Böyle bir babayla iletişimi kesmekte haksız mıyım yoksa kendimi mi suçluyorum?

Merhaba herkese,

Beni içsel olarak cok rahatsiz eden bir konu var. En sonunda burada paylaşmaya karar verdim. Konu şu ki uzun yillar aile içi çok sıkıntılarim oldu. Hep tartisma, kavga vs. Benim de bu esnada babamla da cok aram iyi olmadi yakindi denemez. Bir kere mizaç olarak çok farkliyiz o cok daha sert kaba ben ise tam tersi duygusal hassas bir cocuktum. Her neyse üniversite 3e giderken çok ağir bir ameliyat geçirdim.( inme gecirdim) Ona rağmen Allaha şükür hukuk bolumunu bitirdim. Avukat oldum. Calismaya basladim ama tabi malum piyasa sartlarinda maas az is coktu. Bundan sonra babamla aram iyice acildi. Maaşimin düşük olmasindan dolayi cogunlukla beni sucladi ama kendi yerimi acmak icin de herhangi bir destek teklifinde bulunmadi. Benim giyabimda da bana envai cesitte hakaretler ettigini sonradan duydum. Bu sorunlarla beraber en son annemle de ayrilmalarindan dolayi annemle beraber memleketime geri dondum Turkiye disina. Anne tarafim gocmendi cunku. Boylelikle 2 yildir babamla konusmuyorum ve annemle beraber bir sekilde yasiyoruz. Ama her seye rağmen bütün bu yasananlardan zaman zaman çok tukendigimi hissediyorum. Ne yaparsam yapayim babam icin yetmedi. Surekli kusurlu bulunmaktan biktim ki son zamanlarda Istanbuldayken vucudum artik iyice yorulmaya da basladi normalde cok yorulmamam lazim ama mecbur adliyeye git oraya git mesafeler trafik etkiliyordu ama babam bunu benim tembelligim isteksizligim olarak yorumladi.

Benim durumumda olsaniz siz de babanizla iletisimi keser miydiniz? Objektif bir yoruma ihtiyacim var. Kendimi bu dunyadan istenmeyen biri olarak hissetmekten artik yasama hevesim azalmaya basladi.

Benim hikayemi bilenler varsa belki taniyan cikar ama artik cok da umursamiyorum.

Böyle bir babayla iletişimi kesmekte haksız mıyım yoksa kendimi mi suçluyorum?