıp iyi bir erkek seçmemişse bu yatırım stratejisinin kaymağını ya da zehir pul biberini yemeli... 30 yaşında gelen kadının erkekten tek beklentisi onun yanında kalması olabilir. Ki bence erkeklerin maddi durumu iyi ise gençliğinde biraz 5-10 kadınla yatmışsa hiç 30 un dan sonra kadın çilesiyle kendini yıpratmasın.
Bu filim de normal kadınların nasıl birer hooker olduğunu sonucunu açıklıyan kadınların neden erken evlenmesi gerektiğini evlenmezlerse neler yaşıyıcağını açıklıyor
https://www.fullhdfilmizlesene.nl/film/forrest-gump/
Çocuk doğuranlar zaten emeğine değer vermiyor dünya nifusu 9,5 milyar... Savaş kapıda insan canı yerde ki çakıl taşından daha değersiz çünkü gerektiğinden fazla ihtiyaç yok ilerde savaş çıkarıp nifusu 4 milyara indirirler zaten. teknoloji ve otomasyon sistemleri zaten yapıyor insanın yapıcağını.
15 Yorumla- 4 ay
sağ ol kanka hepimizin moralini yükselttin
Cevap sahibi4 ayBu dediğim şey dünyanın her tarafında böyle ama türkiyede bir amsalaklık var. Rusların parası 1 TL zamanında 20 ruble yapıyordu. Türkiye gibi kadına tapan ülkeler rusyayı kalkındırdı zamanında 1980 lerde. Kocaları karılarını gönderiyordu çalışsın para getirsin diye. Hala daha antalya bölgesi rus ukraynalı var.
Soran4 ayFilm çok güzeldi.. teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayAfiyet bal olsun 👌
Soran4 ayOfff. jcimi yaktın ya... boğazım düğümlendi... Başka film önerin var mı ...
Yapay Zeka Cevapladı
27 yaş evde kalmak için çok erken 🥰 Etraf baskı yapınca insan kendini geç kalmış sanıyor ama her kalp aynı hızda açılmıyor.
Evlilik bir “yarış” değil, ömürlük yol arkadaşı seçiyorsun sonuçta 💍
Sırf yaşın geldi diye yanlış biriyle olmak seni daha çok yorar.
Kendini geliştir, sosyalleş, ilgi alanlarına uygun ortamlara gir. Hem sen güçlenirsin hem de seni olduğun hâlinle seven biriyle karşılaşma ihtimalin artar 💫
Senin sevilecek çok tarafın var, zamanın da var 💛00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
160Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmek için sakın acele etme. Etrafındaki evlilerin dıştan görünen mutlu hallerine aldanma. Samimi bir evli dostun varsa zaten sen de anlamışsındır. Evlenmiş olmak için değil, seni tamamlayan kişi ile evlen, ama sen de onu tamamlayabilmelisin. Her şey karşılıklı olmalı. Mesela ten uyumu tam olmalı, konuşmadan hal ve hareketlerinizle hassas dokunuşlarınızla, bakışlarınızla anlaşabilmeli ve birbirinizi tatmin edebilmelisiniz. Bu tercihin tüm şartlara uygun bile okşa, mantığınıza da uymalıdır. Yani; ruh, kalp, ten, beden ve mantık uyumu olmadan asla evlenmemelisin. Geç olsun ama yanlış tercihle yanlış kararla bir ömür esir olma. Uyumlusunu bulursan mutluluğu da bulursun. Böylece bir öğmür nesut olursunuz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. işte bir başka sevdiği veya kendisini seven olmadığı halde evlilik cümlesi kuran yurdumun evliliği iş güç sahibi olmak gibi yapılması gereken bir şey sanan yurdum insanı.
ablacım hayatında aşk yokken evlilik diye düşünmek ne kadar zavallı ve toksik bir zihin yapısı farkında mısın acaba? çıkın şu okul bitti işe girildi artık evlenme zamanı kafasından evliliğin zamanı vakti filan yok aşık olur evlenirsin, evlenmek için evlenip aşk beklemezsin sonrasında.
12 Yorumla
Soran4 ayDaha işim yok yalnız )
Gizli Üye(18-24)4 ayHayır geç kalmadın ama kafa yapını değiştirmezsen hayatın boyu değersiz evde kalmış ve yaşın geçiyordu seni ben aldım diyen erkeklerle uğraşmak zorunda kalırsın bu yüzden bence olgun ağırbaşlı kendinden küçük bir erkekle evlenmek daha sağlıklı. Olgun ağırbaşlı genç erkekler az da olsa varlar
34 Yorumla
Soran4 ayKendimden 2 yaş küçük erkkle 1 buçuk yıllık geçen hafta ayrıldık.. olmuyor uyuşmuyoruz... En iyisi olgun kafadan olgun olck yaşla alakası yok
Cevap sahibi4 ayEn iyisini sen bilirsin ama lütfen yaşı büyük diye de bir erkeği olgun sanma… seni seviyorum hemcinsim hiçbir erkeğin seni üzmesine izin verme
Soran4 ayHyr canım yaşı 30 olanlda konuştm bilğn slk ckyor...
Karakter meselesi
4 ayÇok diyoruzda.. bitmiyoki anacim kriterleriniz. Yok boyu.. yok maasi. meslegi. kazanci.. yaş farki. Mukememlini ariyorsunuz her daim. Sana karsina gecip biri askini ilan ne olacak.. ondaki mevcut guzellikleri gormeyi birakip.. bi cogunuz.. eksik ve kusur ariyosunuz. Daha iyisi pesindesiniz.
32 Yorumla- 4 ay
Ev işine ortak olun yeter
- 4 ay
Nerde şimdi sen gibi kiz.
Evlenmek zorunda mıyız 😮💨 zamane insanlarının tuhaflığını ve kötülüğünü gördükten sonra ömrümü yalnız geçirmeye karar verdim hiç de pişman değilim, istediğim şekilde yaşayıp istediğimi yapıyorum gayet huzurlu bi hayat 🧜🏼♀️ birkaç kedim ve papağanım ile kocaman mutlu bir aileyiz 😸
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBuradaki erkeklerin hiçbir dediğine inanma
ablam 37 yaşında inanılmaz yakışıklı bir adamla evlendi, 38de anne oldu.
ben 31 yaşımda hayatımın aşkını buldum 33te evlendim, 34te anne oldum.
kendine yatırım yap, yanına çiçek gibi adamlar gelir emin ol.
erkeklerin hangi dediği hangi dediğiyle tutuyor ki? 35ten sonra da bal gibi evleniyorlar emin ol.
27 yaş evlenmeyi düşüneceğin bir yaş değil bana sorarsan, kendi şirketini kurma yaşı, geleceğini garantiye alma yaşı.
Bu yaşlarda kıt akıllı erkeklerin manipülasyonuna geliyorsunuz, sonrası boşanma zaten. Bu kafayla doğru hayat arkadaşı bulunmaz. Sen kendine odaklan, enerjin kendinde olsun. Doğru zamanda geliyor gelecek olan.
112 Yorumla- 4 ay
70’te evlendi 71 de anne oldu onu yazmayı unutmuşsun 😂😂
Cevap sahibi4 ayAblamla eşi arasında 4 yaş, benimle eşim aramızda 6 yaş var.
Cevap sahibi4 ay@Doktorrcıvanıım max erkek esprisi 🙂
- 4 ay
Espri yapmadım ama sandıysan gülebilirsin
Cevap sahibi4 ayYukarıdaki abi gibi, işlerine gelmez.
Bunun bir sebebi var, emin ol. Onların gücüne giden, onların gücünü azaltan.
Komik olan şu ki, erkekler sürekli 30dan sonra aydınlanmalarından, daha düzenli hayat istemelerinden bahseder durur. Ama düşünmezler ki, kadın için de bu durum böyle olabilir mi?
Bak bakalım, 20lerinin başında 30luk erkeklerle evlenen kadınlar tam hangi yaşlarda patır patır boşanıyor? Hep 30a girerken 🙂
30 yaşın dolaylarında inanılmaz bir farkındalık yaşayacaksın, şu anki beklentilerin evlilikten, karşı cinsten bambaşka olacak. Erkekleri en üzen, en sinir oldukları konu da bu: yaşlandın diye kriterlerin azalacak diye ümit edecek zayıf erkek kitlesi, ama bir bakacaklar kriterlerin artacak. Şu an evlenip birkaç yıl sonra artan farkındalığın ve kriterlerinle mutsuz bir evlilik mi yoksa birkaç sene sonra işini yatırımını garantileyip , hamilelikte, doğumda, ilk annelik döneminde ne oluruz diye düşünmeden başladığın güzel güzel yönettiğin olgun bir evlilik mi soru aslında bu
Cevap sahibi4 ay@Doktorrcıvanıım mimik oynamadı
- 4 ay
Boş işler müdürü
Cevap sahibi4 ay@Doktorrcıvanıım yukarıdaki yazı belli , yazdığın cevap belli, yanan yerin de belli.
Büyük ihtimalle kendini tanıtıyorsun ama gerek yoktu , zaten barizdi boş işler müdürü olduğun
Cevap sahibi4 ayBöyle düşmez 20lik saf kızlar, başka türlüsünü dene
- 4 ay
İstediğin gibi algılayıp istediğin gibi yorumlayabilirsin sorun değil ben de kendi istediğim gibi yorumumu yaptım zaten en başında
Cevap sahibi4 ay@Doktorrcıvanıım işte bu kadar saldırganca yorum yapıp , üstüne üste çıkmaya çalışıp, köşeye sıkışınca da kırılganlık sergileyen erkeğe omurgsız Türk erkeği denir 🙂
- 4 ay
İsteğin şeyi de umrumda olmaz. Üste ya da alta çıkma gibi bi niyetim çabam yok , yorumumu yaptım sen ister kudurursun ister çatlarsın bu da umrumda olmaz
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geç kalmadın. 27 yaş evlilik için ne erken ne geç, sadece bir yaş. Evde kaldım düşüncesi daha çok toplumun dili. Sevgi siparişle gelmiyor, doğru insan zamanla çıkıyor. Sırf yaş ilerliyor diye acele etmek daha büyük pişmanlık olur. Vaktin var, önemli olan doğru kalbe denk gelmek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBaşlarım yaşınıza yaa. Her hafta burada birileri yok 22 yaşındayım evde mi kaldım. Yok 27 yaşındayım evde mi kaldım. Yok 34 yaşındayım evde mi kaldim. Gına geldi valla ya. Sorun sende bizde değil. Evlenen evleniyor sen evlenemiyon sorun sende. Olacak illaha seni seven biride senin biyerin kalkık ondan böyle
30 YorumlaYa cok seçicilik var sende ya da daha kısmetin açılmadı genelde kızlar fazla beklemez isteyeni cok olur
12 Yorumla
Soran4 ayİsteyen oluyorda çok değişik tipler.. kafa dengi istiyorum sevmek istiyorum
4 ayYa ne bu evlilik takıntınız yaş probleminiz evlenen insanlar ben yaş aldım deyip evlenmiyor arkadaşlar sizin için doğru kişi olduğuna inandığınız kişi çıkınca isterseniz evlenirsiniz bunu yaşa bağlamayın.
20 Yorumla
4 ayMaalesef canım bak param var ama adam yok hepsi genç istiyor
211 Yorumla
Soran4 ayYaşın kaç ki
- 4 ay
30 üstü katara taşındık pizza dükkanım var ama inanır mısın adam yok gelen niyeti yok
Soran4 ayHmm katar da nasıl bulcan adam )
- 4 ay
Zor burdaki turklerde berbat niyetleri farklı
- 4 ay
Paran varsa ben gelirim, bi bak değerlendir (şaka değil)
- 4 ay
@Kankaneyazalım günde 600 dolar kazanıyorum sana 100 yeter mi
- 4 ay
Profil fotoğrafı sana mı ait?
- 4 ay
Abla panseksuel olur mu 🤣
Şaka - 4 ay
@ayarsıZımya dur kanka zaten ortalık karışık
- 4 ay
😂
- 4 ay
Ben yeni üyeyim mesaj atamıyorum, sen yazar mısın
4 ayEvlilik konusunu bile internette gizli profille sorulması ülkemiz kadınının durumunu gösteriyor. Evlenme niyeti olan açık profille sorar diğer olaylara- konulara yorumlarını bakıp beğenenler belki teklif bile eder. Sen evlenmeyince 1 erkekte piyasada kalabalık yaratıyor. 1 kadını düşününce 100tane taliplinin olması insanın canını sıkıyor ve vazgeçiyor nedeni de sizin gibi kızların çok olması
00 Yorumla
4 ayBende 28 yaşındayım bekarım çok takılmıyorum ha imreniyor muyum evet ama hayat bu kimisi 20 de evlenir kimisi 35 te yani vakti gelmemiştir daha şimdilik işime kariyerime bakıyorum sende öyle yap kendine odaklan çok takılma ve ayrıca sakın ola evlenmek için evlenme. Mutsuz bir evlilik ile hayat geçmez.
00 Yorumla
4 ayHayır, geç kalmadın. Bu yaş grubu evlilik için hâlâ çok normal bir yaş hatta birçok insan kendini ve ne istediğini bu yaşlarda daha iyi tanıyor. “Evde kaldım” diye bir şey aslında toplum baskısından ibaret. Doğru kişiyle doğru zamanda olmak, erken evlenmekten daha değerli. Vaktin var. Acele etme.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 aySeni seviyorum demek için senin önce sevmen gerekmez mi?
Evlilik olayını çok kafanıza takmayın
Evlilerde çok mutlu degil kızlar
11 Yorumla
Soran4 ayEvet karşılıklı olck
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Seni seviyorum kelimesi kolay söylenen ama aslında hak eden kişi için o kadar güzel bir kelimedir ki değerini ölçmekle anlatamayız. Yani seni seviyorum diyen her insana inanmamak lazım. Her insana da söylememek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBende 32 yaşındayım senin gibiler yüzünden halen kız eli tutmamışım insanın yüzüne dahi bakmıyorsunuz şans bile vermiyorsunuz boyu kısa tipi çirkin maddiyatı yok vucudu yok sanki sizinkiler altın kaplama sonra evde kaldım vs vs boş boş yakarışlar merak etme evde kalmazsın siz kızlar şanslısınız
Seviyoruz diyince hemen evleniyor musunuz ki alay mı ediyorsunuz bu kadar kolay mı evlenmek çünkü bu kadar kolay olsaydı belki 10 yıldan fazladır evliydim de ondan sordum
28 Yorumla- 4 ay
Ailenize ezdirmeyin ev isine ortak olun yeter
Cevap sahibi4 ayTabi ki de hizmetçi ya da köle almıyor insan hayat arkadaşı alıyor evde yardımcı olurum bende inan ki ailem çok iyi insanlar el üstünde tutar gelini
- 4 ay
Yardım etmek ve sorumluluk almak çok farklı şeyler. Aileniz iyi olabilir ama kadinlar biraz mesafe istiyor izin vermiyorlar hep beraber olmak istiyorlar.
- 4 ay
Hayırlısı o halde
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Sanki şehir arası otobuse yetişiyosun aw ne geć kalıcaksın. Evlilik için ne kadar geç olursa o kadar olgunlaşır aklı başına toplarsın böyle düşün.
10 Yorumla
4 aySeni kimler görüyor? Kendini sosyal medyada veya dışarda gösteriyor musun? Yoksa evde kös kös oturup biri gelsin diye mi bekliyorsun? (Son yazdığım ise çook beklersin de o yüzden)
10 Yorumla
4 ayben de 37 yaşındayım ama düzgün biri çıkmadı karşıma. şimdi sen mi evde kaldın ben mi. yaşın daha az. kültürlü nasıl davranmasını bilen biri ile tanışsan ciddi görüşme yaparım. ama öyle olmadığını anladığımda yanına gitmiyorum. denk gelmiyor. bi hayat boyu mutsuz olamam. bence sende öyle yap
11 Yorumla- 4 ay
Sadece Ev işi ortaklığı bekliyorum ama zor
4 ay27 mi geç? Gayet ideal yani 30a kadar yolu var. 30u geçtikten sonra seçicilik azalmaya başlar sadece.
10 Yorumla
4 aySaçmalama evli arkadaşlarımın çoğu mutsuz geç olsun güç olmasın yorumlarda seni seviyorum yazan erkeklere yarıldım yaa 😂😂😂
11 Yorumla- 4 ay
Ne anlatiyolar neden mutsuzlar peki
- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
4 ayBiz intihar edelim o zaman..
Hem evde kalınca ne oluyor ki? Evsiz olmaktan iyi değil mi?
Herkes evlenecek diye de kaide de yok..
Yaslan arkana bak keyfine..
00 Yorumla
4 ay30 yaşındayım bende bekarım geç kalmadın vakti gelince olur
44 Yorumla- 4 ay
İsminin hakkini veriyomusun kralice😃
- 4 ay
@sessizadam2525 Evet
- 4 ay
Helal olsun bende dayandim ama gercekten zor
- 4 ay
Nah olur sen burada mı bulacaksın
Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Uyanır uyanmaz bu mu aklına geldi
41 Yorumla
Soran4 ayHahaahaa😂😂😂 cidden bu aklıma geldi
4 ayDiyemez ha diyince olmuyor ki öyle şey evliliğin yaşı yok önemli olan senin evlenmek istedigin düşünce istediğin kişi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aymaalesef evde kaldın en iyisi turşunu kurdur 🙄
02 Yorumla
Soran4 ayOlur
- 4 ay
Yiyenlere afiyet olsun 🙄🙄
- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
4 ayGunumuzde sinir 33 yas a falan yukseldi sanirim kadinlar için.. 6 yilin var gibi. Her gecen zaman seçme şansin dahada azalacak. Ona gore planini yap.
00 Yorumla
4 ayBelkide evlilik çok da gerekli değil 23 yaşındayım bazen bende düşünüyorum fakat doğru insan. Çıkmadığı sürece bekar kalmak sağlıklı olacaktır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 28 yaşına geldim bende evde kaldım galiba yani bu açıdan bakmamak gerekiyor sonuçta herkesin kısmeti bekliyor illaki zamanı vardır
00 Yorumla
4 ayEvde kalmak tabiri bir kadın için çok itici. Elbet bir kısmet olacak siz hayırlı olanı dileyin.
00 YorumlaBen de aynı yaşlardayım geç kalma diye bir şey yok da para durumu sıkıntı bana iyi kız da denk gelmedi konuşmak istersen yazabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayYo daha yeni başlıyor millet anca evleniyor zaten. Ortalama o civarlarda zaten ve 30 üstü evlenen epey çok.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay34 bedenli küçük memeli bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu isen bak olur bizim iş kız 🤪
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay
Dese agzina scacagini biliyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.
4 ayEvde kalmak nedir kardeşim? Kocakarı laflarını bırak
09 Yorumla
Soran4 ayMaksat muhabbet ) takma o kadar
- 4 ay
Formaliteden sordum diyorsun, anlaşıldı ufaklık
Soran4 ayEvet ufaklık
- 4 ay
)
Soran4 ay)
- 4 ay
Lan n'oldu görüntü gitti
Soran4 ayboş ver ufaklık ) ilerle devam et
- 4 ay
Evlilik işi yalan oldu hay allah )
Soran4 ay))
4 ayGeç kalmadın her şeyin bir vakti zamanı var. Rabbim hayırlısı ile gölünüze göre birisini karşınıza çıkarsın.
00 YorumlaHerkes evlenmek için maşallah dosdoğru insan arıyor, kimse de demiyor ben kötü insanım benle evlenme diye 😊 ben dahil bütün insanlar iyi, doğru ve dürüst değil demekki ondan bekar kalıyoruz;)
10 Yorumla
4 ayTek dersiniz evlilik mi olmuş bu hayatta yapacak ya da isteyecek başka şeyler yok mu
11 Yorumla- 4 ay
Cok haklisin seni ancak ben anlayabilrim bende evliyim 🤣🤣
4 ayBence evliliğin bir yaşı yok ve geçte kalmış değilsin.
10 YorumlaYok bea, evde kalma yok artık, ne zaman denk gelirse
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
4 ayBen de kaldım. Büyücü yengem kısmetimi bağladı. Ama sen bulursun sakin
13 Yorumla- 4 ay
@x_CiciKız_x sen bu güzellikle evde kaldıysan biz ölem bari 🤣
- 4 ay
Est
- 4 ay
Mis gibi sarışınsin senin ewde kalma ihtimalin % 0 @x_CiciKız_x
Bence her şey vaktinde güzel kız 25 oldumu artık evlenmeli 30a kadar durmamalı çoğu erkek küçük istiyor
21 Yorumla- 1 ay
- Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı.
4 ay3 yıl daha vaktin var. Spnrası için kendini yanlızlığa hazırla
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
4 ayYa sanki 35 sanat duyan. Ne evde kalması daha yeni başlıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBu yaşa kadar kucaktan kucağa atlıcana evlenseydin gerçi memleket keriz dolu mutlaka birine kapak atarsın
01 Yorumla
Soran4 aySuizan ettiğin için. Diğer dünyada görüşrz..
Baklm sende ateşten qteşe atlayıp nasıl syrylcksn
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gününüzde evlilik yaşı ilerledi “evde kalmış” sayılmazsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 aySon üç seneyi iyi değerlendirin. ve 30+ sonrası ciddi ciddi düşününüz.
00 Yorumla Buradan biri der merak etme, nasılsa günde 10 kere diyorlar farklı tiplere.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demek ki kısmetin daha açılmamış evde kalmak diye bir şey yok
00 YorumlaKariyer yap koca yapma 40a kadar yolu var merak etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı.
4 ayValla ciddi anlamda bende tanımak istiyorum birisini ama kimse yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayErken bilee. Geç kalmış değilsin. Bu devirde belli bir yaşa kadar evlenmek çok zor sadece maddi anlamda da değil bence psikolojik ve manevi anlamda da eskiye göre değişkenlik gösteriyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayHer zaman vakit vardır bir 40 lra kadar bile gider sen kendine bak bakımlı ol
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayBu maskeyi sende gormeden yanına yatan biri uyandiginda seni bu halde görürse bir daha çocuğu olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBenim karşıma da düzgün biri çıkmıyor dün akşam onun isyanını yaptım en son sevgilim deliydi bu işler şans işi gibi ya
04 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBu arada aynı yaştayız isterseniz tanışabiliriz
Soran4 ay)
Cevap sahibi4 ay:)
Cevap sahibi4 ayTanışabilir miyiz?
Çok iyi vakit evlen bence yaş gelmiş evde kalma degil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayNasip bu belki bir gün kapını çalar birisi bende 35 yaşındayım daha evlilik yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tam evlenecek yaştasın evde felan kalmadın merak etme 🤭
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
4 aySeni seviyorum 😃😃 inandın mı? Tabiki şakaydı. Evlilik için sınırdasın. Artık bizdensin
00 Yorumla - Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 27 yaşına geldim, evde mi kaldım yoksa evlilik için hâlâ vaktim var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler