Hiç bir şey yapmadığım halde böyle bir tavır aldım. Tc erkeği kendini sanıyor ki bon vozgoçolmozom

Hiç bir şey yapmadığım halde böyle bir tavır aldım. Tc erkeği kendini sanıyor ki bon vozgoçolmozom

Türk erkeği ya da Türk kadını kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmiyor, aksine karşı taraf olmayacağı belli bir ilişkiyi zorluyor, istenmediği yerde vaktini harcıyor ve karşılık görmemeyi kabullenemiyor. Eğer karşındaki kişinin kendisini bulunmaz hint kumaşı sandığını düşünüyorsan muhtemelen istenmediğin yerde şartları zorluyorsun demektir bu da karşı tarafı daha da iten bir durum ne yazık ki.
Türk kızlarının kezbanlığı karşısında hiç bir şey değil bence önce dön kendi hemcinslerine bak. Dünya değişiyor artık vazgeçilmez değilsiniz bu mesajda da bir şey yok ayrıca. Kız olduğun için kendini bir şey sanıyorsun. Ama değilsiniz. Tüm erkekler sizin peşinizden koşmayacak. Bunu anlayın artık.
Kızlardan kaynaklı, sen olmasan öbürü var. Kızların kalitesi düşük olunca otomatikmen erkekler de gelişmeye gerek duymuyor. Medeniyetleri kadınlar kurar dedikleri bu olsa gerek...
Yani bence bunun artık cinsiyet ile alakası yok bunun hem erkeği hem kızı da aynı şeyi yapabiliyor çok sayıda kızlarda var bunu yapan ve kimse vazgeçilmez değildir bunu unutmayın..
Cevap
47Cevap
Hayır tam tersi kadınlar kendini öyle sanıyor ama en çok da kadınlar erkek peşinden koştuğu için.
Turk erkeginden uzaklasali 2 yil oldu. 2 yilda kendime geldim. Ruh ve sinir sistemime iyi geldi. Fiziksel ozguvenime iyi geldi. Hastaliklarim iyilesti. Turk erkeğiyle bir arada bulunmak insani gercekten fiziksel ve psikolojik olarak hasta yapıyor.
Yillar once hic unutmam memleketteki 60 yaslarinda bir teyzemin esi yeni vefat etmisti. Bassagligi falan diledim. Kadin iyi oldu dedi gülümseyerek. Ben uzuldu falan sandim kadin baya hayata donme sinyalleri veriyordu ve esinin gocmesine zerre uzulmedigini de soylemisti. Bunu buyuyunce anladim. Bu memleketin erkekleriyle gercekten olmuyor.
Bu 2 yilda ayri eve de ciktim. Yani baba evinden de uzaklastim. Turk erkegi olunca babada, abide, sevgilide, koca da hepsi sıkıntılı oluyor. 2 yilda babam dahil turk erkekleriyle arama mesafe koydum ve aldigim en iyi karardi.
Iliskilerde de bu kadar ne istedigini bilmeyen, toksik iliski yürüten baska erkek türü olamaz. Keyfim yerinde, erkek egosu yok etrafimda, mis gibi yaşıyorum. Arada cikma teklifi edip, reddedince yine o igrenc egolarina maruz kalsam da uzun sureli maruz kalmaktan iyidir. Sosyal medya hesaplarimi da kapattim ordan da mesaj atamiyorlar. Bu tarz sitelerde de hic konusmuyorum karsi cinsle.
Oncesinde kendimden dahi nefret etmeme sebep oldular. 2 yilin sonundan sesleniyorum gercekten cok iyi geldi erkek milletinin her turlusunden uzaklasmak. Pamuk gibi biri oldum. Evlilik, cocuk hayalimdi ama kendime saygisizlik yapamam bundan sonra. Bir tek canim var, şu dunyada bir tek yaşama hakkim var onu da bizim erkeklerle ziyan edemem diye dusunuyorum. Her açıdan cok zorlar, yabanci erkekle iliskisi olmus biri olarakta aradaki farki gormus biri olarakta soyluyorum bunlari.
Turk erkekleri Allah'a yakin benden uzak olsunlar. Zaten onlarda turk kizlarini beğenmiyor. Duygularimiz da karsilikli aslinda. Onlarda bizim kizlarla sanslarini zorlamasın. Boylelikle ulkece kadinli erkekli rahat edelim diye düşünüyorum.
Alıcı olmayan kendi içinde ego savaşına girer, pazarlar ama satışı gerçeklestiremez.
( İllaki türk erkekleri ver her erkek için demiyorum genel olarak erkekler ya tamsa ya da çok eksikse ve bir iki kez simartildiysa bu şekilde davranabiliyor. )
Türk erkeyi değil arkadaşım erkek bak sana erkeklerin nasıl olduklarını anlatan
Erkeyin yaptı şeylere aşırı trip atma kusme soğuk etmyorsun ( amma kirdmi seni adam gibi anlat yok anlamadimi gördun sende hayatım. balik. bebeykm. yaz amma umursmaz ol yaz 5-6 saat sonra bak nasıl kıymete binyorsun o zaman bazen asri tepki veryorsun vermeyin bagrmyin carmayin kusmeyin tirpde atmayın
2 Para harcat hep bir şey yapmak iste ve para harcar hem senin ona ihtyacin olduğunu zan etsin hemde bir yerde olun erkeker fedakelikdan anlmazlar
3 Kenidini bulmaz Hind kumaşı gibi hiss etir hep bakımlı ol onun yanında
konuşmanın öncesini bilmeden bi görsel atıp erkeklere sallamışsın :d bide bunun üstüne burada söylediklerini adama da söyleyememiş, arkasından saydırmışsın. adam haklı yavrum şımarmışsın :d
Regl dönemindeyim. Üzerime geldi ve ben de ailem gibi üzerime gelmemesini söyledim ve verdiği tavır aynen öyle
Türk kızlarını egoist olmakla suçlayan Türk erkekleri, yabancı bir kadın ile evlenerek statü atladığını düşünüyorum ama görünen köy kılavuz istemez. Türk kızlarını suçladığınız şey kendinizsiniz.
Düşünüyorlar
Bu düşünmüş halin mi?
En yabancı hayranı sensin! Tamam!
Saygı duydum sana özür dilerim
Bizim yüzümüzden. Fazla değer veriyoruz. Hak etmedikleri kadar şans veriyoruz. Onlar da kendini bir bok sanıyor. Oysaki tümü verdiğimiz değer kadar.
tam türk erkeği olmasamda çoğu kızın erkeklerden bu konuda daha beter olduğunu düşünüyorum. bir erkek size boyle davraniyorsa diger hem cinslerinizin ona verdiği guvensizlik ve gecmiste yaptigi seyler yuzundendir bundan emin olun. çocuk artik o kadar cok darpe yemistir ki istemeden degismeye baslar
bunun artık cinsiyet ile alakası yok bunun hem erkeği hem kızı da aynı şeyi yapabiliyor çok sayıda kızlarda var bunu yapan ve kimse vazgeçilmez değildir..
Yalvarsın mı? Öyle yapınca da Türk erkeği neden sümük gibi diyorsunuz cepte görüyorsunuz değersiz oluyoruz. Sizin ve yorumlardaki diğer savunan herkesin ta kafasını.
Konusmayalım iki üç diyen erkek engellenmeye en müsait erkek tipidir, layığıyla yapsaydın güzel olurdu
O mesaj atana kadar mesaj atmıcam.
Bence mesaj atarsa da atma (:
Ama emir vermişsin arkadaş da tamam demiş ne desin. Hepsi sana duyduğu sevgiden işte kadınlar odun arkadaş 😒
2-3 gün değil bundan sonra hiç konuşma bence, tekrar yazarsa da bundan sonrası için hiç gerek yok de koy tekmeyi.
Eşeğe değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş
Her önüne gelene değer verme!!! Ya şapkanı alır kaçar!!! Ya da ağzına sı*ar
Ben tipsizim ve kendimi bulunmaz hint kumaşı olarak görmüyorum. Benim kadar tipsizini bulamayacağınızı biliyorum ama.
iyide konudan konuya fark var bence. böyle tepki verme sebebi ne olabilir ki alındın sende 🤷🏽♀️
Üzerime geldi. Ailem gibi üzerime gelmemesini söyledim ve tavrı böyle oldu
Çok gereksiz özgüvenleri var peşlerinden koşalım istiyorlar koşmayınca egoları tatmin olmuyor.
Kesinlikle ego manyakları bunlar
Minicik kaldırım taşları egoları yüzünden kendilerini pırlanta sanıyor ya bende buna sinir oluyorum.
bence egoları zayıf bile. ben iki gtü kalkan kıza kapıyı gösteriyorum direkt
Karşıt cinsi de öyle sandığı için olmasın bu düşünce. 🤔 Gerçi herkes birbirini suçluyor. 😃
Olay ne ve neden hor görüldün. bende TC erkeğiyim. Sevdiğim veya sevgili olduğum kıza prenses tivi davranırım ama genelde aynı tepkiyi görürüm
Olay falan yok hiç bir şey yok
Nasıl yani anlamadım dene derken
Kimse bulunmaz hint kumaşı gibi değil isteyen istediğini bulur yeterki arasın
eskiden hiç kibir yoktu ama yaşım ilerleyince 24 yaşındayım şu an olağanustu kibirli oldum kadınlara teklif bile etmiyorum kendimi guçsuz hissetmemek için peşinden koşmak vs. imkansız gibi dusunuyorum neden böyle oldu acaba bilmiyorum eskiden çok mutavazı ve kibar biriyken böyle birine dönustum
Kuzum her iki cinste çekilmez oldu
Ahir zamana geldik
Bu genelde kızlar için geçerli sen yanlış düşünüyon
hiçbir şey yapmadıysan konuşmanın geri kalanı yok mu peki? Kavga şu 5 satırdan mı ibaret?
Konuşmanın öncesini bilemediğimiz için peşin hüküm vermeyelim
o yüzden asla tek kişiyle konuşmayın hep yedeği olsun 😌
uc kelime biliyo ateş yakabiliyo neyse ograsamam engel bay
Senin gibi birine yapacağım tek yorum. Genelleme aptallıktır. Aptallarla uğraşılmaz.
Onlarda kızlar için öyle diyordur kesin😅
" Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil "
Bulunmaz hint kumaşı çünkü🤔 böyle türü başka ülkede bulamazsın 😂
Öyle değil gerçekten tanısan genelde kaşıntı olmadığını anlarsin
Genellememekte fayda var gibi ama siz bilirsiniz tabii ☺️
Şu genellemeyi yapmasanız keşke
Bazı TC erkeği desen olmuyor mu
Yoo niye vazgeçilmez olalım ki. ama biraz daha fazlası maalesef kadınlarımızda var :)
Ülke kültüründen dolayı yokluktan siz bunların arkasını kaldırıyorsunuz
Öyle bir şey dediğimiz yok bizim tek dediğimiz kızların kahrını çekmeyeceğimizdir.
Bazıları türk erkeğini beğenmez. Aslında yeni içlerinde iyi olmayanlar da vardır, özellikle yeni nesil ya da benzerleri. Ama genel olarak her konuda tüm dünya erkekleri içinde en iyilerinden biridir. Bence ilk sıralarda tercih edilmeli
Şu kadarcik yazişmalrinizdan bile anladım ve sezinliyorum, sana tek diyeceğim bu kisyle ciddiyete bulaşma.. ileride çok pişman olursun..
Kendi sorunlarini icinde yasa illa bir yere vuracaksan yiyorsa git karsindakine anlat.
Ben öyle değilim ama bende çoğu kızı öyle görüyorum
Türk erkeğini bilmiyorum ama türk kızı hariç kimsede egoluk görmedim. Türk kızları güzel değil.
Tc erkekleri de yakışıklı değil ama egolular
Türk erkeği de kızı da ayrı dert dolandırıcı hırsız her şey var bunlarda
Niye sen gavur musun 😂
Gavur olmak suç mu
Kızların yanında bu hiç bile size göre daha iyi davranmış
Adamı sen zorlamışsın gelmişsin burada algı yapıyorsun. Get ötede oyna
Basacan engeli ebesini tersten görecek oksijen israfı dangoz
Sende öylesin bu beyinle.
Bence kadinlar kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor
Türk erkekleri asildir siz farkına varamamissiniz
Ya ya çok asilsiniz
Tabikide türk erkeği olmasa napcaksiniz hadi onlar yok dünyada bu kez başka irktakimi erkekler
Türkiye dışını tercih ediyorum
Peki oda aynısını yaptığında onada öyle yaparsın yabancı kadınlar türk erkeği diyor bak onlar demekki şikayetçi değil
Onlar Türkiye de yaşamak için diyor bunu. Çocuktan sonra hepsi sizden kaçıyor
Bizde. Kaçıyormu türk erkeği diye ölüyorlar Türkiye'de yaşamak için ne avantajı var bence saçma siz türk erkeklerinin kıymetini bilmiyosunuz
He tamam
Bak anlaştık aferin sana
şey yaz sen bulunmz hint çamaşırı mısın
Egonu seveyim yazmak isterdim de düşmek istemedim
Mantıklı bir açıklaması yok.
yuz vermeyin sunlara
Hiç öyle bir durum yok abartma
Egoistler çünkü ve tripliler
Türk kadını da öyle
etkiye tepki
Öyle davranmışlar hep totşi kalkmış
Öyle yetiştiriliyor ondan ( hepsi için demiyorum)
Adı ustunde türk erkegi 😄
medenı bırıymıs karsındakı
tam tersi aslinda :)
Salamancalar bulunmaz
Konuyu bilmiyorum ama adam haklıdır.
Bunun senle bi ilgisi yok hayatım kafaya takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?