Etraftaki erkeklerin çoğu yalnız. En zengini bile yapayalnız. Hele de zengin olmayan, tipi olmayanlar... onların durumu daha da içler acısı. 10 yıldır eline kadın eli değmemiş erkekler ortalıkta özgüven satıyor. Hiçbir kız yüzlerine bakmiyorken bu özgüveni nerden buluyorlar bilmiyorum. Sürünüyorlar ama bir yerde ufacık bir ilgi görünce de kanka kalkıyor. Insan hayret ediyor.
Bizim işyerinde bir amca var hiç evlenmemiş, ne saç var, ne tip var, ne para var. Ona birini taniştiralim dediler. Adam ne dese beğenirsin? "30 yaşinı geçmiş olmasın, güzel olsun, fiziği çok iyi olsun, kapali giyimli olmasin mini etekli falan seviyorum, bir de civil civil sarişın olsun, süslü olsun" 😂 amca bir aynaya mi baksan acaba? Öyle bir kız seni napsin?
Komşunun bir oğlu var. Asgari ücretle çalışıyor annesinin maaşina çöküyor. Annesinin aldiği arabaya biniyor. Eski karısını annesi bulmuş bir de ufak oğlu var, karısını küstürmüş, kadın babasinin evine gitmiş. Bu da gidip almamiş kadını. Boşanma davası açmış, karisi son çare arayip barişmak istemiş. Bu da seni istemiyorum sevmiyorum artik boşanicaz demiş. Kadın zorluk çıkarmamiş, protokol yapmişlar çocuğu da vermiycem demiş adam kadın imzalamiş zorluk çıkarmamiş tek celsede boşanmişlar. Kadın 1 sene sonra başkasini bulup evlenmiş. Şimdi adam yillardir bekar çocuk eziklik yaşiyor anne diye ağliyor, kadinin yeni kocasi çocuğu istemiyor. Bu adam da kadina küfrediyor niye evlendi diye. Hayir ne bekliyorsun? Kadın hayatı boyunca yalvarıp senin kapinda mi yatacakti? Bunu sen istemişsin.
Benim abim, yıllardir bekar. Bizim bulduğumuz kızları beğenmiyor. 40 beden giyen kizi kilolu buluyor. Kendi XXL beden don giyiyor.
Bizim bir akraba var annesi çok yalvardı, adam 46 yaşinda evlenemiyor hiçbir kız onu istemiyor. Ona kız bulup taniştiralim dedik demesin mi 35 yaşını geçmemiş olsun. 35 i geçen kizla tanişmak istemiyormuş. Oglum söyleyemiyoruz adamin fotosunu hangi kıza göstersek şaka zannediyor görüşmek istemiyor kimse diye. Beğendiği bir kizi söyledi biz gittik kizla konuştuk, kız bu teklifi hakaret saydi bozuldu. Zira kız prenses gibi genç güzel ve eğitimli kiz mesleği de iyi, davul bile dengi dengine yani.
Bunlar hangi paralel evrende yaşayıp bu özgüveni kibiri oluşturabiliyor valla çok şaşkınım. Neyine güveniyor bunlar? Tipine mi, parasina mı, karizmasina mı, sosyal polülaritesine mi? Neyine? Hiç biri yok!
Varsa sırrı bize de söyleyin😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer