Direk konuya giriyorum, sınıfımda bir çocuk var tabiri caizse p*ç birisi yani böyle yakışıklı ama p*ç işte. Neyse ne hikmetse 1 haftadır sınıfta sadece onun yanı boş kalıyor oraya geçmek zorunda kalıyorum. Okulumuzda serbest kıyafet bende zarif giyinmeni seven biriyim normal boyutta bir etek havaya uygun çorap, çizme felan giyerim işte üstünede salaş birşey geçiririm. Çarşamba günündeydik bende biyoloji dersini hiç sevmiyorum kafamı sıraya koydum normal oturuyorum bacağımda bir el hissettim. Birden panik yaptım inanin kendimi çok kötü hissettim çocuğu dovesim geldi ama iyice rezil olurum diye dersin sonuna kadar sabrettim oda bu arada eteğimi yukarı çıkarıp bacağımı ellemeye devam etti maalesef bir şey yapamadım. Neyse son derse giriyoduk zaten arkadaşım var adı Başak rica ettim yer değiştirelimmi diye önde oturuyo diye yerini vermedi ben çözüm ararken zil çaldı utana sıkıla yerime geçmek zorunda kaldım. Bu arada ben farketmeden sanırım bu çocuğun arkadaşları felan hep çocuğun ne yaptığını izlemiş çünkü beni görünce gülmeye başladılar. Son derste tarih hocasınındı neyseki adam sürekli ayakta dolaştığı için bu sefer aynı şeyi yapamiyordu hoca görür diye. Ertesi gün sınıf hocasina gidip yerimi degistirmesini soyledim zaten ozel okul ne istersek yapiyolar her neyse yerim değişti ben bunun yüzüne bile bakmadım bu seferde kantinde felan hep arkama geçmeye başladı ben tabii iyice korktum perşembe günü. Gece korkudan uyuyamadim okula gitmek istemedim ama annem zorla gönderdi. Cuma günü az daha kalp krizi geçiriyordum. Çocuk numaramı nerden bulduysa WhatsApptan mesaj atmış "Öğle arasında okulun arkasına gel" diye. Ben korkudan tepki veremedigim icin sanırım hoslaniyorum felan sanmis pis herif. Cevap yazmadım işte okula gittim son iki derste bedendi bende spor kulübü başkanı olduğum için anahtarlar bendeydi. Kızlar soyunma odasına gelmeden önce ben kapıyı açmak icin aşağı iniyordum. Kapıyı açtım sonra geçen hafta unuttuğum parfümü hatırlayıp içeri girdim sonra çıkarken
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra çıkarken bir baktim çocuk kapiyi kapatmis karsimda duruyo, "s*ktir git artık" dedim. Beni kendisine çekti "gerçekten gitmemi istiyomusun?" Dedi yüzüne parfüm sıkıp kaçtım ama çok korktum ne yapıcam ben bundan sonra?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer