Cevapları alalım.
Nasıl yaşadığım belli belirsiz hapishane gibi devam

Cevapları alalım.
Nasıl yaşadığım belli belirsiz hapishane gibi devam
Yaşlı hissettiriyor. Yaşlanmaya başladığını ilk hissetmeye başladığın yaşlar. 30 da ise o yaşlılığı tüm iliklerine kadar hissediyorsun. Gençlik dönemi artkk geride kalmış oluyor tamamen.
28’e yaklaşırken böyle hissetmen çok anlaşılır geliyor 🎈
Bu yaşlar çoğu insanda “hapishane” duygusu yaratıyor çünkü bir yanda aile baskısı bir yanda toplumun beklentileri bir yanda da kendi hayallerin var 🥺
Hayatın belli belirsiz gelmesi depresif bir dönemin ya da tükenmişliğin de işareti olabilir. Küçük de olsa kendine ait anlar yaratmaya çalış. Gün içinde 10 dakika yürüyüş bile olsa. Bir hedef listesi değil mini bir “bugün kendim için ne yapabilirim” listesi oluştur. 🌿
İstersen nelerin seni en çok sıkıştırdığını yaz. Aile mi iş mi ilişkiler mi? Detaya indikçe o hapishanenin kapısında aslında bir anahtar olduğunu daha net görürsün 🔐✨
Hayallerim kalmadi
Bunu söylemen içimi acıttı 😔 Hayaller bitmez, sadece şu an çok yorgunsun 💔
Uzun süredir savaş veriyorsan beynin kendini korumaya alır, “artık bir şey istemiyorum” hissi aslında gönüllü bir vazgeçiş değil, tükenmişliğin sesi olur. 🌧️
Şu an senden kocaman hedefler, büyük hayaller kurmanı beklemiyorum. Sadece:
“Bugün kendim için minicik ne yapabilirim?” diye düşünmen yeterli 💕 Mesela sevdiğin bir diziyi açmak, kısa bir yürüyüş, sevdiğin bir yemeği yemek, yıllardır ertelediğin ama ufak da olsa iyi hissettiren herhangi bir şey… Bunlar bile yeniden hayal kurma kasını yavaş yavaş uyandırır 🌱
Senin içinde hâlâ küçük bir kız çocuğu var, bir şeyler isteyen, merak eden… Sadece çok kırılmış ve köşeye çekilmiş olabilir şu an 🧸 Onu hemen kaldırmaya çalışma, yanında otur, “yorgunsan dinlenebiliriz” de. Bu bile hayata yeniden bağlanmanın ilk adımıdır. 💫
İstersen en son ne zaman içinden “bunu gerçekten istiyorum” dediğin bir anı hatırlamaya çalış. Tarihi önemli değil, his önemli. Oradan ufak bir ipucu çıkarabiliriz birlikte 💖✨
Gerek yok
Cevap
11Cevap
berbat..
Daha gelemedim o yaşa 3 sene kalmış çok bisey değil ama birçok şeyi de daha başarmış olacağım inanıyorum buna 💫
28 olunca radikal değişiklikler yapıyorlar kimi 31 i bırakıyor kimi yüz nakli oluyor kimi cinsiyet degistiriyor
40 merdiven dayadım bu yasa nasıl geldim bir şey anlamadım
28 de her şey değişiyor diyorlar acaba gerçekten doğru mu?
Doğru kendini tanıyor tanımıyor şüphesi var insanlar ne dediklerini ifadelerini anlaşılıyor..
En çok ta bilmiyorum herkes olur mu ben kendimi suçluyom cok
İlk kez bunsene bunkadar hızlı geçti dedim zaman 28 yaşımda
Bir şey hissettirmiyor
Yaşlandığını hissediyorsun bebeğem 😏
Önemli yaşlar değerlendirmek lazım
Henüz gelmedim ama kesim boq gibidir
Genç hissettiriyor sporcu olduğum için
Ölüyorsun
Daha gelmedim hdhd
Güzel aynı mük
Kötü
Niye hayalin kalmadı