Kayınvalide kendi kızına düşkün, bize destek yok; bu ayrımcılığı kafamdan nasıl atarım?

Merhaba 25 yaşındayım 5 aylık evliyim. 5 sene sevgili olup evlendik eşimle. Eşimin 1 ablası ve 1 kardeşi var. Ablası bizden 1 yaş büyük ve oda evli. Eşimin annesi damadı ve kızına aşırı düşkün. Yani şöyle ki biz nişanlıyken onlarla beraber kayınvalidemlerin evinde toplandığımızda onların üzerine titriyor vs. Nişanlıyken bu durumu eşime söyledim ve annesi ile konuştu işte ben farketmemişim olur mu öyle şey vs dedi. Evlenince daha iyi anladım ki onlara düşkün. Biz yeni evlendik kayınvalidemgil şununuz eksik mi şunuda size alalım mı vs hiçbir şeyi görmedik, aynı şekilde kayınbabamdan gelini olarak bir harçlık bile görmedim. Ama görümcemin bebeği oldu her şeyini kaynanamgil aldı. Bu durumlarıda gördükçe sinirleniyorum ve eşime söylüyorum. Oda durumların farkında olduğunu ve ailesini değiştiremeyeceğini söylüyor. Benim ailemde tam tersi her şeyimize destek olmaya çalışıyorlar, damadının üzerine titriyorlar. Ben eşimin ailesine daha az gitmek istediğimde saygı duydu eşim. Ama benim ailemede çok fazla gidip gelmiyoruz. Yani sonuçta benim ailem eşime çok değer veriyor bunu görsün ve ona göre davransın istiyorum. Tabiki ben eşimin ailesine karşı asla saygısızlık etmedim etmemde ama sürekli ailesini bu tutumları aklıma geldikçe sinirleniyorum. Kendi kızı kayınvalidesi görümcesine gıcık oluyor çok az görüşüyor ve annesinin evinden çıkmıyor. Kayınvalidemde kızım-kocası ve oğlum-karısı sürekli bizde olsunlar bize düşkün olsunlar istiyorlar. Bize en ufak destekleri olmadığı halde. Kayınvalidemin yaptığı ayrımcılıklar aklıma geliyor ve sinirleniyorum bazen bu durumdan dolayı eşimle tartışıyoruz, bu durumu kafamdan atıp onlara nasıl mesafemi koyabilirim? Vicdanım el veripte bir şekilde mesafe koyamadım, ama bu şekilde de kendi kendime sinirleniyorum sürekli

Kayınvalide kendi kızına düşkün, bize destek yok; bu ayrımcılığı kafamdan nasıl atarım?