Evden çıkmak istemiyorum sizce hala depresyonda mıyım?

20 yasındayım dedemi yenilerde kaybettim babam bir sürü kez cezaevine girdi ama kötü seylerden dolayı degil baba eksikliği yasadım annem çalısmak zorunda kaldı akrabalarımızdan kimse bize yardımcı olmadı aile durumlarımız kötüydü ortaokulda ailevi olaylarımdan dolayı çok zorbalık gördüm hic konusmuyodum ilkokul ve ortaokulda çok suskun bi çocuktum. Bi de annemle babam bosandılar annem narsist sürekli bize yalanlar söyler kendini haklı görür abimle çok tartısıyolar ben üni hazırlığı yapıyorum hem de ev temizliği falan bana ait öyle anlaştık para istesem çalıs al diyo abim sürekli baskı yapıyo geçen sene çalısıyodum orada da çok baskı gördüm üni kazanınca bıraktım ama okulu da bırakmak zorunda kaldım sevgili yaptım o da bana umut verip bıraktı ztn her şey üst üste geldi hayatta bi tane mutlu eden o vardı o da gidince ben eve kapandım hayatım çok kötü Şu an hep eski sevgilim terk ettiği için kendimi suçluyorum dönsün istiyorum stalk yapınca takip ettiği kızları görüp çok kıskanıyorum kendi halime çok üzülüyorum evden çıkmayı aylardır deniyorum dışarı çıkıyorum ama gidecek yerim kalmadı resmen bi de çok çirkin hissediyorum kendimi dışarıda mutsuz hissediyorum eve girmek istiyorum bi an önce normalde sosyaldim ama iste bu duruma geldim napıcam bilmiyorum

Evden çıkmak istemiyorum sizce hala depresyonda mıyım?