Dostluğunu özlediğiniz ama kaybettiğiniz birisi var mı?

Benim var. Yıllardır acısını hissederim. Bana 5 aylık bir dostluk bahşetti sonrada geri çekti.

Kalbi tertemiz, ağzıda sözü de bir. Onun sayesinde gerçekten iyi insanların var olduğuna ve aşkında var olabileceğine inandım. Zira ben ona arkadaş o bana sevdalı idi... İtiraf ettiğinde bana bir mektup göndermiş ve okurken benim gibi umursamaz ve duygusallıktan pek bi payda alamamış bir kişiyi bile ağlatacaktı. Beni sevdiğini, buna karşılık veremeyeceğimi bildiğini ve bu sevgiyi tek başına yaşamak istediğini, her selamlaşmam ona acı verdiğini söyleyen , şiirsel bir mektup idi. Onu dinledim selam bile vermedim sorgulamadım. Ama blogunu takip eder bana hitaben yazdığı şiirleri okur, onun duygusallığında duygulanırdım. Aradan 5 yıl geçti.. Blogunda artık şiirlerine de rastlamıyorum son ıkı yıldır. Bana olan duygusunun bitmiş olduğunu düşünerek onla bağlantı kurdum ama cevap vermiyor, ne dediysem kar etmiyor.. aradım konuşmak istemediğini söyledi ve sebep bile söylemedi.. Ama benim onun gibi temiz bir insana ihtiyacım var. Onun dostluğunu kazanmak için napmalıyım? ve benle neden hala konuşmak istemiyor bi türlü anlamıyorum :(
Dostluğunu özlediğiniz ama kaybettiğiniz birisi var mı?