Babam gibi biriyle evlenmek istemiyorum?

Merhaba benim 3 aylık ilişkim var ciddi düşünüyoruz ama kendisi çalışmıyor 1 ay önce işe girdi işte çok kolaydı rahat rahat bana akşama kadar yazıyordu sonra 2 hafta geçti hiç hasta da değil bana dedi ben işten çıkıyorum annem demiş sen çok hasta oluyorsun çık işten çalışma vsyr falan bende tepki göstermedim yani öyle olduğunu düşündüm sonrasında bana dedi patron 1 hafta sonra çık demiş falan işte adamı öldurucektim yok şununla kavga edicem Yok sinir oluyorum falan böyle çalışmamak için anlaşılmaz bir tipe dönüşüyor benim babamda böyleydi yıllarca çalışmadı annemi çalıştırdı annem bize baktı onada baktı benim bu hayatta en çok korktuğum şey babam gibi biriyle hayat kurmaya çalışmak neyse işte en sonunda ne yaptı ne etti işten çıktı işte her gün yanına çağırıyordu sigara alicak parası bile yok cebinde bana gelirken sigara da al bı paket diyor neyse ben takılmıyorum olabilir diyip her seferinde 1 paket alıyorum bı yere gidiyoruz sürekli hesap zamanı gelince dur arkadaşıma yaziyim bana para atsın diyip AA kartım yok yanımda IBAN bilmiyorum diyor bende neyse ödiyim diyorum bunada Okey geçen gün de ya arkadaşım borç para istiyor 5 bin bana atar mısın dedi bende o kadar yok atamam sende paran yoksa yok param de borç verme bu kadar basit dedim iki üç gün sonra da bana gelip ya hani borç istemiştim ya işte baktım olmuyor bende kredi çektim arkadaşıma borç verdim dedi işte bu gün de ödeme günü geliyor 2 bin verir misin yarın param hesabıma yatıyor öderim sana dedi yok dedim iyice soğudum abi 1 olur 2 olur 3. de de yapmazsın be hani bende her şey erkek ödiyicek kafasında biri değilim ama bu kadar da mal yerine konulmak da biraz fazla sanki be ama cidden çok seviyorum bırakamıyorum da ama bu kadar parasız ve sorumsuz biriyle de evlilik hayalleri kurmak saçma geliyor ona bakınca bize bakmiyan calismiyan annemi caklistiran millete borç para vermek için kredi çeken Krediyi ödeyemeyince annemden zorla para alan babamı görüyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle biriyle hayat da sürmek iste
Babam gibi biriyle evlenmek istemiyorum?