Ailem hep ablamla aramızda ayrımcılık yapıyor, dayanamıyorum. Ne yapmalıyım?

2 kardeşiz ablam ve ben. Annem hep ablamı benden daha çok sever, bir olay olduğu zaman hemen ablama anlatır ve buna zaman zaman üzülmüşlüğüm vardır artık alıştım. Tüm işleri bana yaptırır ablama yaptırmaz, ablamın yatağını bile duzenler bana da eşşek kadar kız oldun kendin yap der. Son günlerde beni hep aşağılayip duruyor tipime laf söylüyor, becerikligime, yaptığım her işi kötülüyor yargılıyor olumlu bir şey bile söylemiyor artık dayanamıyorum üstüne reglim ve inanin bunların hepsi hakaret gibi geliyor. Yüzüme bakıp tipine bir bak ya diye alay ediyor benimle oysa ki birçok kişi benim yüzümü beğenir küçük burnumu kaslarımı badem gözlerimi, çene hatlarimi, koyu kumral saçlarımı esmer tenimi bilmiyorum.. Ablama hep güzel kızım güzel çocuğum diye severken bana bir güzel kelime bile söylemiyor gerçekten o kadar dokunuyor ki belki de reglim diyedir kendime olan özgüvenimi kaybediyorum bu yüzden makyajlı bile güzel hissedemiyorum artık... Annem beni hiç bir zaman ablam kadar sevmedi belki ablam kadar bana sevgisini gösterseydi bu halde olmazdım.. Çok doldum lütfen herkes ebeveyn olmasın psikolojim altüst oldu özgüvenim yok aldırmamak takmamak elde değil 2 gündür zirlayip duruyorum lütfen bir şeyler önerin akşam dışarı çıkıyorum nefes alıp oturup düşünmek için her fırsatta beni ablamın yanında aşağılayip duruyor makyajla ablama benzemeye çalıştığını falan söylüyor hiç bir zaman beni övmedi 2 kız kardeş olmanin en büyük kötü yanlari da bu eğer aileniz benim gibi değilse ne yapmam gerekli çok kötü hissetmeye başladım kendimi reglimin üzerine ağlayıp duruyorum..

Ailem hep ablamla aramızda ayrımcılık yapıyor, dayanamıyorum. Ne yapmalıyım?