Güncellemeler
+1 yıl
Mesela şu an hava çok güzel ve tatilim annemle kardeşimle normalde olsa dışarıya çıkardık şimdi evden çıkamıyoruz şerefsiz dayıma bakacağız diye hayatımızı dondurdu tatilim mahvoldu Allah belalarını versin bize sormuşmu burun ameliyatı olurken ne yapacağım ben annem beni dinlemiyor ailen hayatımızı s**** diyorum lafı değiştiriyor bıktım..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bir şey çektiden kastım madde yi kastediom
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ayıp ole denmez bunları konusarak dile getirin diyecegim ama sanirim dayim dedigin kişi ile karsilikli konusulmaz diyorsunuz. O zaman yapacaginiz tek sey uzak kalmak ondan
Kalamıyom bizim evde şu an abi nasıl kalıyıyım
Denize düştün yılanıma sarılma vakti
Benim eve geç, yarıçıplak bekle detayları konuşuruz sana yardımcı olurum
S g lan
Babanla konuşmayı denesen olmazmı
Babam yok yani varda yok gibi yıllardır görüşmüyoruz ne cehennemde bilmiyorum
Baba tarafından da yardımcı olacak delikanlı biri de mi yok
Akrabalarımı tanımıyorum kimse yok annemle yaşıyoruz kardeşimle ama annemin saflığı beni öldürecek ne yapacağımı bilmiyorum acaba diyorum çokmu abartıyorum o yüzden buraya yazdım çünkü çaresizim haklı veya haksız olduğumu merak ediyorum
Valla arkadaş, anlattığına göre ben bu sinir krizini görevde bile geçirmedim. İyi bile dayanıyorsun. Keşke o dayın askerdeyken tanışsaydık seninle. Hangi birlikte olursa olsun mutlaka ulaşırdım adam müsveddesine. Hiç tahammülüm yok böyle kaypak yılışık tiplere.
Ya öyle kötüki şuanki durum keşke görseniz gerçekten çok kötüyüm annem dün dayımla konuşuyo 70 bin maaş alıyo dayım suriyede çalışıyordu bütün parayı yemiş dımdızlak annem diyoki ev al araba al bende bağırdım anneme dayım birazda utansın diye anne boşuna konuşuyon söylediklerin adamın bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor dedim hala gülüyor o kadar saçmaki gençkende öyleydi ben hatırlıyorum 10 yaşındaydım oda 20 yaşındaydı annem hala ona akıl veriyordu hala akıl veriyor mal gibiler parasız kalıyorlar bize sığınıyolar ailenin enayisi biziz ve bir gelirimizde yok yardımlarla ayakta kalıyoz
Uzman çavuş mu
Evet ama okumadan girdi yani şey hani okul yoluyla girenler varya bizimki para için girdi karıştırmayın diye söylüyorum abi
1 haftadır bizde sanki kendi evi gibi birde yüzsüz öyle bir konuşuyo ki sanki be o baktı büyüttü dayı demeye yüzüm varmıyo abi o derece bende isterim iyi insan olsunlar aile gibi yaşayalım ama değiller birde biz rahatlığa alıştık artık yıllardır annem kardeşim ben yaşıyoruz geldi tüm düzenimizi bozdu burun kemiği 1 yıla kadar oturuyormuş 1 yıl burdayım diyor birde bende dedimki böyle rahat baksalar bende gitmem dedim annem bir bakıyo dedimki anneme sana her şey müstehak bir tekme daha Yemen lazımmış dedim ağladı gittim suçluymuş gibi özür diledim sarıldım
Hasbinallah olum bu nasıl iş lan sen anlatırken ben çıldırdım
Benimde sağlık sorunlarım var çok fazla ben de zor ayaktayım okula giderken bile ayaklarım ağrıyo dizlerimde platin var abi tamammı galiba bir tane platinimin ucundaki vida çıkmış ama kemik kaynamış kırıp tekrardan düzeltmeleri gerekiyo ve özele gitmek lazım çünkü platinleri özelde taktırdım ailem boşanmadan önceydi şimdi dizimi kesinlikle bükemiyorum asla yani ve anneme dedimki anne hastaneye gidelim dedim dayın var ben nasıl götürüyüm seni gö**** güveniyorsan kendin git bana neler saydı herkesin yanında bir görsen o kadar alındım ki birde gelmiş özür diliyor bende tamam dedim barışmış gibi yaptım ama mecburum lis* okuyom hala gidemem bir yere yani ama bunları asla unutmayacam gerçekten onları kovmal için neler yapmazdım hep içimde kalacak
Abi sen neler yaşıyorsun ya şaka mı bu
maalesef değil yaşımı yazamıom yazsam şaşırırsın bu yaşta 40 yaşında gibiyim annemden daha olgun davranmaktan yoruldum sanki ben onun annesiyim
Ney 18 den de mi küçüksün aman Yarabbi ve bunların farkındasın ha
Sil abi yazdığını hesabım kapanır
7artı 9
Beni takip et
Yapacak bisey yok
Ayrı yaşa
Bilemedim ya
Zoe durum