Babaannem çok ayrım yapiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar babaannem bir gün beni ve kardeşlerimi sevmedi varsa yoksa kızdan olan torunları hep onların gelecklerini dusunuyo onların iyi bir yere gelmesini istiyo bizimde kotulugumuzu istiyo okumamamizi sonra hep ona düşkün olmamızı hiçbir şeyimizin olmamasını istiyo bende hemşirelik okuyorum resmen çıldıracak iyi bir yere gelcem iyi bir hayatım olcak diye sürekli babama diyomuski evlendir gitsin üstelik bir de iyi bir yere gitmemide istemiyo aynısı kardeşlerime de yapiyo bizim hep kotulugumuzu istiyo rezil etmeye calisiyo iftira falan atiyo bize bize diyoki sizi kim alacak siz kimsiniz falan diyo kafayı bize takmış resmen kadın bizim kötülüğümuzden başka bişey istemiyo varsa yoksa kızından olduğu torunları onlar okumuyo liseyi bile bitiremediler sınıfta kalmışlar hepsi diye catlicak bizde yani ben ve kardeslerimin okuyoruz krizlere giriyor kadın resmen manyak nasıl bir insan anlamıyorum bı insan bu kadar kotu olur mu ya biz sanki onun torunu degiliz bir yabancıyı gibi hatta baskalari bile bizim iyiligimizi istiyo babaannemde tam tersi bizim kötülüğümuzu karşı çıkıyoruz tam tersi daha çok üstümüze geliyo laftan anlamiyo ne yapmalıyım yardım lütfen bir şey söyleyin lütfen?
Babaannem çok ayrım yapiyor ne yapmalıyım?