Maddi imkansızlık yüzünden annem oğlunu babasına ver dedi. 🥺🥺 Kafam karışık vazgeçemiyorum, ne yapacağım?

boşandım ailemle yaşıyorum babası oğlanı ver dedi temelli ve ben kabul etmiyorum fakat çalışmıyorum iki çocuğum var iş hayatım sıfır devletten aldığım 2300 TL para yetmiyor ve babası destek olmuyor dedi oğlanı ver bana dedim sülalen gelse kurban ederim çocuklarıma vermem ama annemde kızım erkek çocuğu fena olur mahalleden Eve girmiyor 9 yaşında ver babaya onun iyiliği için en azından babadan korkusu olur ders çalışır bende çalışmıyor korkusu yok şimdi ben nasıl bırakırım oğlumu mantıklı düşünüldüğümde eğitim için iyi olur çalışır ders ama diğer türlü ona baba annesi bakacak ve ben haftada bir göreceğim düşünsene canın ciğerin el olmuş başkasında 🥺🥺 dün gece çok ağladım ben maddi imkansızlık yüzünden onlardan vazgeçmek istemiyorum ama onları sevdiğim için de vermediğim için de yokluk çekiyorlar kendimi kötü hissediyorum ben kötü bir annemiyim 🥺 ne yapmalıyım oğlum giderse ben yapamam kendi canım kanım el gibi nasıl vazgeçeyim

Maddi imkansızlık yüzünden annem oğlunu babasına ver dedi. 🥺🥺 Kafam karışık vazgeçemiyorum, ne yapacağım?