Kaldığınız yerden devam edebilir misiniz? 15 yıl önceki bir arkadaşımı buldum. Birkaç gün sonra buluşacağız. Zamanın ördüğü mesafeleri aşıp yeniden eskisi gibi olacağız.🐣🌸
İzini kaybettiğiniz arkadaşınızı bulsanız nasıl olur? Var mı özlemini çektiğiniz birileri?
Samimi olduğum arkadaşlarım ile hiçbir zaman bağımı koparmadım, 15 yıllık arkadaşlarım ile hâlen telefonda ve yüzyüze görüşürüm, görüşmediğim kişiler çok samimi olmadığım arkadaşlarımdır ama biz erkeklerde şöyle bir şey vardır her ne kadar görüşmesek de bazıları ile, yıllar sonra görüşünce yine sanki eski samimiyet olur 😊erkeklerin kaynaşma hızı çok hızlıdır bayanlara göre.
Kadınların ortak paydada buluşma konuları genellikle belli konulardır. O yüzden çok kız arkadaşım yok benim. 😀 Dedikodu sevmem mesela, müzik zevkleri, beslenme şekilleri birçok noktada uyum sağlayamıyoruz.
Zaten bundan dolayıdır ki kadınlar erkek arkadaşları ile daha iyi anlaşır, sırrını paylaşır 😊arası çok iyi olupta sonradan konuşmayan çok kadın tanıyorum, hemcinslerinden şikayet ediyorlar, iş ortamında da çok karşılaşıyoruz..
Üniversitede çok sevdiğim bir arkadaşım vardı deli bi şeydi tuşlu telefonla gezerdi ne sosyal medya ne bi şey şarjı biterdi ulaşamazdık :D o elemanı özlüyorum arada çok güzel anılarımız var ama iletişim numaraları değişti yıllar içinde Allah bilir nerde ne yapıyor değişik
Başıma geliyor ve çok mutlu oluyorum. Sanki bisey olmamış gibi kaldığımız yerden konuşuyoruz. Asker arkadasim aramıştı en son, seni ruyamda gördüm dedi. 15 sene sonra. Çok hoş🤗
Bizimki de öyle oldu biliyor musunuz. 😇 Aldığım ilaçların da etkisiyle biraz duygusallık var ve eskiyi anımsıyorum arada. Aradım soyadının da değişeceğini düşünerek bulamadım. Sonra abisi geldi aklıma o şekilde buldum. Uzun uzun yazıştık hiç kopmamış gibi. 🤗
Senin adına sevindim. Eğer bulduğum arkadaşım bir zamanlar yakın olduğum birisiyse yollarımız çok da farklı değilse her şey kaldığı yerden devam eder. Ama yinede de riskli görürüm. Çünkü geçen bu zamanında kendine hiçbir şey kalmadığını görürsem soğuyabilirim.
Teşekkürler. Benimki çok samimi olduğum arkadaşımdı. Hiç kavgamız dahi olmazdı. Örtüşmeyen görüşlerimiz olsa da. 😇 Çevremi yalınlaştırdığım şu dönemde bana iyi gelecek.
15 yıl sonra buluşma fikri hem çok heyecanlı hem de biraz ürkütücü gelir çoğu insana 💛 Senin bu umutlu halin çok hoşuma gitti 🌸
Kaldığınız yerden birebir devam etmeyebilirsiniz ama bu kötü bir şey değil. Siz artık iki yetişkin kadınsınız. Ortak geçmişiniz bağınızı hızlıca ısıtır ☕🐈 Fotoğraftaki sıcak ortam tam bu buluşmalık olmuş.
Beklentini çok yükseltmeden git. Onu yeni tanıyormuşsun gibi merakla dinle. Gerisi kendiliğinden akar 🍀✨
Mnakoyim kaç yıl aradan sonra birisiyle denk geldik, hasret giderdik falan. 1 hafta geçti borç istedi. Bende arkadaşlarımdan gocunmam yani, gönderdim. Sonra ödedi. aradan bir hafta geçti bir daha istedi, şüphelendim bu yüzden vardı yok dedim, 1 hafta geçti bir daha, bu böyle iki hafta arayla 2-3 defa daha tekrar etti.
Bugün yine yazmış, attım görüldüyü SKŞLDLAŞFLŞFFDS
Lise yıllarında internet ortamında tanıştığım bir kız vardı; yurt dışında yaşıyordu. Çok iyi anlaşıyorduk. Aynı internet sitesinde tanıştığımız ortak arkadaşlarımız da vardı ve uzun süre sohbet etmiştik. Sonra istemeden de olsa bir şekilde iletişimimiz koptu.
Aradan 12 yıl geçti. Bir gün o ortak arkadaşlarımızdan biriyle konuşurken ondan bahsetti ve o an tekrar aklıma geldi. Merak edip nasıl iletişime geçebileceğimi sordum. Bana ulaşabileceğim bir adres verdi ve yeniden konuşmaya başladık.
Selamlaşmadan sonra klasik “ne yapıyorsun, nerelerdesin?” muhabbetine girdik. Meğer İstanbul’a yerleşmiş. Nerede oturduğunu falan konuşurken fark ettik ki neredeyse dibimde yaşıyor. Bu kadar tesadüf olabilir ancak. Ertesi gün buluştuk ve ikimiz de çok mutlu olduk. Böyle tesadüfleri seviyorum.
Ne güzel anlatmışsınız. 😇 Benimki hencinsim çok samimiydik. Abisi vardı hayatına müdahale ediyordu bazı konularda. Onun da etkisi olmuştur belki bağımızın kopmasına. Hiç hatırlamıyorum detayları. Ben devam etmesi için elimden geleni yaparım olur veya olmaz göreceğiz. 😀
Teşekkür ederim. Bazı bağlar gerçekten tek bir sebepten kopmuyor, hayat araya giriyor. Senin devam etmesi için çaba göstermeye niyetli olman çok kıymetli. Olursa çok güzel olur, olmazsa da en azından kalpte bir tebessüm kalır. Kim bilir, bazen en güzel şeyler tam da böyle başlıyor. 🙂
Buldum ama artık ayrı dünyaların insanı olmuşuz araya yıllar değil uçurum denecek kadar zaman girmiş adeta. Sonrasında da bir ikindefa daha iletişimi kurmaya çalıştım. Tek taraflı arkadaslik sürdürmek tek kurekle sandal sürmek gibi olduğun yerde dönersin sadece.
Buna ne ben nede sen cevap verebileceksin çünkü muhtemelen düşündüğünde ozledigin birisi muhakkak olacak ya küstügün için ya o sana küstüğü için araya giren zaman yüzünden vs vs şimdi şöyle bakmak lazım telefon rehberine bak ve belkide ismi duran hatta numarası değişmiş bir çok kişiyle gorusmediginin farkına varacaksin belkide buna uzaklık belkide buna zaman engel oluyor fakat bir şey engel oluyor bu yorumu okuyan her kişi açıp rehberini bakabilir bir zamanlar çok samimi olduğum kişinin telefon numarası olduğu halde tozlu raflarda duran bir kitap gibi durduğunu onunla geçen sohbetleri hatirliyacqksin belki belkide zamanı geriye saracaksın inan daha çok şey yazılacak şey var zaten rehberinde böyle birisi vardir ve çıkacaktır muhakkak o zaman o ismi görünce o görüntüler gözünün önüne gelecektir
Anne baba kardeş 3 geri kalan 27 kişinin en az 18 tanesi akraba yeğen kuzen amca hala vs geriye kaldı 9 onun 8 zi okul iş arkadaşları vs kaldı 1 numara oda kendi numarandir şimdi geri planda yalnızım dostlarım yalnızım şarkısı çalabilir 😂😂😂
İşte bu hayatımız nasıl bir hale geldiginin bir göstergesi aslında teknolojinin bizi insanlardan uzaklaştırdığı bir göstergesi çarşı pazar alışverişleri artık internetten yemek siparişleri internetten şu an bile burada yorum yapan insanlarla kmlerce mesefadeyiz sen ben bir başka arkadaş bu soru olsun başka bir soru olsun ortak bir yorum İnsanı sadece bir sözünden dolayı kıyma gibi kiyiyorsun kararlarimiz hızlı veriliyor hatalar çabuk belkide hayatının sonuna kadar dost olacağın insanları engelledin burada ya da engelledik neymiş efendim aynı düşüncede degilmisiz aslında yalnız kalmayı biz kendimizi zorluyoruz insanı değerleri kaybediyoruz sanırım ve bu yüzden yalnızlığa itiliyoruz sana tavsiyem sokakta yürürken insanların yüzlerine bak gülümsemeyi görmen çok zorlaşacak hatta o esnada kendi yüzüne bak bir aynada neden böyle olduğunu anlatabilecek en güzel anlatımim bu olacak herhalde 😔
Cino var al ge bakalım eski tadı var mı. Eskilerin aynısı benzeri olma ihtimali kalmadı. Anca maziyi anar kahve içersiniz sonra herkes yoluna devam eder
Geçen gün hiç beklemediğim bir anda, 5 yıl önceki arkadaşımla oyunda tesadüfen karşılaştım. Yıllar geçmiş ama bir an bile yabancılık hissetmedim. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı zaten, görünce insanın içi ayrı bir ısınıyor.
Anaokulu arkadaşım galiba yaaa sadece adını hatırlıyorum yıllar sonra ilkokul zamanlarımda bi sitenin bahçesinde görmüştüm yanına gidememiştim fotoğraflarımız hala annemde duruyor onu tekrar görmek çok isterdim
Yüklediğimden değil reklam arası gibi düşünün eskileri hatırlamak her zaman farklı hissettirir. 😇 Ben değer veririm karşımdakine fazla gelirse de nabza göre şerbet. 😅
Ergen psikolojisinden çıkın derim. Görünen o ki tamamen çıkar ilişkileri içerisinde arkadaşlarınız. Sizin adınıza üzücü. Bu arada kankanız değilim mesafenize dikkat edin görüş yazarken.
Toplu taşımada bir kız gördüm benzettim ona kalabalıktı konusacaktim hatta. Sonra aklıma takıldı sosyal medyadan buldum. Daha önce ailesiyle de tanışmıştık o vesileyle buldum soyadı farklıydı çünkü evlenmiş.