Babamın kadınlar hizmet içindir düşüncesi ve evdeki baskısıyla nasıl başa çıkabilirim?

Babamda okb var ve emekli oldu ve sürekli evin içinde kaynana gibi herşeye karışıyor ve bizden sürekli hizmet bekliyor. Evdeki herşeyi benle annem yapıyoruz alışverişi bile annem hasta bir de ona çok üzülüyorum. Üstelik annemi sürekli aşağılar küçük görür. Babam gayet sağlıklı olmasına rağmen utanmasa benim yerime nefes alın dicek. Ama sinirlerimi bozan diğer olay şu ona göre kadınlar hizmet için vardır. yarın kahvaltı hazır olsun dedi ben de erkek kardeşime söyle o hazırlasın dedim kızdı çok zordu sanki dimi falan yaptı yani ona göre erkekler iş yapamaz kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz? Erkek kardeşimin kahvaltı hazırlaması neden bu kadar anormal? Bu arada Üni mezunuyum Annem de ben de çalışıyorduk normalde ama taşınma aşamasında olduğumuz için ikimiz de işten çıktık. ( taşınıcağımız yerde işe giricez) ama babamla evde vakit geçirmek ona katlanmak beni hasta etti artık sürekli sinirden ağlıyorum

Güncellemeler
4 ay
Şunu da eklemek istiyorum normalde erkekler arada çıkar gezer dimi yok hiç yok hep evde. Onun yüzünden biz kaçıyoruz evden
Babamın kadınlar hizmet içindir düşüncesi ve evdeki baskısıyla nasıl başa çıkabilirim?