Sinirden ölüyorum yardım edin eve gelmek istemiyorum artık?

Dayım askerdeydi bize asla sahip çıkmadı para bile göndermedi salağın teki anlicanız ıq seviyesi 30 felandır çocuk gibi ve şu an burun ameliyatı oldu diye bizde keif çatıyo eski evimizdede tuvalette bir şey çekmişti yaazmayım şimdi anlarsınız siz annem onu gördü yine bir şey söylemedi canım gibi anneannem gancığı da geldi bir saat oturdu gitti çocuğuna sahip bile çıkmıyo teyzem var bi tane annem babam ayrıldığında biz onlara gittik 3 gün bizi eve sığdırmadı şimdi her günü bizde yiyiyo içiyor anneme söylüyorum aptal gibi olsun diyo doğru laf edincede ağlıyor teyzem tüm malzemelerimizi boşa harcıyor evde ne bulursa yiyiyo domuz gibi biz 3 gün onlarda kalırken ben yumurta yiyememiştim bana bağırmıştı arkayı düşünmüyon diye artık eve gelesim yok ben dayımla teyzemi evde istemiyorum. Annem anlamıyo ve dayıma el bebek gül bebek bakıyo pipetle besliyor öyle söyleyim size keşke iyi insanlar olsalarda o zaman başımın üstlerinde yerleri vardı şimdi odamdan bile çıkmıyorum onlar var diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela şu an hava çok güzel ve tatilim annemle kardeşimle normalde olsa dışarıya çıkardık şimdi evden çıkamıyoruz şerefsiz dayıma bakacağız diye hayatımızı dondurdu tatilim mahvoldu Allah belalarını versin bize sormuşmu burun ameliyatı olurken ne yapacağım ben annem beni dinlemiyor ailen hayatımızı s**** diyorum lafı değiştiriyor bıktım..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bir şey çektiden kastım madde yi kastediom
Sinirden ölüyorum yardım edin eve gelmek istemiyorum artık?