Bir hafta önce Zeytinburnu'nda Suriyeli 5 kisi önümü kesti. Güc bela kendimi ana caddeye attim ama bu olay farkli semtte oturmama ragmen beni çok etkiledi ve hala disari cikamiyorum. Polise falan da gitmedim sanki disari ciksam yine ayni seyi yasayacakmisim gibi hissediyorum. Ne yapayim resmen korkar oldum adim atmaya?
Cevabın nedir?
ben o suriyelilerin payı da yok! alayının anasını avradını sıkıyım.
şok cıhazı al. şok cihazı super bıse. bıse oldugunda alayına dokundur. hatta cıhaza basılı tutup gotlerıne sok beklet. anaları sıkılene kadar da bekle cıkarma. gebersın sulallelerını sıktıklerım.
suc bunlarda degıl kıı. suc bunları basımıza saranlarda:
adamların ulkelerınde ıc savas cıkar. cıkan ıc savasa destek ver. sılaj yolla esadı bıtırıcem dıye ulkeyı kaosa surukle sonra babacan tavırlarla 1 mılyon yavsak surıyelıyı doldur burya. sonra senın vatandasına sarkınca da ama onlar madddur de. bas ortulu bacılarını sıkmedıler ya hala daha o yuzden boyle rahatsın demı pezevenk! bas ortulu bacılarına da yaklasır bunlar yarın bı gun bakalım o zaman ne bok yıycen. ulan sınırlendım yıne yaa.13 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol abi ya Allahlarından bulsunlar ben bir sey demiyorum.
- +1 yıl
sakin ol, ona skın ol buna sakın ol. sen kendını o ana caddeye atamamıs olsaydın?
sen benım yakınım olmadıgın halde ben bu kadar sınırlenıyorsan sen bıde benım yakınım olarak kendını o caddeye atamamıs oolsaydın? ben sonra gıdıp ulkedekı butun surıyelılerın gotlerıne o sok aletını tek tek sokmak zorunda kalmayack mıydım? pekı bu neyı degıstırecektı? hıc bıseyı. tamam tamam ben sakınımm. sen sakın ol asıl: dedıgım gıbı o sekılde de bı sok aletı la ve en ufak sarkıntılıkta kullanmaktan kesınlıkle cekınme. ben zamanında goz yassartıcı gaz almıstım kız arkadassıma:) bu ıse yarar mı dedı, dedım ınsallah kullanmak zorunda kalmazsın. ha bak kullan dene kullanabıldıgıne sahıt olursam kucuk bı 6.35 alırım dedım ama sonra ayrıldık:) umarım hıc kullanmamıstır benden sonra da. :)
Soran+1 yılHaksizsin demiyorum zaten haklisin ama elden bir sey gelmiyor. Bundan sonra zaten bu kadar tedbirsiz disari cikabilecegimi dusunmuyorum.
En İyi Cevaplar
özel değilse ne yaptılar yani elle taciz oldu sanırım. yaw arkadaşım anlamıyorum szide neden polise gitmiyorsunuz. senin bir suçun yok yürüyorsun sadece. şerefsizler gelmişler ülkeye (kesinlikle hepsi için demiyorum ama bu tür olaylar baya arttı) bide yaptıkalrına bak. bir yerlerini kesmek lazım bunalrın. lütfen polise gidin.. yanlarına kalmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGorsem de tanimam ki ne diyecegim?
+1 yılbundan böyle dışarı çıkarken biber gazı yanında bulundur dikkatli ol korkma eğer ilahi adalete inanıyorsan asıl korkmaları gereken onlar canım ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılBu dunyada inanmiyorum oteki tarafta insallahcezalarini bulurlar.
- +1 yıl
ahh canım benim ya gerçekten üzüldüm ama umarım bir daha gelmez başına :(
Soran+1 yılUmarım.
Gecmis olsun. Polise git, cezasiz kaldiklari surece yapacaklar bunu..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
Sizde onlara hala para toplayın :( ben diyorum türkiyede suriyeli ve çeçen'in işi olmamalı. Kocaelideyken resmen her taraf çeçendi :( çeçence konuşanlar sarmıştı her tarafı :( :( onları da sevmezdim. Devletten bedava ekmek su elektrik ev herşey alırlardı :( bizim türkler açken
20 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun. kötü birşey tabi ama hayatı kendine zindan etme daha kötü bir ruh haline girmeden yenmelisin bunu. bence çokta kapama eve kendini. sokakta biraz daha dikkatli ol ve tenha yerleri tercih etme. zeytinburnu zaten sakat bir semt canım. orada ara sokakları kullanman kötü olmuş.
00 YorumlaSuriyelilerden nefret ederim.. bir s. tirin gidin bu ülkeden oka boka konuyorlar.. Dikkatli ol, kim olursa olsun.. Polisler de pek ilgilenmiyor halkın huzuru için, çünkü onlarda kendini bozdular.. Geçmiş olsun..
20 Yorumla
+1 yılPolise gidip bu konuya bir çözüm bulman gerek. Şikayette bulun o bölgeleri iyice inceleyip , gerekli gözaltlarını yapsınlar. Evde kalman belki de gelecekte başka birinin de aynı durumu yaşamasına sebep olacak..
10 Yorumla
+1 yılmutlaka git polise, ifadeni ver. yüz çizdirimi yaptırırlar belki.
aslında bu bir gündeme düşmesi gereken bir olay, tüm türkiyenin bilmesi gereken bir şey ama işte...02 Yorumla
Soran+1 yılGitsem ne olacak ki? Hem gorsem de tanimam.
- +1 yıl
en azından git, söyle bilsinler. ne olacak deme yani tabikide gidip bulacak değiller ya da sana aratacak değiller ama suç duyurularında işe yarar. bilinmesi gereken bir olay.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyedeki abazanlar yetmedi Suriyeden ithal abazalar getirdik. R4biacılar, onlar da insan vs. zırvalayanları parmaklasalar keşke de masumları bulurlar hep malesef. Geçmiş olsun beterin beteri var, toparlarsın zamanla, olmadı bir psikoloğa görün.
00 YorumlaRTE içeri soktu bunları !!! madem içei aldın kamplarda tut. oyuğruna vatandaş yaptılar. ceremesini biz çekiyoruz. elektro şok makinası bile alabilirsin.
22 Yorumla- +1 yıl
Rte sanada soktu bilader ki gocunuyorsun?
+1 yılBen bu suriyelilere şerefsiz diyorum kimse anlamıyor alayı haysiyetsiz
korkma sprey falan al yanı güvende hissedersin.11 Yorumla
Soran+1 yılAlacagim ama yinede korkuyorum.
yanında biber gazı taşı.. korkma bu arada onlar korktuğumuz için cesaretleniyorlar... Korkma sakın ALLAH yardımcın olsun.. sanada geçmiş olsun
00 Yorumlabende bu tür olaylardan korkuyorum hep gecelerı falan bıber gazı tasıyorum yanımda. hatta elimde daha dogrusu hemen ıkı fıs tamam.
00 Yorumla
+1 yılOrus*u çocukları kendine dikkat et be üzüldüm geçmiş olsun böyle birşey olunca var gücünle niye bağırmıyorsun ki çantana bir adet en kolay ulaşabileceğin yere biber gazı koy
00 Yorumla
+1 yılbirde bunlar çıktı memlekette sanki problem eksik değilmiş gibi.. nasil taciz ettiler sözlümü fiziksel mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istemiyorum.
- +1 yıl
fiziksel herhalde. çok mu açık giyinmiştin belki ondan yaklaşmiş olabilirler
Soran+1 yılAcik giyinsem taciz hakki mi oluyor? Hayir ayrica gunluk kiyafetlerim vardi.
- +1 yıl
hayir tabiki yanliş anladin.. o adiler öyle düşünmüştür zaten bunlari giyiyorsa vs diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoloğa git polisten önce. Polisin onları bulması zor olacaktır. Ama senin psikolojin bozulmuş ileride ciddi bir sorun oluşturucaktır bu sana.
10 YorumlaSuriyelileri başımıza dert edenler bunun hesabını öbür tarafta çok pis verecekler diye düşünüyorum... geçen günde bir adamın elinden zorla telefonunu almışlar haberlere çıkmıştı yazıktır yazık... geçmiş olsun kardeş
02 YorumlaYanında biber gazı sakla. biri bişey yapcak gibi hissedersen sık anasını satayım.
00 Yorumla
+1 yılPolise gitmen pek işe yaramaz ancak rahatlatır seni.. bir süre sonra düzelirsin.
NOT:bide suriyeli abazalar çıktı başımıza yav00 YorumlaŞu an İstanbul nüfusu dilencilik alanında %100 arttı bu ülkeye sokmaları hataydı. Aynı şey bizim ülkemizde olsa yardım edecek tek ülke Azerbaycan
10 Yorumla
+1 yılen azından yerlerini polise bildir bence bir bakarlar devriye atarlardı
02 Yorumla
Soran+1 yılOrada her yer Suriyeli
- +1 yıl
tamam işte böyle bir olayın veya başka tarz bir olayın gerçekleşme ihtimaline karşı şikayet olunca bakıyo çünkü polisler ama aramazsan hiçkimse oraya gidip bakmaz olay olduğuyla kalır ve yenileri gerçekleşir
+1 yılla olay daha nekadar büyüyebilirdi ki tecavüze uğrasan daha mı iyi
08 Yorumla
Soran+1 yılAbi Turkiye'Deyiz gitsem sanki bir sey mii olacak.
- +1 yıl
işte bu düşünce yüazünden tecavüzde zevk alır hale geldik, sen hakkını arama ben aramayım şerefsizler cirit atsın meydanda aferin
Soran+1 yılPolise gitsem bir sey yapacaklarina inaniyor musun?
- +1 yıl
en azından aldıkları parayı hakedecekler gözterici coplamanın dışında işe yararlar belki ;)
Soran+1 yılO belkileri biliyorum ben hic bir sey olmuyor. Telefonumu caldirdim sikayete gittim Kurtlar Vadisi izliyoruz diye ilgilenmediler. Tacize ugradim desem ne fayda.
- +1 yıl
sen manyakmısın? niye gidip savcılığa suç duyurunda bulunmadın? demokratik hakkını kullanmaya çalışan vatandaşı dizi izliyoruz diye savan polisi naparlar sen biliyormuusn? HOPLATIRLAR ;)
Soran+1 yılCok iyimsersin bu ulke icin
- +1 yıl
napacaz başka? ortadoğu halkı gibi her önüne gelen ülkemi işgal ederken ben başka ülkeye mi kaçacam? savaşmaya devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir psikologdan yardım almam lazım bu olay seni çok etkilemiş kolay kolay kurtulamazsın gibi
10 YorumlaHem şerefsizler hem nankörler bu suriyeliler geçmiş olsun korkma bir bk yapamazlar.
00 YorumlaKorkarak bir yere varamazsın. Eğer o korkuyu atmak istiyorsan üzerine git
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Irispi cocugu ya bana nie denk gelmez öyle yaparken
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun bence bir psikologa gitmelisin kolay bir durum degil.
00 Yorumla
+1 yılLan ya. Ülke yol geçen hanı oldu anasını satayım. Bazen keşke Türkiye bu bölgede olmasaymış diyorum :/
00 YorumlaÇüklerini kesip ceplerine koyacan mk.! Aman dikkat et kardeşim ya küçük elektro şoklar var onlardan al yanına taşı etkili oluyo.
00 Yorumlaçok geçmiş olsun keşki polise git ve durmu anlat onlar kameralara bakib oşerefsizleri bulur , suriler insan olsa kendi ulkesi bu durum da olmazdi çok uzur dileri pezevengler
00 Yorumlageçmiş olsn öncelikle kimseye güvenmeyi suriyeliler çok şehvetli ve azgın bir cahil milletler..
00 Yorumla
+1 yılÇantana biber gazı al ve ana caddelerde yürü ve olay sıcakken polise git
10 Yorumlabu elektro şok cihazları var 50 tl y lik ondan alsana bir deydiriyon 1 saay bayılıyor
00 YorumlaZeytinburnu öyle dar sokaklar elektro şok veren Fenerler var al yanina
01 Yorumla
Soran+1 yılOradan bir daha gecebilecegimi sanmiyorum ama alacagim artik.
+1 yılÖnce polise gitmelisin sonrada psikologa.. ve geçmiş olsun bu arada
10 Yorumla
+1 yılulan bu g ö t oğlanları geldi 2 günde karıştırdı memleketi
10 Yorumlaumarım bir karalama kampanyası değildir geçmiş olsun
23 Yorumla
Soran+1 yılNe karalamasi abi sen nerede yasiyorsun
Soran+1 yılBelli.
kaç yaşındasın? baban yok mu?
020 Yorumla
Soran+1 yıl24. Babamla ne alakasi var ki?
Soran+1 yılBabam tam tersi cok korumacidir gitse sikayet etse ve hicbir sey yapmasa daha kotu olur.
Soran+1 yılBosver ne yaptiklarini, tektim.
Soran+1 yılTanimamki Marmara forumun asagisinda oldu.
Soran+1 yılNe alakasi var arkadasim :/
Soran+1 yılÇok naziksin kardes.
Soran+1 yılYok, sagolasin
Soran+1 yılBenim sorum bambaska bir sey uzerine arkadasim niye mesaj atayim?
giyersen miniyi taciz ederler davetiye resmen gir tesettüre kimse edemez ettirmezlerde zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılGunluk kiyafetlerim vardi
+1 yılpolise neden gitmedin
05 Yorumla
Soran+1 yılOlayin büyümesinden korktum zaten polisi birakin hiç kimseye anlatamadim.
- +1 yıl
bu düşüncenden ötürü ağzına tokat atasım geldi. olay büyümezse taciz büyür
Soran+1 yılO anlamda demedim hem adamlari taniyamam zaten karanlikti tek bildigim Suriyeli olduklari.
- +1 yıl
Bu yorumda olayın büyümüsinden korktuğunu belirtirken diğerinde polis bir şey yapmayacağından diyorsun. Tutarsız konuşuyorsunuz. Önce bir şansınızı deneyinde bildirin. Boşuna mı besliyoruz bunca polisi. Kırk yılın başı yüzde bir ihtimalde olsa bir işe yararlar. Yurdum insanı hakkını aramaya teşebbüs dahi etmedikten sonra kimse hakkını gözetmez, adam yerine koymaz.
Soran+1 yılYok polisin olayi buyutmeyeceginden suphem yok ailemi kast ettim. Polisin dinleyecegini dahi sanmiyorum yoksa.
+1 yılo.. çocukları ulkeelrı sandı burayı
10 Yorumla
+1 yılyanında biber gazı taşı
00 Yorumla
+1 yılgecmiş olsun diyelim biber gazı al yanına
00 YorumlaOnları sadece kazığa oturtmak geliyor içimden
00 Yorumla
+1 yıliyi kurtulmşusun.
00 Yorumla
+1 yıl:'( suri hemde
00 Yorumla
+1 yılbiber gazı al