Çocuk yapmadığınız için boşandığıniz eşiniz tekrar görüşmek istese sizi özlediğini söylese?

Eşimle çocuk istemediğim için boşanmıştim. Birbirimizi çok seviyorduk çok iyi anlaşıyorduk hatta o hep kendimi çok şanslı hissederim derdi seninle evli olduğum için felan. Eşime her konuda destek olurdum asla kadın işi diyip bir kenara atmazdim eşim de beni çok severdi zaten bana hep en sevdiğim yemekleri yapardı öyle güçlü kadın ayakları asla yoktu ama nazar mı değdi bilmiyorum, eşimin arkadaşları siz niye kendinizi Instagram da paylaşmıyorsunuz sizin gibi eskiden (ilk tanışmak için ısrarla attığım Instagram mesajları hala duruyor) mesajları olanlar Instagrama atıyorlar vs vs bizde dedik niye öyle bişey yapalım felan çok şaşırmışlardi orada mi nazar değdi ne yaptı. Neyse eşimle ayrıldık ama nasıl ayrıldık severek ayrıldık resmen önce o çok ısrar etti çocuk için bende illa yok diyince biraz aramız açıldı eşim de (benim geri adım atacağımı düşünüp) bosanalim dedi bende olur dedim felan boşandık işte birkaç ay oldu görüşmek istiyor şimdi konuşuyoruz hala birbirimizi çok seviyoruz ne yapmam lazım
Çocuk yapmadığınız için boşandığıniz eşiniz tekrar görüşmek istese sizi özlediğini söylese?