Eve çıkmak istemiyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar selam ben çalışmak için İstanbula geldim daha 1 ay olmadı işte belirli Bi durum yokken annem kardeşimi yanıma yolladı. Ben teyzemde kalıyordum ama şimdi 2 kişi olduk teyzem de istemiyor ev tutmak zorunda kaldık. Geçen gün karşıya arkadaşıma gittim annem yine aynı şekilde aradı beni rezil etti dön saat kaç biliyor musun falan kendini ne sanıyorsun vb. Saat 10da dönemki zorunda kaldım erkek arkadaşımın yanından. 28 yaşındayım ama illa eve çıkmak zorundayım gibi davranıyorlar ben teyzemle kalacaktım geldi sıçtı içine. 12.000 tl maaş alıyorum diye 2 ay olmuş yollamadım sen para yollamadın vb yollamak zorunda mıyım? Ben daha yeni hayata başlamaya çalışıyorum ama resmen böyle oluyor. Anadolu lisesinden çağırdılar beni diyor parası ne kadar ya gerçekten her şey para mı oldu. Durumum ciddi manada kötü napacağım bilmiyorum kardeşim dün dışarı çıktı eve 1den sonra geldi arkadaşıma gidiyorum diyo arkdaşı iş arkadaşı ama ben de tanımıyorum ona bakarsanız. Kardeşim eve çıkmak istiyor ama kendi arkadaşlarına göre onlar burada diye o çocuk ne derse ona göre hareket ediyor Dedim ben çıkınca böyle yapıyorsunuz kendini kıyaslama diyorlar arkadaşlar gerçekten çok zor durumdayım intiharın eşiğine geldim ne yapacağım.

Eve çıkmak istemiyorum ne yapacağım?