Babam çok iyi bir insan ama asla iyi bir baba değil. Bu yüzden onun gibi biriyle evlenmek istemiyorum. Daha doğrusu evlilik uzak bana şu an yaşım 27 olması halde
3 ay
Cevap
9Cevap
Bence evliliği düşün ama evet düzgün birisi olmalı.10 numara demelisin
Hal ve hareketleri düşündürmememi sağlıyor bu benim hatam değil
Baban değil, bulacağın insan 10 numara olmalı, kalbim seviyor deyip bozuk tiplerin peşine düşme
O yüzden seciciyim
Nasıl biri var kafanda
İlk önce saygılı olması en dikkat ettiğim şeylerden biri
Bence bu %100 olması gereken bir huy zaten, zor bir şey değil
Ben de 5 vakit namaz var, edep ahlak namahrem ile mesafeli yaşıyorum, kazancım iyi, ama kendin iyi olman yetmiyor, iyi birisi denk gelmeyince yalnız kalıyorsun :(
Herkes yapamıyor bunu ama
Evet kaç insan evlenmeden iyi, evlenince hanımına zulüm yaptığını duyuyoruz. para yetmiyor çalış diyenler var, evi geçindirdiği için kadına sanki özel bir şey yapıyor, laf vuranlar oluyor duyuyoruz,, bu zaman zor zaman
Hayırlı Sabahlar, inşallah bu saate kadar uykusuz kalmamışsındır. uyuyup uyanmışsındır, uykusuz kalma, o da sıkıntı sebebi olabilir
Uyandım sorun yok kitap
okuyayım dedim
çok güzel o zaman sevindim, ne tür kitaplar okuyorsun
Tarih daha çok severim
Güzelmiş 🙂benim kitaplık çoğunluk islam ilimleri ve tasavvuf eserleri
En son okudun kitap nedir, ne sebepten ilgimi çekmişti?
*ilgini çekmişti
Ama maalesef bunu bilemeyeceksin
Neden
Neden iyi bir baba olmadığını düşünüyorsun
Küçüklüğümden beri hep soğuktu
Bazı insanların yapısı öyle. Yetiştirilme tarzı nedeniyle mesafeli oluyorlar. Kendi çocuğu olsa bile.
Ama ne bileyim çok az da olsa hissettirmez mi sevgisini bana
Belli etmiyor diye iyi bir baba olmaması düşündürücü ama
Başka şeylerde var tabi sadece sebep bu değil
İstersen konuşabiliriiz
Öyle düşünme biri çıkar seversin evlenirsin
İnşallah
Amin ne güzel dua ettik bak
Evet
Nerede yaşıyorsun
Balıkesir
Uzağız :(
Evlenme knnka
Evlenme
Sana hayırlı uyumlu biri olsun
Çok kinama bence sınavın olur
Kinamiyorum ki
Yani kınama demimde bunu düşünmemeye çalış diyom
O nddemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Babana karşı duygun çok anlaşılır ❤️ İyi insan olabilir ama iyi bir baba olmaması seni derinden etkilemiş. Bu da evliliğe mesafeli olmanı çok normal kılıyor, kendini suçlama lütfen 🥺
27 yaş da “evlenmeliyim” yaşı değil, bu tamamen senin hazır hissetmenle ilgili. Evlilikten korkman geçmiş deneyimlerinin sonucu. Önce kendi yaralarını fark etmen sonra güven duygunu onarman önemli 💛
Zamanla nasıl bir ilişki ve partner istediğini daha net göreceksin. “Babam gibi olmasın” demen bile sağlıklı bir farkındalık. Kendini tanımaya ve sınırlarını korumaya devam et 🌿✨