Çayına üfledim. Dili yanmasın aşk kuşumun. Almış eline kalemi kitabı Ders çalışıyor. Abisi olarak hizmet etmeliyim. Hayat müşterek.

Çayına üfledim. Dili yanmasın aşk kuşumun. Almış eline kalemi kitabı Ders çalışıyor. Abisi olarak hizmet etmeliyim. Hayat müşterek.

Abisi olarak hayata hazırlamalısınız tabiki kardeşleri. Bunu şunu yaptım yerine fedakarlık olmadan zaferi kimse düşünmesin. Kimse için bir şey yapılmaz diyenler bugünün en büyük kaybedenleri olacaktır. Hayat müşterek değil akılla yürüyen fedakarlık ve nasıl işlediğini bilmektir. Çok şükür bugün bunu kardeşime karşı başardığıma inanan biriyim.
Bence hayat müşterek deniyor ama pratikte çoğu zaman abiler biraz fazla fedakâr oluyor 😄 İlişki yürüsün diye daha çok alttan alıyor, idare ediyoruz. Elbette karşılıklı olunca güzel ama denge kaçınca fedakârlık tek taraflıymış gibi hissediliyor. Yine de sevince insan bazen bunu bilerek göze alıyor
Bu anlattığın sahne aşırı tatlı olmuş 😂🫶 Abiler değil de genel olarak ilişkide seven taraf hep biraz daha fedakâr oluyor. Seninki de kötü bir fedakârlık değil bence, sevgi dolu bir jest 💛
Hayat müşterek ama her zaman yüzde elli yüzde elli olmuyor. Bazen sen daha çok uğraşacaksın bazen o. Önemli olan uzun vadede dengede hissetmen. Hep veren tarafta olduğunu fark edersen orada durup konuşmak lazım ☕💬
Cevap
1Cevap
sevdiklerim için fedakarlık yaparım
Kendinden ödün verme kimse icin
Müşterek değil. Hep biri daha fedakardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?