AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Kiralasın o da , durumu idare edin evlenince kimsenin kimsenin üzerinde söz hakkı kalmayacak zaten
Sevgilin hiçbir şey almadan mı evlenmeyi istiyormuş? Daha evlenmeden sana küfür hakaret eden adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun sen bir de, kurtuluşuna sevin baban iyi yapmış
Sevgilin altın kiralasın. Evlendikten sonra iade edersiniz :D
Bence 28 yaşından önce evlenme. Sevgilinle aranı düzelt evliliği ertele biraz.
Kızım terket aw daha bu evrede sicip söven evlenınce içinden geçer
Babanın bizzat kendine istemediğine emin miyiz bunları? :D :D
Babanın şu an bu kadar varlığı varmıymış varsa o yardım etsşn fvbvbb
La bu kadar mı yanıyosunuz?
Küfür etmiş, defalarca kez, hala sevgilim diyorsun awq
Baba sen evlenmiyorsun ben evleniyorum dur hele diyip omuz at
Söyle kaçırsın seni ozaman babanda abartmasın çocuğu bi ton bkrcun altina sokacam zaten evlilik borçla olacak gibi görünüyor
Durumu yoksa az istenilebilir fakat büyüklerin işine karışmayın asla. O seni kırmamış sevdiğine vermeye rağzı sen ne diyorsun? Bedavadan mı gideceksin
Ve sevgilin küfür etmiş sal gitsin bacım
Sevgilin adam değil sana küfür ediyorsa böyle adamla evkenme sakın. Bir halt olmaz ondan sana saygsii yoksa sevgisi yerin dibine girsin
Almak vermek?
Neyi alıyorlar?
Karşılığında altın mı veriyorlar
+KDV mi
Ben bu alışverişten hiçbir şey anlamadım.
Mahir sana veriliyor hiç istemeyedebilirsin. Baban ne alaka
Dugunde takilicak olan altin bunlar baska istenmicek ki istemesin zaten. Bana lafi birakmadilar
Söyle kiralasınlar aranızda sır olsun
Altin mi
Evet
Iyi fikir ama bilemedim
Evlendikten sonra da baban kudursun hem kızı verdi hem altın yok
Bazen böyle babalara imreniyorum ya iyi yapıyor iyi yaklalaşana her zaman namkörlük yapılır aklın varsa biraz sesini çıkarma napcağını ölç belliki baban deniyor sevgilini
Bazen keşke benimde kendi öz Babam böyle tiyniyette bir adam olsaydıda benim gözüm açık olurdu diye kızıyorum
Ne olur en fazla turşusunu kurar adam yaptığı iyi olmuş sizin aileden kurtulmuş sanki haram alıyor
Benim kuzenlerim ucuza gitmiş takı makı olayı olmuyor burada 😅😂 Öyle olsa kimse evlenemezdi 😂
Sevgilin mi küfür ediyor sana eğer böyleyse sıkıntı olur ilerleyen zamanlarda
Kuzum sen mal mısın, neden satılığa çıkar gibi altın istiyorsunuz ki?
Normal şeyler istemiş aslında.. olması gereken babana değil sevgiline kızman lazım gibi
babanda grma kafa yok süs eşyaları bozarken çok zarar ediyor bari 24 ayar aldırsın
Ay hem fakir hem terbiyesiz salla gitsin çöp kutusuna
Doğru demiş kuru kuruya kız vermek olmaz kolu komşu demicekmi yarn bunu nişanı nerde. Adam deyilmi çalışsın
Az olmuş ya 20 gramdan 5 tane ajda bilezik, 10 olsun babanın 50 yılda yapamadığını sen sevgilinden yapmasını bekeleyemezsin
Sevgiline söyle sahtesini alsın babana yutturun. Baban bunu hakediyor, anana alamadığı altınları damattan istiyor
Babamlar abartmıs sonuçta sen bir ömür o adamla beraber olucaksın mademki dıçurumu yoksa saygı duyması razım ki sen kabulenmisin
Sevgilin mi sana küfür ediyor burada bir çok şey tuhaf baban sevgilin tamam durumu olmayabilir ama bu kadarda istenmez ki
kesin biizm taraf burasi geçmiş olsun bende diyarbakirdayim işim gucum altimda arabam var adamlarin istediği altinin hadi hesabi yok ondan evlenmeyecem ya da batidan birini bulacam inekmi aliyoruz insanmi beli değil
Babana bir erkeği talip ayarlayalım taksimdekilerden
Çok bi şey istememişsin çocuk herhalde fakir
Fakir olsa vazmigecsin
Evet geçsin. Polyanacılık oynamaya gerek yok.
Gerçekten öyle ya bizim burada herkese böyle takılıyor zaten en fazla 5 değil de 4 bilezik olur yani onun dışında her yerde aşağı yukarı böyle zaten onlar bedavaya kız almak istiyor😂
@ofecioarăcurată gerçekten öyle. O yaşa kadar 5 bilezik biriktirememiş ise evlenmesin zaten 5 az bile burada 8 10 dan asagı bilezik yapılmıyor daha büyük altın takanlar da var
burada dediğin neresi birakin bu isleri adam olsa almazmi bi dugun yaptırıyorsunuz dünyanın borcuna sokuyorsunuz insani kardesim sen bunlara bakma sen uyma adami borca sokma cok bu sanada vebaldir
😅😅 babanız bunların yarısını bana verebilirse ben tamamım 🤣🤣
Mehir mehir mehir. Baban çok iyi yapmış. Sevgilin sana küfrediyor? İyi misin sen? Ne bekliyorsun o ilişkiden?
Cidden ya şaka gibi birde soruyor😂😂 erkekler ağlamış ama parasız erkeği annesi bile sevmiyor artık
Doğru demişsin de bu sala q gider kaçar şimdi anlamıyorlar ki niyetini açıkça belli etmiş o hayla ne yapmalıyım diyor
Sen niye kendi üzerinden babanı zengin ediyonki
Babam annem kesinlikle bu altinlari almicak. Ben alicam. Ve kocamla araba veya yatirim yapmayi dusundum.
Sen alcaksan eğer kocanda zengin değilse ben bu kadar altını istemiyorum de yani 2 bilezik 2 kolye de tamam geri kalaniyla zaten yatırım yaparsınız
Ama zenginse eğer boş ver versin hepsini ne olcak
Dedim. Yok bu kadar olucak ben seni buyuttum bu yasina kdr getirdim degerini bilmezler senin boyle alttan alirsan diyor.
Neyse bakalım artık kader kısmet
Cok uzuluyorum ya
Üzülürsün tabii kızım sevdiğin çocuk zorlanacak belki ama babanda bir yönden haklı şimdi bir tane kızı var sen gibi
Cok zorlanicak birikmis parasi bile yok ben babama bisi diyincede bana kiziyor birak onlar yalvarsin cabalasin sen ne uzuluyon al onun yerine altin ozmn diyor
Onların en düşük 836bin TL yani Kızım normal mi
Bende normal olmadigini biliyorum
Git kaç çocukla
Tabii kaçılacak kadar düzgün briiyse
Bana kufur etti diyorum bugun kufur eden yarin ne yapmaz
Hee onu üşengeçlikten okumamışım boş ver o zaman sen onla o kadar parayı versede evlenme
Altından mi senin şeyin
Babanı reddet bence sevgilinden önce.
baban kendi zamanıyla bu zaman ı bir tutuyor
Saçma sapan işler. Yıl olmuş 2026 hala başlık parası gibi istekler falan.
Baban ananı da dahil etsin o zaman
Senin baban kaç paralık adam da bu kadar şey istiyor?
Sevgilinmi sana küfür etti
Bunlar totalde ne kadar ediyor ki
Baban niye altın takmak istiyor onu anlamadım
Ne biçim baban varmış.
Umarım evde kalır kızı
Herkes böyle istiyor😂
488bin lira ediyor ora
Eflak voyvodalığını istememiş iyi
Kapıdan dönerdim valla 😂
Babanı neyap ne et ikna et
Olmuyor konusmayi denedim annemlede konusmayi denedim olmadi
Babana soz gecırcek bırı var mı oekı dede amca falan
Peki*
Dedemle aram iyi degil ve babam cok inatcidir. Annem desem o daha fena
Abow senın ıs sıkıntı kalk kandıl gunu namaz kıl dua et belkı kabul olur
Küfür mü ediyor? İşte bu olmamış, üzüldüm.
Babanıza gelince... Bana böyle bir liste uzatılsa ben evlilikten vazgeçerim.
Sana küfür eden sevgilin mi baban mı?
Bunların karşılığı bi varoş mu yani 😂
Sevgilin seni kaçırsın
Görgüsüzlük başka izahı yok hangi çağda yaşıyor
Küfür etti diyosun ve hâla onunla konuşuyormusun
Hakli cocuk adam kizini satiyor resmen
arasını yapmaya çalış
Tuhaf
Erken evkendin
Babanmı evleniyor sen mi?
başlık parası desene