27 yaşına geldim ama babam evlenmemi istemiyor, neden olabilir?

Babam evlenmemi istemiyor ama annem istiyormuş. Abim evli ve çocukları var. Babam benim evlenmemi erken görüyor. 27 yaşındayım. Niye istemiyor olabilir? Hakkım değil mi?
Farklı sebepleri olabilir
ailen düğün yapacak durumda olmayabilir
çalışıp para getiriyorsan birikim yapmanı istiyor olabilir
çalıştığın iş güzel değilse evlendiğinde iş değiştirip gelini mağdur edebileceğini düşünüyordur
yaşın 27 olabilir ama olgunlaşma olarak daha ergence olabilirsin evliliği sürdüremeyeceğini düşünüyor olabilir
ayrıca sevgilin varsa onu uygun bulmuyor olabilirler
gerçekten 27 erken bir yaş bence evlilik yaşı en erken 30 olmalı normali +35 olmalı
aceleci davranma sıkıştırma aileni sonra hata yaparsın evliliğinden pişmanlık duyarsın
Kanka bu kızın yazdıklarını dikkate alma çünkü yazdıklarının çoğu doğru değil. Özellikle yaş ile alakalı söylediği şeyler tamamen kendi görüşlerinden başka bişey değil. Sen evlenmeye ne zaman hazır hissediyorsan o zamna evlenecek yaştasındır.
Ona ne be! En verimli yaşların evlen tabi
Baban senin iyiliğini istiyor bol var sanki rvlenicen ne halt edicen evlilik sıkıntı kadın bela demek bak uzak dur tr kızlarından yemin ediyorum seni hayattan soğuturlar o tanışmada gördüğün kızlar evlenme hazırlığında ağzına sıçarlar 200 gr bilezik şatafatlı düğün lüks mobilyalar yeni ev yeni araba anasına kardeşlerine takılar dünya kadar şey isterler popon yiyosa yap git evlen hadi ben bunları yapmama rağmen ya hep kavgalı olduk sen sen ol evlenme al golf bas git gez belanı aramaa ya
Bence ideal yaş 25
Görüş
14Görüş
Çocuksu geliyosundur ona sorumluluk alamayacağinı düşünüypr olabilir
Veya bütçenizi eksik görüyordur
Ha bi de yalnız kalmaktan da korkuyo olabilir kıyamamm🥺
Belki olgun değilsindir gözünde ama trde bir babanın bu açıdan bakacağına da inanmıyorum açıkçası. Masraftan kaçınıyor olabilir
Maddi olarak senden fayda sağlıyorsa çalışıp aileye destek oluyorsan gelir kesilmesin diye istemez herkes menfaatini düşünür anne baba da olsa sen kendi iyiliğini kendin düşün ve evlen mutlu olmak senin de hakkın
27 erken değil yaş olarak ama seni o sorumluluğa hazır görmüyor olabilir.
Ailan seni düşünüyor hata yapma diye daha ne la ksksksksksjks
30 a gelince çocuk yaparsan 32 de felan o 8 yaşına geldiğinde sen 40 yaşında olacaksın geç kalma
Kardeşim de kız sevdi ama vermediler o da kaçırdı şimdi evimizin alt katını ona verdik ama dünya kadar masrafı oldu evi olduğu halde düğün yapmadığı halde demem o ki eğer ki paranız yoksa çok zorluk çekeceksin 28 yaşındayım evlenmeyi düşünmüyorum.
Belki maddiyat olarak şu an geride olduğu için olabilir.
Gerçekten istiyorsanız evlenin sonra ailenize sizin yüzünüzden hiç bir bir şey yapamadım diyecekseniz. Tamamen size bağlı
Düğün masrafları vs filan çok para gideceğini bildiği için istemiyordur yaşla alakası yok.
Sen istediğini yap, hayatını yönetmek babanın görevi değil.
Paradan dolayı olabilir
Para kazanıyorsan ve veriyorsan ondandır
baban akıllı biri olduğu için.
Belki maddi belkide gözünde hiç büyümemissindir
yaşın erken. 3 sene daha bekle :D
yok yok 15 sene beklesin
Sorumsuz hissediyor seni bence çünkü bende de aynı durum var evlilik denilince aysel geri kapıma gelir diyor 🤠
Artik cok zor bi kiytirik salon 20 bin bi gelinlik 15 bin geleni gideni yedirme derken bir ev parasi giderr
Para için
sana süprüz yapıcak
En İyi Görüş